נראה לי.. שהגיעה הזמן לעשות סיבוב 13 של החוליה החלשה...הסיבוב הקודם כבר שם איזה 5 ימים....
ט טלהעשירית New member 8/6/05 #1 נראה לי.. שהגיעה הזמן לעשות סיבוב 13 של החוליה החלשה...הסיבוב הקודם כבר שם איזה 5 ימים....
C Cut Up Angel New member 8/6/05 #2 ../images/Emo29.gif ../images/Emo45.gif גם אני שאלתי את עצמי מה עם זה...
W whatascene New member 8/6/05 #4 טוב בדקתי את העניין, אי אפשר להוציא סיבוב חדש, מכיוון שיש תיקו בין when i come around ו welcome to paradise, ולכן, מי שעוד לא הצביע (או הצביע ורוצה לשנות את דעתו) מוזמן לעשות זאת עכשיו.
טוב בדקתי את העניין, אי אפשר להוציא סיבוב חדש, מכיוון שיש תיקו בין when i come around ו welcome to paradise, ולכן, מי שעוד לא הצביע (או הצביע ורוצה לשנות את דעתו) מוזמן לעשות זאת עכשיו.
A ADCMAN New member 8/6/05 #5 שמתי לב שאני לא הצבעתי אז אני מצביע ל.............................. ... .. . . . . . . . . . . . . . . . WHEN I COME AROUND
שמתי לב שאני לא הצבעתי אז אני מצביע ל.............................. ... .. . . . . . . . . . . . . . . . WHEN I COME AROUND
C Cut Up Angel New member 8/6/05 #6 ../images/Emo29.gifאבל.אבל.אבל.../images/Emo7.gif אני ממש אוהבת אותו טוב, לא נורא... גם וואלקם לפרדייסט נחמט^__^
../images/Emo29.gifאבל.אבל.אבל.../images/Emo7.gif אני ממש אוהבת אותו טוב, לא נורא... גם וואלקם לפרדייסט נחמט^__^
W whatascene New member 8/6/05 #8 את יודעת, גם אני לא הצבעתי... =) ואם אני מצביעה נגיד לוולקאם טו פרדייס אז עדיין יש תיקו... אם.. אם P:
את יודעת, גם אני לא הצבעתי... =) ואם אני מצביעה נגיד לוולקאם טו פרדייס אז עדיין יש תיקו... אם.. אם P: