נראה לי שצליל צדקה

galilk

New member
נראה לי שצליל צדקה

השבתי לכן בעמ' 3 כדאי שתקראו אני רוצה לשמוע את דעתכן

צ ל י ל 8

New member
להלן לינק לפריסה..

האמת, גלי? קראתי מה שפרשתי לך ולא הצלחתי להבין במה צדקתי...

galilk

New member
צדקת בזה

שההיתי צריכה לפרוש לאחר שהוא יקבל את המכתב ולא לפני. התגובה שלו לדעתי (אולי אני לא רואה נכון או הבנתי נכון) שונה מהפרוש לפריסה שנתתן לי.

צ ל י ל 8

New member
לרגע לא הבנתי ../images/Emo2.gif

אז בואי נשאל: איך יגיב ויקבל איקס את המכתב ששלחתי לו? 5 קלפים+קלף סיכום. (משהו בניסוח של עצמי לא מוצא חן בעיניי
)

galilk

New member
שאלתי שאלה ותגובתך הראשונה

שאלתי שאלה ותגובתך הראשונה היתה: יש לי שאלה: האם הבחור כבר קיבל את המכתב לדעתך? כי יש לשאול זאת רק אם הוא קיבל וקרא, אחרת לא נקבל תשובה ברורה. בכל אופן, אם המכתב כבר נשלח והתקבל, אנא עשי פרעסה נוספת כזו: כיצד ישפיע המכתב שאני שלחתי ל-X? 5 קלפים+קלף סיכום ואז טורנדו ענתה על השאלה למרות שלא ידענו אם הוא קיבל את המכתב. פירשתן את הקלפים, ואמרתן שהתגובה שלו תהיה התעלמות, תגובה חריפה : "אם חשבת שדרך המכתב הזה הוא יקבל אז כן עשית מה שעשית ואל תצטערי על כך כי גם ככה הקשר היה בלתי מחייב אבל חוסר שקט מצידו יהיה ועוד איך ואפילו תשמעי תגובה חריפה ממנו..." ובכן אני מאמינה שהוא נפגע אך תגובתו לא היתה חריפה אלא אפילו מתנצלת כפי שכתבתי קודם. אני בכל אופן הרגשתי רע מאוד אחר"כ. אני חושבת שאם היה אי פעם סיכוי שנחזור או רצון לחזור מצידו כעת זה נעלם והתמוגג. יש אפשרות לשאול ולדעת זאת? כעשיו שהוא הגיב למכתב?

טורנדו1

New member
גליק מתוקה ../images/Emo140.gif

כל המטרה שלך לשלוח את המכתב היתה כדי לזעזע אותו,ומין סוג של נקמה מתוקה מצידך,אז גם אם התגובה שלו לא היתה חריפה,יכול מאד להיות שהוא מפנים את מה שיש לו להוציא אלייך,והוא פשוט קיבל את המכה ומתעלם.אפשרות שנייה יכולה להיות שהוא בוחן אותך עכשו,הוא יושב בשקט ולא מגיב כדי שאת תתבשלי במיץ שלך.אם תרצי לשאול בפריסה,אם יש דרך חזרה להיות איתו בקשר נישמח לעזור.

galilk

New member
שלא תביני לא נכון

אני לא באה בטענות או משהו רציתי רק לעדכן אתכן בתגובה (נעזרתי בכן במרקה זה לא?) אם יש דרך חזרה להיות איתו בקשר? זה הניסוח של השאלה שאיתה אני צריכה לפרוש?

טורנדו1

New member
השאלה היא ../images/Emo24.gif

אם זה מה שאת רוצה באמת,כי תמיד שאנחנו פוגעות בגבר בכוונת תחילה,יש לנו אחר כך מין ייסורי מצפון.אם את רוצה לדעת אם יש סיכוי לחזרה לקשר שלכם,תשאלי:האם יש סיכוי לחזור להיות בקשר עם X בתקופה הקרובה?

galilk

New member
../images/Emo23.gifאנו הנשים...

הלב שלנו לא עומד בפנהם... שאלתי ויצא: האם -עשרה מטות יש סיכוי-כוכב לחזור -תשעה גביעים להיות -חמישה גביעים בקשר-שטן עם X -אביר המטבעות בתקופה הקרובה?-שני גביעים סיכום-אביר המטות אשמח לתשובתכן

צ ל י ל 8

New member
טורנדו, סליחה, אבל הניסוח

לא ממש מדוייק.... להיות בקשר, יכול להיות הרבה דברים. צריכים לנסח איזה סוג של "קשר". בתגובתי האחרונה נתתי ניסוח לפריסת שאלה...

galilk

New member
כלומר..

הניסוח הראשוני שלך, איתו אני צריכה לפרוס? האם לשאול מחדש?

טורנדו1

New member
../images/Emo5.gifצלילוש כבר פירשתי

את יודעת שיש לי בעיה שמה שיוצא בפריה וגם אם זה לא ספציפי ,אני תמיד פועלת על פי תחושות והנה ראית מה יצא,סליחה שאני כזו זריזה

טורנדו1

New member
ניראה לי שמישהי ../images/Emo14.gif

כאן צריכה ליזום,מה שעשית עם המכתב פשוט הלכת עם הראש בקיר וזה 10 מטות,פעלת מתוך יצר של נקמה ולא לקחת בחשבון שאת זו שתפגעי בסוף,הבעיה פה,שאת צריכה לקחת את העניין לידיים שלך,5 גביעים:הוא די מאוכזב ממה שעשית,עד כדי כך שהוא לא יכול להגיב חחח,טוב לא משנה אסור לבכות על חלב שנישפך,השטן:מראה על היצר הרע שתקף אותך,היצר לפגוע מבלי לחשוב.אביר המטבעות מרמז לך שתשמרי על אופטימיות,ובפעם הבאה תפעלי עם שיקולים ותהי יותר מחושבת,סיכום:2 גביעים,סיכוי טוב שהקשר יחזור,אבל ביוזמתך,אין לך ברירה כי לא ניראה לי שהוא זה שיצור קשר,והפעם אם אתם חוזרים,הקשר יהיה בריא יותר,וטוב יותר אחרי שיחות הבהרה.הצלחה

galilk

New member
אין ספק

המצב הזה באמת שבר את ליבי... "איך טלפון אחד קטן מעורר שוב געגוג..."

צ ל י ל 8

New member
התבלבתי כבר מהפריסות האלה..

לא הבנתי אם מה שחשוב לך זה איך הוא יגיב למכתב ואם תקבלי את כספך, או שחשוב לך מערכת היחסים שהייתה בינכם.... שיהיה לך בהצלחה, לכאן או לכאן

galilk

New member
ובכן גם אני מבולבלת../images/Emo4.gif

היה לי יומיים לחשוב על זה ואני באמת עשיתי זאת מתוך כעס, למעשה אני לא רוצה שום קשר איתו ושום מערכת יחסים אך חורה לי שהדברים נגמרו בצורה כזאת ואני שוקלת לשלוח לו מכתב ולומר לו שאני מוכנה לוותר על הכל (העיקר שיצא לי מהנשמה) (לא שהוא מכניס את עצמו אך אניגורמת לו לתפוס מקום אצלי וזה לא עושה לי טוב). אני שוקלת לשלוח לו מכתב נוסף ולהגיד לו שאני מוותרת על הכל בכדי לסיים את המצב ברוח טובה ולשחרר אותו ממני (את זה אני לא אומר לו)אך אני חוששת לעשות מעצמי צחוק את חושבת שכדאי לעשות זאת? כי בדיעבד כשאני חושבת על זה, אני לא רוצה ממנו כלום אלא רק כועסת על הדרך שדברים נגמרו. אשמח לשמוע את דעתך? האם לעשות זאת? אני מתנצלת אם שאלה אצלי גוררת שאלה אך אני מבולבלת נורא ורוצה לסיים זאת יפה. מה דעתכן?

גב

New member
הי גליק../images/Emo24.gif

לפי דברייך לבחור בעצם אין קשר לכל מה שעובר עליך כרגע - את זו שצריכה לשחרר אותו, ומכתב אליו אולי יפתיע אותו והוא לא יבין מה את רוצה ממנו. אם תרצי לקבל, יש לי עיצה אישית לתת לך: לשחרר אותו היא פעולה שאת צריכה לעשות עם עצמך. את כל המערבולת שיש לך בפנים את עוברת. שימי עצמך במקומו רגע, ונסי לחשוב איך הוא יגיב לדברים שיש לך להגיד לו - יהיה לו בכלל מה להגיד או שזה יפחיד אותו או יתמיה אותו? אם את רוצה לסיים דברים יפה, למה שלא תתקשרי אליו, דברי איתו בנינוחות ותגידי לו שאת רוצה לפגוש אותו לשיחה נעימה (או שרק בטלפון) כי לא נוח לך עם איך שהסתיימו הדברים והיית רוצה שהמצב ביניכם יהיה יותר מפוייס... מה דעתך?

galilk

New member
ניסיתי את זה

העניין שהוא לא עונה לטלפונים (לא רק שלי) והדרך היחידה ליצור עימו קשר היא דרך מכתב הגיוני שיסביר את העניין כמו שצריך ולא יבלבל אותו ויגמור את העניין יפה.

גב

New member
הי גליק../images/Emo39.gif

אני מאחלת לך בהצלחה. ובכל מקרה, הרגשתך הטובה לגבי עצמך והיחסים איתו שנגמרו אינה תלויה בו! זכרי את זה, את האדם היחיד שיכול "לסגור" את המצב. נכון שעוזר כשמאורעות חיצוניים תומכים במה שאנחנו רוצים, אבל לפעמים אין ברירה, צריך "לחתוך" וזהו. אם את תרגישי טוב לגבי עצמך, תראי שבעוד כמה חודשים אם תראי אותו במקרה, לא תביני בכלל על מה כל המהומה. מכתב או לא מכתב... ובכל מקרה, מה ההתלבטות לגבי העניין? תשלחי מכתב יפה..מה יכול לקרות? אז שיהיה לך שבוע נפלא..ובהצלחה (עם מכתב ובלי מכתב...)

למעלה