נראה לי שפספתי אותו בגלי צהל...

נראה לי שפספתי אותו בגלי צהל...

בא לי למות =[ רציתי לשמוע את לירון [גם אני מעריצה] אבלל...אבלל...כנראה שפספסתייי =[ למישהו יש את הקטע? משו הקליט? משווו???????

גם אני פיספסתי../images/Emo7.gif

מי שמע? איך היה הביצוע? תספרו קצת משהו..
והכי חשוב: למי יש את זה ויכול לתת לי לשמוע..
רון ?

the only DaRdAr

New member
גם אני פיספסתי...../images/Emo10.gif

הייתי בהכנות לנשף... איך נוכל לשמוע זאת שוב??

גם אני פספסתי../images/Emo122.gif

יש גבול. לכל מי שלא שמע שלחתי לכם מסר עם אפשרות להאזנה לשיר, תהנו ואל תתביישו גם להגיב
לדעתי, ביצוע די יפה והתרשמתי מההגיה הנכונה של העברית
.

the only DaRdAr

New member
מה היינו עושים בלעדייך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ביצוע טוב ומדהים
אין מה להגיד לא משנה איזה שיר לירון יקח הוא יתן ביצוע מעולה

תודה רבה , רון!

הקול של לירון ממש נעים ומלטף. השיר בכלל לא מוכר לי ואני צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים.. בכל מקרה לירון נותן שם הרבה מעצמו - ככה אני הרגשתי.. ותדע לך שאני לא יודעת מאיפה יש לך כל כך הרבה סבלנות (מזכיר לי מישהו..
) לשלוח את השיר לכל חברי הפורום... האמת שהאדישות של האנשים פה כבר הורגת אותי. זה ממש לא חוכמה לדבר על לירון רק כשרואים אותו ושומעים ממנו ורק כשיהיה סינגל, החוכמה זה להיות איתו גם בתקופות השקט. ואני די מתפלאת על האנשים פה, כי בתקופה שלירון היה בחו"ל הקומונה לא גססה וכולם כתבו והמצב לא היה רע בכלל, ודווקא עכשיו כשלירון צריך כוח מאיתנו - כולם נרדמו. ואני יודעת שהוא די מעודכן במה שקורה עם הפורום ואני אישית מתביישת. אז זהו , אני מצטערת על הנאום , אבל אמרתי דברים מהלב , דברים שכנראה לא יזיזו כאן כלום - אבל הייתי חייבת לומר. סליחה, ויום טוב!

the only DaRdAr

New member
יש הרבה במה שאת אומרת...

אי אפשר שהפורום יהיה פעיל רק שלירון לעיל גם בתקופה שלא שומעים כל כך עליו צריכים אנחו עדין להישאר פעילים כמה שאפשר ולמרות שזה משגע אנשים...

שירלי

אני מבינה מה את מנסה להגיד, אבל זה מאוד קשה לדבר על משהו שלא קורה כל כך.. את מבינה? אני לפחות הרגשתי שאין ממש על מה לדבר. לא הפסקתי לאהוב ולהעריך חעומת זאת. אני לא חושבת שזה חייב להתבטא בפעילות בפורום. אני גם מבינה שהנושא מאוד מפריע לך, אז בכל מקרה, סליחה שזה הגיע לזה

סתיוית../images/Emo140.gif

למרות שזה פורום לירון לב, לא מוכרחים לדבר רק עליו - במיוחד בתקופה שהוא באמת שקט... (השקט שלפני הסערה
). פעם אנשים היו נכנסים , מספרים גם על דברים שקרו להם , היו חיים בפורום.... לא יודעת, כנראה שקשה לי להסביר למה אני מתכוונת. אני בטוחה שיש הרבה אנשים שמעריכים את לירון ולא כותבים - אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב.. ושוב, לא התכוונתי לכעוס על אף אחד באופן אישי - פשוט הייתי צריכה להוציא קצת קיטור. ותודה על התגובה שלך ואני מחכה לתמונות שהבטחת!

למעלה