נראה פורום מגניב..

ShAkaTArShA

New member
נראה פורום מגניב..

ראיתי אתמול את הסרט "הצילצול", לא היה מפחיד מי יודע מה.. אבל סרט טוב.. רק הסוף שלו ביעאס אותי קצת..

europe1990

New member
הצילצול זה כעקירון סרט ... ספויילר

מתח, והוא מבוסס על סרט פולחן יפני-(שלדעת יותר טוב מהגרסה האמקריקאית) למה הסוף היה מעולה......!!!! כמבון אני בטח שיש הרבה דברים שלא הבנת בסרט(אני חושב?) כי יש הרבה "חורים" בסרט, דברים שאין להם הקשר ממשי לרצף הכרונולגי של העלילה!!! בקיצר סרט מעולה-אני ממליץ על צפייה חוזרת!!!

xander55

New member
ראיתי את היפני הראשון ../images/Emo129.gif

וראיתי את האמריקאי, ראיתי מלא סרטי אימה ב-15 השנים שאני קיים, ותאמינו לי, הצלצול האמריקאי מצוין, ובאמת פחדתי, ואני לא פוחד מסרטים יותר, אלא אם כן יש שם ליצנים, מאז פרדי קרוגר שראיתי לפני מלא מלא זמן, שום דבר לא מפחיד אותי, שום דבר. היפני, סרט מטומטם, אלוהים איזה סרט משעמם, כמובן שפחדתי, כי כמה ימים לפני זה ראיתי את האמריקאי, הקלטת ביפני מטומטמת, אין שם כלום, האישה במראה לא מפחידה, הקלטת באמריקאי מצוינת.

europe1990

New member
כן ליצנים גם אותי מפחידים

ודרך אדב יש ב MGM מחר ב12 בלילה סרט במגרת סרטי האימה של הערוץ. סרט עם הליצן הרצחני הזה-שכחתי איך קוראים לסרט...

רנדל

New member
לסרט קוראים "זה" או...

IT באנגלית - ע"פ סיפרו של סטיבן קינג לדעתי כדאי לקרוא את הספר .. הוא יותר מפחיד

מסכימה עם כל מילה (לגבי הצלצול)

האמריקאי ממש מצוין בהשוואה ליפני... וגם צדקת בקשר ל"קלטת"...

../images/Emo58.gifהצלצול - חורים בסרט, ולא רק

כן! יש כמה "חורים" בסרט שממש בולטים לעין! יש אחד שעד עכשיו לא הבנתי אותו... נכון שכל הדברים המופיעים בסרטון עצמו (נו, הקלטת) מופיעים או מתייחסים לדברים שמופיעים יותר מאוחר בסרט... חוץ מאחד! מישהו ראה אצבעות חתוכות (כמו בסרטון - זזות!) בסרט? אני ניסיתי למצוא - לא הצלחתי! דרך אגב - אני ראיתי את היפני, ולא בדיוק הבנתי אותו. הוא מוזר ביותר... אני מחכה כבר לצלצול 2 - הגרסה האמריקאית!

xander55

New member
בטח שכן ../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif

האצבעות החתוכות מסמלות את ניסונות היציאה של סמארה מהבאר, אז הציפרוניים שלה נחתכו והיא לא הצליחה לצאת, קפיש?

למעלה