נראה לי שעליתי על השיטה

שי16061

New member
נראה לי שעליתי על השיטה

אז לפני כמה ימים הייתי קרובה לייאוש כי החלב התחיל להגמר, בשאיבות לא יצא הרבה וגם לא היה לי זמן וכח לשאוב.. כי בכל הזדמנות העדפתי לישון;)
בכל אופן ב3 ימים האחרונים בהנקה מלאה !!בקבוק 1 בלילה רק, חייבת לישון קצת רצוף.
ובנוסף גם מניקה אותן ביחד ואז יש לי שעתיים חופשיות בין לבין! שזה הרבה יותר טוב כשהאכלתי בבקבוק כל אחת בנפרד! שעתיים לישון זה יפה

יש לי כמה שאלות...
1. ברגע שאתן מניקות ביחד והן נרדמות איך אתן מעבירות לעריסה שימשיכו לישון?? הן מתעוררות לי כל הזמן...
2. הצלחתי להנדס אותן ביחד על הכרית להנקה, אבל מה עושים עם גרבס? איך מרימים? צריך? יש גרפס תמיד בהנקה?
3. יש לי כרית של כריתי( קיבלתי) השאלה אם יותר שווה המאמסיטה לתאומים? שווה להשקיע? או שאין הרבה הבדל וחבל ל ההוצאה ?
תודה ...(הולכת לישון...

טל ומטר1

New member
מעולה

שמחה לשמוע על ההנקה המלאה.
לגבי אחד אני שמה על משטח הפעילות או המיטה על הבטן את אחד מהם זה זה שצריך יותר הנקה (הכוונה שבדרך כלל יונק יותר) אצלי זה הבן ואז משכיבה את השנייה ואם הבן מתעורר אז מניקה אותו לבד ואם לא מתעורר אז משכיבה אותו.
לגבי שתיים כן ניתן להניק אחד ואת השני לשים על הכתף לגרפס אומרים שלא תמיד יש גרפס אצלי לרוב כן היה גם בהנקה.
לגבי כרית לא יודעת מה להגיד לך לי יש את המאמסיטה שקניתי אגב יד שניה בפורום והיא נוחה לי להנקה של שניהם כי היא מקובעת לגוף ורחבה וקשיחה יותר מהכרית הרגילה .

פיצחת את השיטה !!

הי שי

איזה חדשות נהדרות - כל הכבוד!!!!

את תראי שזה ישתפר עם הזמן. הגוף יבין שיש עלייה בביקוש ויגביר את ההיצע בהתאם.
איפה את יושבת כשאת מניקה ?
נסי לשבת בסלון על הספה או על המיטה בחדר שינה, ואם אחת נרדמת - את יכולה להוריד אותה הצידה לספה או למיטה ואז לקום עם השניה, או להשכיב אותה ליד הראשונה.
אפשר לעשות את זה גם אם את יש לך שטיח ואת מניקה עליו, ויש ליידך מזרון פעילות או שמיכה שאליה את מורידה אותן.

לגבי הכרית - אני חושבת שיש הבדל. בלי חלילה לפגוע בכריתי כי היא טובה, אבל במקרה של תאומים הצריכים קצת שונים.
המאמאסיטה יותר קשיחה וגם נסגרת מאחורי הגב עם סקוטש'. לכן לא לא "בורחת" או "נשפכת" מהצדדים ואת לא צריכה לסדר אותה תוך כדי ההנקה.
הכרית יכולה לעזור לך בתמיכה שלהן, ואז נראה לי שיהיה לך קל יותר להרים אחת מהן לגרפס תוך כדי שאת ממשיכה להניק את השניה.

ודבר אחרון - ראיתי אמא שלמדה להרים את שני הקטנים עם כרית ההנקה ביחד ואז להוריד כל אחד מהם הצידה לעריסה.. בגלל שהכרית נסגרת מאחורי הגב, היא הצליחה להרים אותם כי הכרית היתה יציבה
כמו איזה מדף והיא רק תמכה בצדדים משניהם.
זה דורש קצת אימון אבל שווה לנסות..

למעלה