נראה לכם הגיוני הסיפור הזה? אמאלההה

נראה לכם הגיוני הסיפור הזה? אמאלההה ../images/Emo5.gif

רוני מילוא :מאת 17:54 :שעה 16/08/2001 :תאריך זוועות שמלת החתונה אני פונה אליכם על מנת שלא תחוו את הסיוט שאנו חווינו הרי ידוע לכל שביום החתונה הכלה היא זו שלוקחת את כל תשומת הלב וכך צריך להיות כל כלה יודעת שהכל מתחיל ונגמר בשמלה שלה וככל שהיא תהייה יותר יפה השמלה כך היא תקרין על הכלה והכלה תהייה מאושרת . ובכן ברצוני להזהיר את כל הכלות המיועדות המתכננות לרכוש או להזמין שמלה אצל אושידה הבחורה מטורפת ... הזמנו שמלה אצלה והחלטנו על שינויים השינויים בוצעו המדידות נערכו וכולם היו שבעי רצון ביום שנקבע לקחת את השמלה בעלת החנות סרבה לתת את השמלה בטענה שבוצעו תיקונים שונים ורבים שהשמלה יצאה יפה מידי ושהכלה לא מתאימה לשמלה ושאם אנו רוצים לקבל את השמלה עלינו לשם תוספץ של 3000 שקל מעל למה שנקבע ושולם . לא נאמר דבר על כך שהשינויים יעלו כל כך הרבה כסף מה גם שהסירוב לתת את השמלה שבוע לפני החופה ולדרוש כל כך הרבה כסף עבורו הוא שיא החוצפה . בעלת החנות קיללה וגידפה את הלקוחות וטענה שהם יכולים לתבוע אותה ושהיא לא תתן את השמלה לכלה שיצאה יותר מידי יפה עבורה . רק אחרי שעתיים בקרוב אחרי שהוזמנה המשטרה ובעלה של בעלת החנות היא שוכנעה לתת את השמלה שעפ"י חוזה כתוב היתה שייכת לכלה . במקרה אחר שאנו יודעים עליו היא אמרה לכלה אחרת שהיא שמנה מידי ... לבחורה בגובה מטר שבעים וששוקלת 60 קילו ושהיא לא מתאימה להיות לקוחה שלה וכל זה שוב בזמן שהכלה באה לקבל את השמלה שרכשה . במקרים נודע לנו שבעלת החנות ניסתה לגבות תשלום נוסף עבור תיקונים שנעשו ולחייבם בסכומים לא הגיוניים . בנות יקרות !! כלות לעתיד !!! חיסכו לעצמכן את עוגמת הנפש !! אל תכנסו אל חנות זו היא רק תקלקל לכן את אחד הימים המאושרים בחייכן !! כל מי שמוכר לה המקרה הזה יכולה להחזיר ולהחליף פרטים . המקרה הזה ועוד אחרים עומדים לצאת לעיתונות . תגובה

Sharon_1

New member
גם אני שמעתי שהיא לא מוכרת

לבחורות קצת מלאות או שמנות, בטענה שהשמלות שלה יפות מדי עבור הבחורות האלה...

זה כנראה בגלל שהיא שונאת את עצמה

היא בעצמה עם מימדים ... והרי אלוהים אוהב את מי שאוהב את עצמו. הפרינצסה קמה בבוקר..מסתכלת על הפרצוף והגוף שלה בראי ומתחילה להתעלל בילדות שבאות לקנות שמלות.

שושקה@

New member
משום מה, זה נשמע לי כמו מישהו שרוצה

להתנקם בגיברת אושידה מסיבות שונות. אני לא מאמינה שהסיפור הזה אמיתי (אולי בחלקו, אבל לא כולו).

שירי71

New member
עכשיו הכל מסתדר לי

בסיבוב השמלות הראשון שלי ושל חברה לשי (שתינו לא רזות) שהיה לפני כמה חודשים עברנו גם שם ואף אחד לא ירק לכיוון שלנו ולא היהלנו ברור למה בעיקר כי בכל חנות שנכנסנו ישר התייחסו אלינו גם אם אמרו שכרגע אינם פנויים. שם היינו כמו אוויר ולא היה ברור מדוע עכשיו הכל מסתדר!

ציפורוש

New member
אתי ../images/Emo6.gif מה שלומך?

אוי, איך שהאינטרנט בבית איטי.. איזה סיפור מפחיד. נראה לך הגיוני שיקרה כזה דבר?

שלא נדע מצרות..

נאלצתי להתמודד עם זה שאני לא מושלמת. לפרפקציוניסטית כמוני זה קצת קשה. אתגבר.

נכון. רק שבחיים לא חשבתי שזה יקרה

לי עם כלה. ניסיתי לעזור לכלה שהיתה צריכה ברגע האחרון מישהו שיסרק אותה. הספרית שעובדת איתי מתואמת איתי מראש ואין לי אפשרות "להקפיץ אותה מהרגע להרגע. בכל מקרה, עם מגבלה של תקציב מצד הכלה.. ועם טירוף של הרגע האחרון עשיתי כמה טלפונים ואספתי ספרית שהתגלתה כבעלת שתי ידיים שמאליות(אלוהים שישמור) עם כנראה בעייה נפשית גם כן.. ומצאנו את עצמנו מנסים לתמרן כולנו ביחד, הן הכלה, הן חברותיה, והן אני בנסיון נואש לפתור את בעיית השיער. לא היתה לי בעייה עם האיפור אבל אני די לוקחת על עצמי את האחריות בנוגע לספרית העלובה הזאת, שאמנם עשתה כמיטב יכולתה אבל לצערנו זה לא עבד. בשורה התחתונה הוזעק על ידי הבעל החמוד ספר המלון שפתר את הבעייה בחצי שעה..זה היה חוסר מקצועיות משווע מצידי לנסות לחפש מישהו שמעולם לא ראיתי את עבודתו וזאת רק על סמך המלצות שאנשים המליצו על אותו בעל מקצוע. אני מרגישה רע מאוד עם זה. תחי מריה.

Sharon_1

New member
את לא צריכה לקחת את זה על עצמך?

למה הכלה לא סדרה לעצמה מראש מישהו/י שיסרק אותה? הי, את רק ניסית לעזור. והדבר הכי חשוב-מטעויות לומדים. וחוץ מזה - הכרת ספרית גרועה וספר מלון נחמד.

אינצה

New member
עכשיו אני מבינה מה הבלאגן שהיה

לך אתמול כשהתקשרתי אליך. אני לא אפריע לך בשבת אז נדבר ביום ראשון בי שרון

רוייקו

New member
... מה שזול יקר .. בטח שמעתם את זה

איפושהו. על חתונה לא מקצצים בתסרוקת איפור ושמלה.

אינצה

New member
בהחלט מזעזע!!!

מנסיוני האישי היחס באושידה נורא ואיום! בפעם הראשונה שהגעתי לשם חטפתי שוק! המוכרת התיחסה אלי בצורה מחפירה עד כדי כך שלא יכולתי להישאר שם אפילו שניה נוספת וכבר בשמלה הראשונה ברחתי כל עוד נפשי בי. אני לא חושבת שיש לזה איזה קשר למראה שלי (או של כל כלה אחרת) אלא פשוט ליחס הסנובי המתנשא של מוכרת (ואולי גם בעלת החנות) שעוד לא למדו שמאיתנו הבנות הן מתפרנסות. אז אפשר רק לקוות שבעוד זמן הן יבינו זאת על בשרן! ואם להתייחס לאירוע המתואר כאן, יש לי הרגשה שמדובר בשמועות שיצאו מפרופורציות - ואולי אני נאיבית...

למעלה