נראה שאני לא מבין משהו כי בעיניי זה פשוט ...
אני באמת רוצה להבין למה שאני רואה הכל שחור.
אוכלי חינם ותחמנים של המדינה זו גמרו את הקופה בביטוח רכב ואז אני חייב לשלם כפול כדי חברה ימשיכו ליהנות מהחיים.
שאר אוכלי החינם ובכירים למיניהם עשו חור בתקציב המדינה שאני צריך לסתום באמצעות המיסים ומחירים מטורפים.
ביטוח הלאומי פשוט עושה צחוק על עצמאיים שמתגייסים ובמיוחד כשיש חוב, הם פשוט גובים אותו מתוך תגמול המילואים.
החברה שלי היא אזרחית זרה, וארגון שבראשו עומד אוכל חינם פשוט לא נותן לה לבוא כי היא גוייה, אז אנחנו נפגשים במדינות שונות כדי להיות בקשר...
ועל כל זה יש צו מילואים? !!!
שמה זה אומר ? מה בעצם פירוש הדבר? מה אני צריך לעשות ?
אני אלך לשמור על אוכלי חינם שימשיכו לאכול בחינם ?
אני חייב לצוות להוראות אלה שבגללם אני יוצא לדייט מחוץ לגבולות המדינה?
אני אלך להיות באיזה חור בגבול עזה שביטוח הלאומי ישלם לי 1/3 ממה שאני מרוויח בחודש אם בכלל ?
או שאני לא מבין משהו ויש המון היתרונות בלעשות מילואים, או שזה זה באמת דבר מטומטם שעדיף להימנע מלעשותו...
אז אם מישהו יכול לומר לי מה בעצם עושים בצבא, אשמח לשמוע....
אני באמת רוצה להבין למה שאני רואה הכל שחור.
אוכלי חינם ותחמנים של המדינה זו גמרו את הקופה בביטוח רכב ואז אני חייב לשלם כפול כדי חברה ימשיכו ליהנות מהחיים.
שאר אוכלי החינם ובכירים למיניהם עשו חור בתקציב המדינה שאני צריך לסתום באמצעות המיסים ומחירים מטורפים.
ביטוח הלאומי פשוט עושה צחוק על עצמאיים שמתגייסים ובמיוחד כשיש חוב, הם פשוט גובים אותו מתוך תגמול המילואים.
החברה שלי היא אזרחית זרה, וארגון שבראשו עומד אוכל חינם פשוט לא נותן לה לבוא כי היא גוייה, אז אנחנו נפגשים במדינות שונות כדי להיות בקשר...
ועל כל זה יש צו מילואים? !!!
שמה זה אומר ? מה בעצם פירוש הדבר? מה אני צריך לעשות ?
אני אלך לשמור על אוכלי חינם שימשיכו לאכול בחינם ?
אני חייב לצוות להוראות אלה שבגללם אני יוצא לדייט מחוץ לגבולות המדינה?
אני אלך להיות באיזה חור בגבול עזה שביטוח הלאומי ישלם לי 1/3 ממה שאני מרוויח בחודש אם בכלל ?
או שאני לא מבין משהו ויש המון היתרונות בלעשות מילואים, או שזה זה באמת דבר מטומטם שעדיף להימנע מלעשותו...
אז אם מישהו יכול לומר לי מה בעצם עושים בצבא, אשמח לשמוע....