עונש לצאת מידי חובה. בושה למערכת המשפט.מידתי למעשיו??
רק?עונש לצאת מידי חובה. בושה למערכת המשפט.
מערכת המשפט יודעת להחמיר רק ים משפחת נתניהו
נגד קצב היו מתלוננות שהעידו על אונס, על מין בכפיה.היה צריך לקבל לפחות כמו קצב.
לא נכון הוא אודה במעשיםנגד קצב היו מתלוננות שהעידו על אונס, על מין בכפיה.
נגד איבגי העידו שתי מתלוננות שהעידו על מעשים מגונים (נישוק, שליחת ידים, הצעות מיניות). בית המשפט לא יכול לחרוץ דין על מעשים שנשארו בגדר רכילות או פרסומים ברשתות החברתיות, הוא שופט לפי העדויות שהגיעו אליו.
אצל קצב היה גם אלמנט של סחיטה אחרי שהמתלוננת לא קיבלה את סכום הכסף נדמה לי 200 אלף, שדרשה מקצב היא חליטה להתלונן אם היתה מקבלת את הסכום מקצב, לא היתה תלונה , לא היה משפט, ולא היה יושב בכלא,,המתלוננת גם היהתה יצור שלא כולה טלית של תכלת,נגד קצב היו מתלוננות שהעידו על אונס, על מין בכפיה.
נגד איבגי העידו שתי מתלוננות שהעידו על מעשים מגונים (נישוק, שליחת ידים, הצעות מיניות). בית המשפט לא יכול לחרוץ דין על מעשים שנשארו בגדר רכילות או פרסומים ברשתות החברתיות, הוא שופט לפי העדויות שהגיעו אליו.
אל תקנה את כל השטויות שמספרים ברשתות החברתיות. אם תתעמק בהכרעות הדין אתה תמצא תשובות לרוב השאלות שהעלית כאן לגבי זדורוב.מה לגבי רומן זדורוב למשל?
בטוחה שהיה מדובר שם באונס ממשי ולא באונס סטטוטורי?נגד קצב היו מתלוננות שהעידו על אונס, על מין בכפיה.
את בעצם מחזקת מה שכתבתי: אם זו שנסתה לסחוט לא היתה מתלוננת בית המשפט לא היה מרשיע אותו במעשים עליהם העידה.אצל קצב היה גם אלמנט של סחיטה אחרי שהמתלוננת לא קיבלה את סכום הכסף נדמה לי 200 אלף, שדרשה מקצב היא חליטה להתלונן אם היתה מקבלת את הסכום מקצב, לא היתה תלונה , לא היה משפט, ולא היה יושב בכלא,,המתלוננת גם היהתה יצור שלא כולה טלית של תכלת,
לא בטוחה בשום דבר, לא הייתי שם, לא החזקתי את המנורה, לא ראיתי. יודעת שבית המשפט לא השתכנע בחפותו.בטוחה שהיה מדובר שם באונס ממשי ולא באונס סטטוטורי?
התכוונתי אם בטוחה שזה היה האישום (וההרשעה) כמובן.לא בטוחה בשום דבר, לא הייתי שם, לא החזקתי את המנורה, לא ראיתי. יודעת שבית המשפט לא השתכנע בחפותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.