נראה לכם שהמצב אבוד

Mad Cow

New member
נראה לכם שהמצב אבוד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב זו הפעם השניה שאני מעלה את זה כאן, אבל אנשים אני חייב עזרה ממכם דחופה... אתם זוכרים את ההודעה של ה"גיוס חניכים לקן מיתר"? נגיד שכן, זה היה על המצב ה"על הפנים" של קן מיתר, אין חניכים כמעט וגם מי שנמצא בקושי נשאר... אז ככה, אנחנו במצב המאעפן הזה כבר הרבה זמן, אין חניכים ולא מוצאים דרך לגייס גם... 40% מהשיכבה היחידה שיש לנו בקן נמצאים בצופים (שכבה ט´) 5% אחוז(בקושי) בנוע"ל וכל שאר האחוזים לא בקטע של תנועות נוער... בכל זאת 55% זה דיי הרבה... זה יוצר לנו מצב שאי אפשר כמעט לגייס חניכים ואני חייב עצות שיהיה לנו אפשר לגייס חניכים אני יודע שזה קשה במצב כזה במיוחד שאנחנו 135 ילד בשיכבה וכבר את האחוזים כבר ראיתם, נראה לכם שהמצב אבוד וכל מה שנותר הוא "לפרק" את הקן וללכת הביתה? זה לא נראה לי פיתרון אבל גם לא ניראה לי דבר טוב לעשות... אני חייב ממכם עצות... וכמה שיותר מהר, - ד"א הפתרון שחלק ממכם יתנו בטח "להביא אנשים מהצפים" לא יהיה כ"כ אפשרי... הצופים כבר דיי מבוססים במיתר... אם אני לא טועה 9 שנים ככה... (אולי קצת פחות... אבל זה מספיק...) דודי - קן מיתר, המיואש - (כמעט...)

שמע... תראה... שמע

זה יהיה קשה לפרק את הקן... מה הוא פאזל?!?!? מהו בנוי מחתיכות שאפשר לפרק?!?!?! אתה מזלזל בקן שלך!!! לא פלא של באים אנשים לקן שלך... סתם... אין לי מה להגיד... לצערי... אבל לפחות ככה יהיו תגובות לנושא שלך... ד"א: מהשכבה שלי יש גם בערך (קצת יותר) אותה מס´ תלמידים ואנו רק שלושה...

דודי- שנה גישה בהתאם לחבר´ה.

מה מעניין את 55 האחוזים הנותרים? מוסיקה? אוכל? בחורות? סרטים? בגדים יפים? ארגן ערב תרבות, בשיתוף עם הקומונרית שלך, שיכיל בתוכו משהו אטרקטיבי לחבר´ה בשכבה. למשל- ערב סקס פרוע. ערב "כל מה שרצית לדעת על הגוף הנשי, ולא העזת לשאול", ערב סרטי פולחן, ערב ערסים- פרחות... נניח שזה לא עובד, נניח שערבים בקן זה לא אטרקטיבי באופן כללי. בנה קבוצה שהיא לא תלוית- אופי, שלא מגיעים אליה רק החברים שלך. פרסם את הקן כמקום שמתאים לכולם. לא ראיתי את הצופים במיתר, אבל אני בטוחה שמי שהולך לצופים זה בעיקר המגניבים והיפים של השכבה, כאלה שכולם רוצים להיות חברים שלהם.(תקן אותי אם אני טועה...) שנה את זה! תוציא לצופים מוניטין של תנועה סלקטיבית (אני בטוחה שזה לא יהיה שקר), ש"דלתם אינה פתוחה לכל נער ונערה", אפילו אם השבט לא עושה את זה בצורה מכוונת... תשמע, הסיבה שהתנועה שלנו מצליחה כל כך, היא שאנחנו בונים את הקן בהתאם למקום בו הוא נמצא. אנחנו לא מקובעים על סכימה מסוימת של קן, ומגיעים רק למקומות ש"עומדים בסטנדרט". בגלל זה כמעט ואין צופים בשכונות מצוקה. יש איזשהוא אופי של שבט, שיש מקומות שפשוט לא עומדים בדרישות... (ע"ע-אופקים, למשל). אני מקווה שתצליח למצוא בעצמך ובקן שלך את הגמישות האופיינית, ובצדק, לתנועה. מה שלא תעשה, אל תתיאש מליצור לעצמך בית שני בקן, עם או בלי אלף חניכים. אין שום סיבה שאתה תפסיד את החוויה הנהדרת הזאת. עלה והצלח. פיס אאוט.

שבט אופק אופקים עומד על הרגלים

בכוחות עצמו... ענת אשדודית יקרה... על רב תרבותיות ושבט קהילתי שמעת? כנראה שלא... אבל כבר קבענו שאנחנו נפגשים לדבר בקרוב, לא?

האמת, לא ידעתי .

מבקשת את סליחתך... לי אמרו אחרת. שאלה- שבט קהילתי זה שונה משבט רגיל? כלומר- שבט קהילתי זה השם שלכם בערי מצוקה?

שבט קהילתי זה

מה שכל שבט אמור לשאוף להיות. בגדול זה לשאוף להיות חלק בלתי נפרד מהקהילה שבמקום...

מנסה לעזור

אתה מדריך? לא משנה תאמין בחניכים ואז הם יגיעו בוא בקטע של אני יודע שהיום אני הולך לגייס 1 חדש
בהצלחה

אל תתייאש!!

בניית קן זה תהליך. קודם כל תארגן ערב תרבות מגניב, משהו שלא קשור להדרכה ופעולות זה לא צריך להיות הדבר הכי חשוב. כמה אתם בבוגרת? תאמצו (במלוא המובן של המילה) שכבה אחת ותתחילו "לבנות" אותה. תעשו לה פעילויות, גם אם בלי הרבה קשר לנוער העובד. העיקר שזה יתקיים בקן. אני ממליצה על ז´-ח´ כדי שעוד כמה שנים תהיה לכם בוגרת גדולה. תתחילו לאט לאט, ערבי תרבות מגניבים וגדולים אתם יכולים לארגן (אין לכם בעיה של כסף נכון?) ותעשו פירסומים ע-נ-ק-י-י-ם-!!! ויאללה... מה אני מקשקשת... גם בקן שלי אין יותר מדי חניכים, אז אני זזה.. :) בהצלחה רבה רבה! עלה והגשם! לי

Mad Cow

New member
לכל החושבים שאני קומונר...

אני לא קומונר פשוט אני חניך כמעט בודד שעושה הרבה יותר מכל אחד, עשיתי כמעט הכל בשביל הקן, לפעמים אני אפילו עושה מעצמי צחוק שאני שם זה נראה כזה דבילי לחברים שלי שאני יחיד שם... אפילו אומרים לי "למה אתה הולך לנוע"ל שיש צופים" במחשבה שניה זה נכון... אני בסך הכל מנסה נואשות שיהיה משהו חדש בישוב שלי... אני חניך קבוע בודד שמידי פעם באים לפעולה ילד מקסימום 2 ומזמן כבר לא הייתה לנו פעולה שהצליחה, ואנחנו רק שיכבה ט´ לכל מי שעדיין לא הבין את המצב... זה הכל, דודי

למעלה