נראה לכם הגיוני שהמכונה עולה רק 78 ש"ח או שזה אתר פישינג למרות שמופיע כאן בפלטפורמה כפרסומת של תפוז?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

נראה לכם הגיוני שהמכונה עולה רק 78 ש"ח או שזה אתר פישינג למרות שמופיע כאן בפלטפורמה כפרסומת של תפוז?​

לא מכיר אותם ולא קניתי מהם, אבל נכנסתי לקישור והאתר שלהם נראה לא רציני. בכל מקרה, 78 שקל למכונת גילוח זה נראה לי מעט מידי, וחשוב לזכור שעל מה שמשלמים בזול, בסוף משלמים ביוקר. מכונות הגילוח שלי לדוגמה, שניהן מאותו הדגם, עלו 400 כל אחת.

אז נכון, לפעמים אין ברירה אלא לקנות בזול כי אולי המצב הכלכלי לא משאיר הרבה אפשרויות, אבל גם אז חשוב לעשות שיקולים אם זה משהו שאתה כן מוכן או לא מוכן לחסוך בו.

מכונת גילוח? גם עם אמצעים מוגבלים, לא הייתי חוסך בזה. יהיה לך גילוח לא טוב, לא איכותי, אפשר להיחתך, אתה עלול להיראות מוזנח לסובבים אותך אם הגילוח לא יסודי או לא אחיד. עזוב אותך. פעם אחת תשלם כמו שצריך, תדע שקיבלת משהו איכותי ותהיה בראש שקט.

evike

Well-known member
מנהל
מבלי להמליץ או לשלול, אתר TEMU הוא אתר של מחירים מוזלים כמו עליאקספרס, איביי ודומיהם, לכן המחיר הזול. ודווקא לאחרונה TEMU הופך לפופולארי יותר ויותר.
לא קניתי מהם כלום, בעיקר שקראתי הרבה אזהרות לגביהם, למרות הפופולאריות. יהיו גם כאלה שימליצו עליהם, קנו ולא נפלו.
כך, שרק אתה תחליט כיצד לנהוג.
מצאתי עליהם כתבה בכלכליסט מתחילת השנה.
שבת שקטה ורגועה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מבלי להמליץ או לשלול, אתר TEMU הוא אתר של מחירים מוזלים כמו עליאקספרס, איביי ודומיהם, לכן המחיר הזול. ודווקא לאחרונה TEMU הופך לפופולארי יותר ויותר.
לא קניתי מהם כלום, בעיקר שקראתי הרבה אזהרות לגביהם, למרות הפופולאריות. יהיו גם כאלה שימליצו עליהם, קנו ולא נפלו.
כך, שרק אתה תחליט כיצד לנהוג.
מצאתי עליהם כתבה בכלכליסט מתחילת השנה.
שבת שקטה ורגועה.
פעם אחת הזמנתי מהם משהו והודיעו לי שנשלח. קיבלתי אפילו הודעה באיזו תחנת איסוף יחכה לי המוצר. אלא שלאחר עוד מספר ימים, קיבלתי הודעה שהמוצר נשלח לשולח וקיבלתי זיכוי על התשלום. למה? ככה...

למעלה