נראה לי שפספסתי משהו...

סיגל2684

New member
נראה לי שפספסתי משהו...

כנראה שהפסדתי כמה פרקים... איפה רייגן?? ואיפה אלכס?? למה סטיבי חזרה בלעדיו?

רייגן חזרה לקדוח

אלכס "בארגנטינה" ובעברית תקינה- השחקן פשוט עזב את הסדרה ומפיע רק בתפקידי אורח קטנים בשיחות ווידאו שצולמו כולן בפעם אחת כי אחרת קצת קשה לסביר את העובדה שהוא לובש את אותה חולצה כל הזמן
וסטיבי חזרה לבד כי היא עוד לא עזבה את הסדרה

MissPop

New member
חחחח!

עכשיו שמתי לב לזה... ענק... כותבים מטומטמים

N B I

New member
אני חושבת שהכותבים

היו יכולים לעצמם לפברק קצת מיילים מניק וטס. זה היה יכול להיות נחמד. שלא לדבר על זה שהפעם האחרונה שהזכירו את ניק היה כדי שאלכס ומרכוס יריבו, נו באמת.

הדבר הכי מדהים בעונה השביעית

זה שסטיבי נכנסה להריון מרוח הקודש, כי אחרת איך אפשר להסביר שהיא בהריון? בפעם האחרונה שהיא הייתה עם אלכס עברו לפחות שלושה חודשים, ואיך היא לא קלטה כבר בחודש השני שהיא בהריון (נתתי להם בטובי הרב פור של חודש), כאילו אמור להיפסק המחזור??? במקום זה יש לה חלומות מוזרים על בנות שמסתובבות בבית, ובכלל יש לה בן בבטן, אז גם החלום הזה בכלל לא קשור. ומפה היא מסיקה שהיא בהריון, באיזה שנה אנחנו, כי לפי התסריט זה נראה בשלהי אלף שמונה מאות ומשהו. וכשהיא נפגשת עם אלכס בפרק שגנבו להם את הדברים שאלכס הביא לתינוק, היא מדברת על כך שהיא כבר בחודש שישי או שביעי, לאיפה נעלם כל הזמן הזה, כי נראה שהוא מיהר להגיע אחרי שנודע לו שהיא בהריון. באמת, מילא תסריטאים מופרכים על סיפורים הזויים, אבל לפחות שיש המשכיות של סיפור שיכול להתקבל על הדעת. מינמום הכרחי, לא ככה?

N B I

New member
וגם

שהית מציע נישואים לגרייס (~מגלגלת עיניים~) היא אומרת שהם ביחד רק "כמה חודשים" ואני כזה "?!?!?!?" הוא פה שבוע!!!

N B I

New member
זה היה עריכה מגמתית ../images/Emo11.gif

אבל לכי תערכי כמה חודשים לתוך, וול-עשר דקות?!

סיגל2684

New member
אני ממש מאוכזבת...

לקחו לנו את כל הדמויות שעשו את הסדרה... אלכס, ניק, טס, קלייר, ג'ודי, דייב.... ועכשיו זה ממש משעמם עם אשלי, גרייס, טיילר ומרכוס... אוף! ולא הבנתי את העניין עם אלכסטיבי- הם ייפרדו? אחרת איך יכול להיות שהוא עזב את הסדרה והיא לא? ולא להאמין שאת נקודת האור היחידה- ריילי- לוקחים לנו בקרוב!!!!!!!!

MissPop

New member
אני מאמינה שריילי יחזור

או לפחות הדמות שלו גם את ניק העלימו לכמה חודשים ובסוף הוא חזר ואל תשכחו שלא מצאו גופה ופתאום הפסיקו לחפש אחריו וכו'... זה לא הגיוני. הוא בטוח יחזור (מקווה) ומקווה שגם השחקן, קשה לראות את ריילי עם שחקן אחר כמו שקשה לראות את ג'סמין ורייגן עם שחקניות מעפנות אחרות...

למעלה