נראה לכם שניתן להמיר את המרגרינה בשמן?

סבתשי

New member
נראה לכם שניתן להמיר את המרגרינה בשמן?

במתכון הזה:

עוגיות שוקולד צ'יפס
170 גר' חמאה רכה
3/4 סוכר חום
1/4 סוכר לבן
1 ביצה גדולה
1 כפית תמצית וניל
2כוסות קמח
100 גר' אינסטנט פודינג
1כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
מקציפים את החמאה, הסוכרים, הביצה והוניל עד שהכל מעורבב כ- 4 דקות
מוסיפים את היבשים ומערבבים עד שאחיד
מערבבים פנימה 2 כוסות שוקולדצ'יפס

ומה הכמות?
 

חנהפ

Active member
לכאורה יש לך הקרמה של מרגרינה וסוכר,אבל

מנסיוני האישי בעוגיות מהסוג הזה, החלפתי את המרגרינה בשמן ויצא מצויין
 

shira1960

Active member
אחותי (ההיא מחיתוכיות הלימון המיתולוגיות)

ממירה באופן קבוע את החמאה לשמן - גם בעוגיות. כוס = 200 גר חמאה = כ3/4 כוס שמן. במקום לערבב ולהכין מיד - היא מקררת את הבצק ומגלגלת לכדורים קטנים.
את המתכון הספציפי הזה אני לא מכירה, אבל אני יודעת שהיא מכינה כל מיני סוגים של עוגיות שוקולד צי'פס, snickerdoodles וכו'.
 

סבתשי

New member
אני אנסה ואעדכן איך יצא..

לא שבאמת הבנתי כמה שמן לשים במקום 150 גר' חמאה..
 

shira1960

Active member
בערך 3/4 מכמות החמאה

ז"א על 150 גר' חמאה (שזה ~ 3/4 כוס), הייתי שמה טיפה יותר מחצי כוס שמן.
 

סבתשי

New member
תודה בדיוק רציתי לעדכן..

אכן שמתי קצת יותר מחצי כוס,
יצא מעולה!!
חששתי שיתפורר ועכשיו השלם העביר ויצאו מעולה..
שמחה מאוד על ההספק,
אין לי מושג מאיפה לקחתי את הכוח,
הימים מורטי העצבים הללו מתישים אותי עד כלות..
כנראה אני לא ישנה רגוע כמו שראוי..
 
למעלה