נראה לכם שניתן להמיר את המרגרינה בשמן?
במתכון הזה:
עוגיות שוקולד צ'יפס
170 גר' חמאה רכה
3/4 סוכר חום
1/4 סוכר לבן
1 ביצה גדולה
1 כפית תמצית וניל
2כוסות קמח
100 גר' אינסטנט פודינג
1כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
מקציפים את החמאה, הסוכרים, הביצה והוניל עד שהכל מעורבב כ- 4 דקות
מוסיפים את היבשים ומערבבים עד שאחיד
מערבבים פנימה 2 כוסות שוקולדצ'יפס
ומה הכמות?
במתכון הזה:
עוגיות שוקולד צ'יפס
170 גר' חמאה רכה
3/4 סוכר חום
1/4 סוכר לבן
1 ביצה גדולה
1 כפית תמצית וניל
2כוסות קמח
100 גר' אינסטנט פודינג
1כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
מקציפים את החמאה, הסוכרים, הביצה והוניל עד שהכל מעורבב כ- 4 דקות
מוסיפים את היבשים ומערבבים עד שאחיד
מערבבים פנימה 2 כוסות שוקולדצ'יפס
ומה הכמות?