נראה לי שסיפרתי לאמא? חחח

אורי 0

New member
הוא לא *חייב* להחליט

אבל אם הוא סובל מזה שהוא לא מחליט זה כמובן עניין אחר.

Duke Tear

New member
אל תגזימי

אין קשר בין אחד לשני ,רק ציינתי שהתקופה מסתדרת.

Duke Tear

New member
נראה לי שסיפרתי לאמא? חחח

לא בידיוק יודע ( דיי נמאס מלשון נקבה, זה לא יגדיל לי וגינה) , אמרתי לה שאני רוצה לעשות ניתוח ורוצה לכחת הורמונים ,וזה היה כדי לעצבן אותה, אבל כאלו אמרתי את זה בטון רציני , וכאלו מדי פעם היא מזכירה את זה ,ואתמול היא אמרה שהיא היתה רוצה שיהיה לה ילד רגיל וכו', לא נחמד ,אבל בסדר, אבל אני לא מרגיש שום הקלה מסויימת ,שום כלום, טוב אולי זה כי דברים משתנים ואולי אני מתחיל להבין מה אני באמת רוצה מהחיים שלי ,וזה דיי נחמד טוב נו אגב אני טיר, למי שתהה לעצמו

Yaara77

New member
תגידי לה

שלא מוצדק שבן אדם שלם יסבול בגלל צ'ופציק אחד קטן... חיוכים יערה

אורי 0

New member
בזכר (האם כך אתה רוצה?)

(ואם לא- אנה תקני אותי מיד!). מכל מה ששמעתי, ירידת-אסימונים יכולה להיות תהליך ארוך ומעצבן. ממה שאתה מספר כאן, נראה שלאמא שלך יורד האסימון. זה לא אומר שהיא אוהבת את זה. זה אומר שאתם בתחילת דרך, שבסופה ההשלמה שלה אתה (אני מניח) מקווה. אתה בהחלט יכול לומר לה - אם אתה רוצה - שאתה הילד שלה, לא ילד אחר, ואתה צריך אותה על תקן של אמא שלך, אם אתה רגיל או לא. ואם היא תגיד לך שיש לה בן, ולא בת, אפשר להגיד לה פשוט שזה מה שאתה, ולהיות אמא זה לא חוזה שכירות, שהיא יכולה לסלק את הדייר אם הוא מפר סעיף מהחוזה. זה כמובן תלוי ברצון שלך להגיד לה את זה או לא. בטוח שאם אתה מסוגל להגיד לה דבר כזה בשקט, בלי להתעצבן, מגיע לך צל"ש ובייגלה של מלאך על הראש. כך שאם אמרת לה מלה אחת, או אפילו העברת לה משהו מזה בלי מלים - שאתה לא מוותר לה ולא מוותר עליה ולא משחרר אותה - כל הכבוד. וגם אם זה בבכי או בצעקות או בסטייל האישי שלך לא נורא, דמעות באות והולכות (רק תשמור על עצמך, אתה שומע?). חיבוקין רבין כרוחב כיכר רבין. ושלא תחשוב שאני כזה חכם - עם אמא שלי אני משתדל להצניע את הנושא הכאוב, כי קשה לי לראות אותה בוכה. אבל אני מבוגר ממך בעשרים וקצת שנים, וחווץ מזה שמלות, בניגוד לזהויות, מרגישות טוב מאוד בארון.

Duke Tear

New member
אמף...

זה לא שהיא צועקת , רק קצת מתוסכלת, ואני ציני כבר, כמו לכל דבר בעולם הזה, אבל עוזרים לי (פסיכיאטר ,תרופות וכו') להתמודד עם הטעויות שאלוהים בישל לי.. בכל מקרה, אני הולך עכשיו עם זיפים על הפנים ומכנסיים קצרות עם שיער ומרגיש סבבה, דבר שלפני חודשיים היה כמו דבר שאני לא מוכן לעשות בחיים ,וגילחתי את הפנים כל הזןמ וטרחתי להסתיר זיפים וכו'..מוזר מה שקורה בכל מקרה, את אמא שלי אני אוהב ותמיד אוהב, והיא אוהבת אותי והיא נחמדה אלי, זה לא שהיא מתנהגת שונה עכשיו, רק שפשוט מרגישים שבפנים יש לה בלב אי הבנה מוזרה, שנמצאת גם אצלי בלב עכשיו , ב אי הבנה של מה אני רוצה

אורי 0

New member
זמן

זה מה שאתה צריך - קח את הזמן שלך. ולא חייבים "להחליט", אפשר גם לחיות עם אי-בהירויות.

ליטל ו

New member
סבבה,

אני אוהבת נשים שלא מורידות שיערות :) *לא לקחת אותי יותר מדי קשה, בבקשה :) *

טיראל

היי טיראל זה שאתה אוהב כרגע להיות גבר זה לדעתי סבבה גם אני לפעמים אוהבת להיות גבר נשי , אבל רוב הפעמים אני מעדיפה להיות אישה. ובכלל צריך לפעמים הרבה מאוד זמן לבדוק איפה אתה בדיוק עומד ולנסות, אתה נורא צעיר עדיין ויכול להיות שעוד לא החלטת

Yaara77

New member
זה המון פעמים ככה

קוראים לזה PURGING וזה קורה להמון טרנסיות לפעמים יותר מפעם אחת אני מכירה מישהי מאנגליה שאחרי שנתיים של חיים כאשה חזרה לחיות כאיש ואחרי חודשיים .... נרשמה לניתוח זו נדנדה ידועה ועוברת אותה כל אחת שנדמה לה שהטרנססקסואליות זה עניין של בחירה ואם תבחר לסגת זה גם יעבוד הבחירה היחידה שיש לטרנססקסואלית זה איזה סוג מצוקה עדיף לה: מצוקת הכליאה במיגדר השגוי, או מצוקת קשיי ההתמודדות עם המעבר למיגדר הנכון - זה שמוכתב ע"י מבנה המוח. אפילו העיתוי והקצב מוכתבים ע"י עוצמות המצוקות נשיקות יערה

אורי 0

New member
תלוי... אם הוא טרנסית.

וזאת רק הוא יכול להחליט (אי אפשר לתצפת על הבולקלה במוח לפני המוות, נכון?). ו Purging זה לא מונח מתחום הקרוסים? למיטב זכרוני, "טיהור" מתייחס לתקופה שבה הקרוס מנסה "לחזור למוטב", מטהר את ארונותיו מנוכחות פריטים חשודים (ולפיכך השם) וכן הלאה. נכון שיש טרנסיות עם עבר קרוסי (מה שפעם קראו טרנסקסואליות "שנינוניות"). טיר יכול לדבר בשביל עצמו, אבל אני אבנתי את מה שהוא אמר לא כ"טיהור" אלא כלקיחת פסק זמן. גם אני עכשיו בפסק זמן, לא פנימי, חיצוני. בכל אופן, אני מניח ומקווה שבסוף הוא ימצא את האיזון הראוי לו, ואנחנו נתמוך בו באשר ילך.

Duke Tear

New member
^_^ זה ממש לא טיהור

זה יותר כמו להרגע, זה כמו שנגיד המון הומואים ולסביות , מכניסים את עצמם לתוך סטראוטיפ כדי ששאר הקהילה תראה בהם כלסבית או הומו ,נגיד עושות גלח בשיער, הומואים נגיד מתחילים להיות יותר נשייים ,או לנסות להתאים את הלבוש שלהם ליותר נשי וכו'. אז גם כטראנס , זה היה שחייבים לגלח ,כאלו MTF עם זיפים ?! MTF ושעירות ברגלים?! ועכשיו כאלו ששואלים אותי מה אני אז אני אומר משהו כמו אני F & M , רק שההרגשה משתנה גם ,זה לא הרצון להיות אישה, וזה להיות שמח שאתה גבר שנפשית מסוגל לראות את עצמו כאישה, אז כאלו ,יש לי זין ,תפדל,וזה שאין לי וגינה לא אומר שאני לא יכול להיות לפעמים אישה ,או זה שאני מאופר ומתנהג בצורה נשית לא אומר שאני לגמריי שמח להיות גבר? וזה לא שאני לא החלתתי מה אני? אבל אני פשוט לא מחליט . וזה פשוט חביב, ואמא שלי עוברת תקופה,גם כן מרחם עליה קצת, כי לא רק זה נפל עליה עכשיו ,אלה גם הפסיכיאטר אמר לה שאני אובדני והכל וסיפר לה על הנסיונות התאבדות ,וגם אני מכבל טיפולים תרופתיים לדכאונות שלי. אבל היום כזה אמרתי לה שאני לא נראה לי יעשה ניתוח לשינוי מין ,ואני כאלו נהנה להיות בשתי המקומות. ואמא שלי בסדר נראה לי, וגם אני אהיה בסדר בעתיד הקרוב, ואני רואה שהכדורים לדכאונות התחילו כבר לעבוד ואין לי התקפי דכאון , אני בן אדם שמח יותר, וגם נחמד יותר. ואני באמת אוהב את כולכם, שמהתחלה הרגשתי כל כך טוב בלהבין שאני לא לבד והתמיכה הוירטוראלית הזאת באמת עוזרת, ואני מצטער שהפסקתי לבוא לקבוצת טראנסג'נדרים לנוער, פשוט הגעתי למסקנה שאני מסוגל להתמודד עם הנושא הזה בכוחות עצמי , וזה באמת נכון ומחר בגרות בהיסטוריה,אז אני צריך ללכת ללמוד עוד קצת. :) אוהב אותכם מכל הלב , את כולכם.

למעלה