בטח, למה לא?
החומרים הדרושים: לפטה: 750 גרם כבדי עוף, נקיים וחצויים 2 בצלים גדולים 2 עלי דפנה 1 כפית עלי טימין 1 כוס יין מוסקט מתוק 2 כפיות מלח, כפית פלפל גרוס 250 גרם שומן אווז (או מרגרינה) לריבה: 50 גרם חמאה 5 בצלים סגולים פרוסים דק 1/2 כוס סוכר 1 כוס יין אדום להגשה: פרוסות לחם קלוי 1. מטגנים את הכבדים במעט שומן, טיגון קל עד השחמה קלה. מוציאים ושומרים בצד. 2. מטגנים באותה מחבת את הבצלים, יחד עם הטימין ועלי הדפנה, עד שקיפות, זורקים את עלי הדפנה ומוסיפים את הבצלים לכבד. יוצקים למחבת את היין ומבשלים עוד כמה דקות על אש גבוהה עד שכמות היין מצתמצמת בחצי. 3. במעבד מזון טוחנים יחד את הכבדים, הבצל, מלח, פלפל, והיין, מוסיפים בהדרגה את שומן האווז (או המרגרינה) וטוחנים עד למרקם אחיד. מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ומעבירים לתוכה את התערובת. מעבירים למקרר ל-24 שעות. 5. לריבה: מאדים את הבצלים בחמאה, חום נמוך, 10 דקות, מוסיפים את הסוכר ומבשלים כמה דקות, עד שהסוכר נמס ומבעבע, מוסיפים את היין ומבשלים חצי שעה עד לריבה סמיכה. מקררים. 6. להגשה: משחררים את הפטה מהתבנית ופורסים. מניחים פרוסת פטה על פרוסת לחם קלוי, מפזרים עליה מעט מלח גס ומעט פלפל גרוס ומניחים מעליה מהריבה