נראה לכם... שערוץ 6 ישדר את כל העונות מהתחלה?
R rocket New member 9/12/03 #2 לפי מה שהם טענו שנה שעברה אז לא אבל איך שאני מכירה את ערוץ הילדים ואת האהבה שלהם לחזור על סדרות שוב ושוב אז אני יכולה להאמים שגם את סליידרס יחזירו בשלב מסויים
לפי מה שהם טענו שנה שעברה אז לא אבל איך שאני מכירה את ערוץ הילדים ואת האהבה שלהם לחזור על סדרות שוב ושוב אז אני יכולה להאמים שגם את סליידרס יחזירו בשלב מסויים
Q qball26 New member 9/12/03 #4 בנות באתר שלי אני מקים עצומה ואני רוצה לשלוח אותה לערוץ 6 ולעוד כמה ערוצים שיכולים לשדר את הסידרה... אבל אני רוצה לראות השתתפות בפורום של האתר שלי... יש שם בתפריט "פורום" בקרוב מאוד אני יפרסם את העצומה, ותוכלו לחתום עליה.. תודה.
בנות באתר שלי אני מקים עצומה ואני רוצה לשלוח אותה לערוץ 6 ולעוד כמה ערוצים שיכולים לשדר את הסידרה... אבל אני רוצה לראות השתתפות בפורום של האתר שלי... יש שם בתפריט "פורום" בקרוב מאוד אני יפרסם את העצומה, ותוכלו לחתום עליה.. תודה.
Q qball26 New member 11/12/03 #8 כמה דקות וזה מסתדר יש תקלה קטנה בשרת של האתר, בעלי השרת מטפלים בבעיה, וזה יסתדר במהירות...
Q qball26 New member 13/12/03 #11 העצומה בדרך יש לנו איש מיוחד שמומחה בתיכנות PHP ובסקריפטים מיוחדים, והוא בונה עבורינו את העצומה.... אני מקווה שזה יהיה כמה שיותר מהר.
העצומה בדרך יש לנו איש מיוחד שמומחה בתיכנות PHP ובסקריפטים מיוחדים, והוא בונה עבורינו את העצומה.... אני מקווה שזה יהיה כמה שיותר מהר.