נראה לי שקלטתי את ויוה

נראה לי שקלטתי את ויוה

אחרי אל פרינסיפה הם הביאו טלנובלה פורטוגלית, מאוד אהבה. נראה לי שהם מתכוונים להקדיש משבצת לז'אנר חדש ולראות איך יצליח פה. לפי מה שאני רואה בתגובות של אנשים בפייסבוק של ויוה אל פרינסיפה הצליחה כמו עם איזבל. עכשיו יש את הפורטוגלית. נראה איך יילך לה. כנראה ויוה מנסים לפנות לקהל יעד חדש כמו שעשו עם הקוריאניות והטורקיות ועכשיו עם הספרדית.

evglev1

Well-known member
מנהל
באמת חבל שהערוץ ה"בינלאומי" ויוה פלוס

זמין רק לטורקיות וקוריאניות ואת הז'אנרים החדשים שמים על ויוה כשלטורקיות יש 3 משבצות חדשות ו-3 משבצות חוזרות עם השבת בינץ', מה שמאוד מקפח את תוצרת אמריקה הלטינית.

מעניין שאת הספרדיות בחרו בהתחלה לנסות עם ריימק לארגנטינאית כושלת ורק אחר כך עברו לספרדיות הרציניות איסבל ואל פרינסיפה.

גם מעניין שבנוסף לבינץ' הם העדיפו להפוך את 23:20 למשבצת חדשה לראשונה בתולדות ויוה שכזכור כשמי זה מי באה במקום אהבות אמיתיות החליפו בינה לבין בלב הסערה ששודרה ב-20:00 כדי להספיק לשדר כשיש זכויות שידור ודווקא את המשבצת של 18:10 שכבר הייתה חדשה עם רבלדה ואחר כך עם הספרדית הראשונה לוסיה מחפשת אהבה, בדרך לאהבה ורק אלוהים סולח שימרו בתור משבצת חוזרת לשידורים החוזרים הטריים.

אבל איזו מהומה תהיה בפייסבוק אם טורקית אחת מתוך שלושת החדשות תוחלף בפורטוגלית או איטלקית, למרות שלספרדית ופורטוגזית יש את השפה, אבל אם יחליטו להביא איטלקיות או צרפתיות לא יהיה שום תירוץ לשדר אותן בויוה, גם על הקוריאניות הם מרגישים מקופחים על שיש רק 4 פרקים טורקיים בשבוע וגם השידורים החוזרים במשבצת של רסיסים מפריעים להם.

אגב הבנתי מתלונות בפייסבוק שהפורטוגלית לא נמצאת ב-VOD של סלקום.

נראה לי זה יהיה ככה בהתחלה בויוה

גם הטורקיות והקוריאניות היו בהתחלה בויוה. נראה לי הם עושים בדיקה. כנראה כי אין הרבה ביקוש לטלנובלות לטיניות בעיקר לא ארגנטינאיות למרות שלא עושים מדד רייטינג אצל ויוה. בלאהוב עד המוות למשל הייתה מבוקשת בגלל הראשית אבל ראו שהיא בדיונית אז ירדו ממנה או שחששו בגלל הסוף. משפחתו של בעלי אפשר להבין שהיא לא זוכה להצלחה כמו דם ואדמה אבל בזמנו הטלנובלה המקסיקנית הכי מדוברת פה הייתה רובי אפילו שמעתי שהמורה בתיכון שלי ראתה את זה וכמובן היו לצד הראשית ועדיין מבקשים שתחזור למרות שמי שלא צופה בטלנובלות לא מכיר את הסדרה בניגוד לאמא או הכלה מאיסטנבול שבזכותן הטורקיות תופסות תאוצה בקרב התקשורת. מעולם לא היה רעש סביב טלנובלה מקסיקנית ושכוכבים מקסיקנים הגיעו לפה אף אחד לא פצה פה אפילו לא ויוה מיזמתם חוץ מוויליאם לוי שהתפרסם בזכות השתתפותו בקליפ של ג'ניפר לופז והשם משפחה היהודי. כשציינו את הגאלנים של כל הזמנים בעולם הטלנובלות לא הוזכר פרננדו קולונגה או מריו סימארו שגם היו אהודים מאוד בקרב צופי טלנובלות. ציינו רק את הארגנטינאים והטורקיים. כנראה הכתבה נעשתה בידי מישהו שלא צפה מעולם בטלנובלות ולא בקיא בה כי צופי ויוה הכירו עוד גאלנים חוץ מאלו שהיו ברשימה. גם ג'נקרלוס קנלה היה אהוד בזמן מלאך ושטן, יחסים מסוכנים ולאהוב את לולה ואם היה ממשיך לככב בטלנובלות אז היה נשמר ההאהדה כלפיו. בתקופת רובי סבסטיאן רולי גם היה יחסית אהוד עד שנעלם תקופה מסויימת עד לתשוקות וגם אז לא הצליחה הטלנובלה הזאת ובאהבות אמיתיות והחיים שגנבו ממני חזר לכבוש את הבנות בישראל עם הזוגיות שלו עם אנג'ליק בוייאר. אבל אף מהגאלנים הנ"ל לא הוכרו בתקשורת ולא עשו רעש ואני זוכרת שכשהפורום פה היה פעיל הרבה והייתה בתקופותיו הטובות, ארגנטינאיות שלטו אם זה בויוה ואם זה בפורום. היו תמיד למלחמה בין מקסיקו לארגנטינה עוד לפני תקופת הטורקיות והקוריאניות, הרבה גולשים פה העדיפו את ארגנטינאיות על פני מקסיקו ואפילו הרבה סלדו מהמקסיקניות וקראו להן זולות. כשאנט הייתה כותבת פה הייתה בין המיעוט שאהבה מקסיקניות ודווקא את רובי המוצלחת היא לא סבלה. גם בפורום רבלדה הרבה גולשים מפורום המורדים היו באים לשם והיו יורדים על רבלדה וקראו לו חיקוי זול. למרות שרבלדה הצליחה יותר מהמורדים בעולם פה בארץ המורדים עשו יותר רעש והנה יש את לאלי אספוסיטו שגם פימפמו עליה בכל הזדמנות כשהייתי מגיעה לפה למרות שהיא זמרת מצליחה מאוד בעולם ואפילו עשתה דואט עם טליה. אין ולא הייתה אצלנו כוכבת מקסיקנית שזכתה לרעש בגודל כזה בסגנון.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק 2 קוריאניות שודרו בויוה הרגיל

הראשונה סאם סון המתוקה שהצופים גם התבקשו להביע את דעתם עליה וכשהדעה הייתה חיובית עליה החזירו אותה לשידור חוזר בויוה פלטינה ואחריה פתחו שם משבצת קוריאנית. ובמהלך זה הקוריאנית התקופתית הראשונה היהלום שבכתר גם שודרה בויוה הרגיל במקביל למשבצת הקבועה בויוה פלטינה.

כשויוה היה בחיתוליו הארגנטינאיות והמקסיקניות היו כמעט כל הערוץ ואכן אז במקסיקו לא הפיקו טלנובלות כמו אדמה פראית, באהבה אין חוקים והחיים הכפולים של אסטלה קריז'ו ובמקסיקניות הרעים היו שטניים. בארגנטינאיות לרעים היו רגעי חולשה ודאגה לילדיהם בעוד במקסיקניות בחבקי אותי חזק פדריקו ששוחק על ידי ססר אבורה ארגן חטיפה של בנו כדי לדרוש כופר, וברק נשיקה מריאנו ששוחק על ידי אנריקה רוצ'ה ארגן התנקשות בראשית ולא היה אכפת לו שגם בנו היה במכונית ויכול היה גם להיהרג. לעומת זאת בבובה פראית פדריקו אמנם נתן למילי שהייתה בתו לעבוד כמשרתת, אבל כשגיסו דמיאן ניסה לאנוס אותה הוא הכניס לו מכות רצח ודמיאן נדהם מה גיסו עושה עניין ממשרתת וגם ביאגו אלדו סירניו היה בפאניקה כשבנו נחטף ולא סיכן את בנו כמו הרעים המקסיקניים. גם עכשיו המתחזה נהדרת, אבל שם זה עדיין בקטע הזה שתאומה אחת מלאך ותאומה שנייה שטן. אבל כל זה השתנה אצל קרלה אסטרדה בתקופתיות שבאהבת אמת הטובים לא היו צדיקים גמורים, מנואל הסכים לקנות לעצמו אישה, מתילדה התכוונה לברוח מיד לאחר החתונה שלה וגם אנטוניה לא הייתה שטנית לגמרי כמו מריה בחיים שגנבו ממני ואהבת אמת לא פיגרה באנושיות הדמויות מהקולומביאניות המעטות ששודרו אז.

אז יכול להיות שלאוהבי הארגנטינאיות נראה זול בזמנו שבמקסיקניות ואגב גם אצל יובנסיון שבחתולה פראית הרעה ניסתה לגנוב את הכסף של אחיה והתנכרה לו ברגע שגילתה שהוא מאומץ, והיריבה העיקרית של הראשית לא אהבה את הבן שלה ואף קנאה בבן שלה כשהראשי הקדיש לו תשומת לב כי חשב שהוא בנו שהרעים כאלה אטומים ולא אנושיים ובדרך כלל הטובים ובעיקר הטובה הראשית היא מלאך שגם עם מיקרוסקופ לא תמצא חסרונות אצלה. למרות שאני מדבר על פאולינה במתחזה ועל אסוסנה ברק נשיקה, אבל הבנתי שבנקמתה של אנחלה, היא שגם של טלוויסה היא נכנסה לחיי אנשים כדי לנקום באישה שאימה האשימה אותה בסבל שלה, כך שהיא ניסתה לנקום באישה, כך שלא הייתה כזאת צדיקה.

אבל העניין שאוהבי הארגנטינאיות ועכשיו גם אוהבי הטורקיות לא מעודכנים שטלוויסה זה כבר לא מה שהיה לפני 20 שנה ואפילו לפני 15 שנה וכבר מזמן אצל טלוויסה הרעים הם לא שטניים חסרי לב כמו אצל התסריטאי אלברטו גומז.

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה קלעו חזק עם איסבל ואל פרינסיפה

איסבל כי זה קשור להיסטוריה שלנו של הקמת האינקוויזיציה וגירוש ספרד שהראשיים בסדרה הם המלך והמלכה של אותה תקופה. ואל פרינסיפה נוגעת לטרור שהוא חלק משגרת חיינו וארגון הטרור בסדרה גם מגייס למלחמה בסוריה שזה קרוב אלינו.

Hadar169

New member
הלוואי שבהמשך יביאו גם איטלקיות

למעלה