נראה עד כמה אתם יצירתיים

Drorrrrrr

New member
נראה עד כמה אתם יצירתיים ../images/Emo9.gif

לכבוד חג הפסח הממשמש ובא, צריך להעיר את היצירתיות שלכם לא
אנחנו נכתוב הגדה משלנו! בני ישראל יהיו להקת דה קולינג, פרעה יהיה סאדאם חוסיין, משה יהיה אריק שרון
וההמממממ אהרון אחיו של משה יהיה אתם תבחרו
יאללה כתבו התחלה וכל אחד ימשיך
תנסו לכתוב את זה בשפה כמה שיותר תנ"כית אם זה ייצא טוב תהיו בטוחים שזה ייקבל מאמר
שבת שלום וחג שמח

crazy4tc

New member
קודם כל התנצלות!

זה כנראה לא ייצא משהו כי אני ממש עייפה! (אבל בכל זאת אני לא יכולה לישון ביום- לכו תבינו אותי...) ויקרא חברת התקליטים (אלוהים) אל אריק שרון (משה): קום ולך אל הלהקה דה קולינג (בנ"י) ושחרר אותם מן המועדונים העלובים בעיראק (מצרים) וישירו ויופיעו בארץ ישראל כי נועדו לגדולות שם! ויאמר אריק לפני חברת התקליטים: הן אני ערל שפתים (מגמגם) ואיך ישמע אליי סדאם חוסיין מלך עיראק? ויאמר חברת התקליטים ראה נתתיך אמרגנית בשם נובה והיא תהיה נביאתך (תדבר בשמך)... טוב יאללה אין לי כוח יותר בינתיים... תמשיכו מכאן!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

ויראה משה (אריק שרון) את האמרגנית היפיפיה, שמה בישראל הוא אבריל לאבין. ויאמר מנהל חברת התקליטים: "ההיכן בני ישראל? השוב הם בונים במות בעמק הבכה (לוס אנג'לס)?" ותאמר לו אבריל: "חס וחלילה ה' אלוהינו, שכן הם מתכוננים להליכה במדבר (ההופעה)". ויקח ה' את מוטו וישרוף את אבריל לאבין למוות. ויאמר משה: "ככה יעשה לאיש, אשר אלכס חפץ בייקרו". תמשיכו

למעלה