כן, מניסיון. פשוט כי יש לי קשרים חבריים עם נשים ללא רקע רומנטי.לנשים על רקע חברי בלבד , ללא רקע רומנטי
יתכנו??
הייתי בטוחה שאתה מעל 60....בטח, אם אין ביניהם משיכה מאף צד. אם שניהם בקשר זוגי אז זה גם מקל, אבל גם אם לא זה אפשרי בהחלט. לי יש ידידה קרובה מגיל 18 (אני בן 45), תמיד היינו חברים טובים ומעולם לא היתה לנו בעיה של משיכה זה לזו.
אולי בגיל המנטלי, אולי אפילו יותר, מה שיסביר למה במשפחה טוענים שאני ילדותי. זה כנראה כבר השיטיון מתחיל לעבוד.הייתי בטוחה שאתה מעל 60....
לנשים על רקע חברי בלבד , ללא רקע רומנטי
יתכנו??
אני חושבת שלא, תמיד יהיה באויר מתח רומנטי,,
בכדי למנוע זאת רוב הסלבים הנשים, יוצרות קשרי ידידות עם הומואים
בכדי להיות מוגנות וטבעיות,ביחסים שלהם , ללא אוירה רומנטית,
כן, ואשוויץלנשים על רקע חברי בלבד , ללא רקע רומנטי
יתכנו??
נשים לא לסביות יכולות להתידד עם הומואים אבל לא מחפשות זאת במודע,,כדי שיהיו מוגנות מפני הגברים המתרידיםונשים לא סלביות, לא מתידדות עם הומואים?
נשים לא לסביות יכולות להתידד עם הומואים אבל לא מחפשות זאת במודע,,כדי שיהיו מוגנות מפני הגברים המתרידים
שקים הרבה יותר בחברת הסלבים,
נשים אוהבות לבדוק גבולות, ולמי שאין גבולות הוא לא ממש מעניין אותן.
ברגע שמתגלה אצל הגבר גבול שיש לבדוק מתפתח קשר רומנטי,
ברגע שהגבול נפרץ הקשר נגמר.
כן, כן , כן , בטח ! בכיף !!!ווייי, אולי נעשה כאן תחרות הקלישאות, הסטריאוטיפים, הדעות הקדומות.
כן, כן , כן , בטח ! בכיף !!!
אם אנחנו כבר בשוונג, אז בא תשמע עוד קלישאה -
אתה חי בחברות מלאה ואמיצה שנה תמימה
בדירה תל אביבית קטנה
ללא סקס, ללא רומאנס אלא רק מתוך דאגה הדדית
זה לזו וזו לזה.
אדוני הנכבד, אתה מענה את הבחורה - שחרר אותה! או שהיא הולכת עם מישהו אחר מהצד או שהיא הולכת עם מישהו אחר בידיעתך.
בחורה שלא מגיעה לפחות פעם בחודש לאביונה היא מתחרפנת .
אם אתה רוצה דאגה הדדית אז תגדל כלב.
בוודאי שיתכנו, למה לא?כן, מניסיון. פשוט כי יש לי קשרים חבריים עם נשים ללא רקע רומנטי.
אף על פי שזאת סטיה מהנושא של פותחת השרשור שאתה הובלת לכיוון שמעניין אותך ליחסי נשים והומוסקסואלים, היות ומשהו בהודעה שלי נצנץ בו מעט מהאמת לכן הגבת, אמנם בשלילה, אבל זו גם תגובה.מה הקשר בין המחט ל- XXX? אני לא מענה את אף אחת, רבש"ע. כבר בנית לי פרופיל, דמות, ומעשים הפוגעים בנשים. אשה החיה ללא סקס בדירה משותפת עם הומו, כדאי שתקנה לה ויברטור, או למצער, תצא "לצוד" גבר למהיר איפה שהוא ולשחרר את הקפיץ. מה זה קשור בכלל ליחסי נשים והומוסקסואלים, ומה זה קשור להבלותא - רק סלביות בוחרות כאלה חברים. נשים "רגילות" לא מודעות. מאיפה החארטות האלה? משיח בנות על הטיילת בת"א למראה יפיופי העיר העולים מהרחצה אוחזי ידיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.