נראה לי שסלאש משועמם..

נראה לי שסלאש משועמם..

הוא ניגן באיזה דיסק של איזו ישראלית אחת בשם ליאל קולט (שאני לא יודעת מי היא אפילו)... זה מה שיש לו לעשות!? מי היא בכלל ואיך היא הגיעה אליו???...

גם אני לא האמנתי!

וזה בכלל לא נראה לי, אבל זאת האמת... בהתחלה קראתי על זה בעיתון, ואז חיפשתי באינטרנט ומצאתי כמה כתבות בקשר לזה וראיתי שזה באמת נכון... הזוי, אה?!

CyberP

New member
אכן

סלאש מנגן באלבום החדש של ליאל קולט (למי שזוכר, זוכת "בראבו"). היא בחורה שמאוד התפרסמה בעולם בין השאר הקליטה עם סלאש, הסקורפיונס, אנדראה בוצ'לי ועוד מלא. אני לא יודע אם סלאש משועמם... אני יודע שהוא מוזיקאי שאוהב לעבוד, ומתארח בבערך מיליון פרוייקטים של כל מיני סגנונות, בין השאר גם פופ (מייקל ג'קסון, הזמרת הלטינית Elan שבשיר שלה הוא נותן את אחד הסולואים הטובים שלו אי פעם). היא כנראה יצרה קשר עם אנשים שקשורים אליו, הם הציעו לו, הוא לא מרבה להתנגד, אז הוא הסכים - בכיף.

CyberP

New member
../images/Emo45.gif

שימו לב שסלאש לובש חולצה של עוזי סויסאייד... הלייבל של גאנז בתחילת דרכם. מגניב.

otlumak

New member
דבר ראשון, איך רואים שהיא ישראלית חחח

דבר שני למה נראה לי שזה בבית מלון? :-O

CyberP

New member
אז.... שמעתי את השיר...

נראה לי שסלאש ניגן לה את זה בטלפון והיא הקליטה. אין סולו של סלאש, בקושי שומעים אותו עם ההפקה המעפנה של האלבום שבא בגישה של "בואו נשמע רק את ליאל, ואיזה קצת קצב וצלילים ברקע". סלאש עושה איזה כמה ליקים בלוזיים אופיניים, ובקושי נשמע בכלל. מקווה שהוא מתבייש
בכל מקרה, אני אחכה לוולבט ולאלבום סולו של סלאש, תודה.

למעלה