זוהרה, וכולם,אני חוזרת ואומרת
שאני משתמשת רק בניק "TIAA" . זה שמטרידנים נדבקים לתקופות קשות ולוקחים חלק בבלגן-את כמנהלת היית צריכה להפנים. ומי כמוך יודעת שבהטרדות של תקופת אוגוסט2001 היה מטרידן חצוף במיוחד...את אז השתפנת וסרבת למחוק אותו...ואז התגלגלו הדברים בצורה שאיבדת שליטה ויצאת בקריאה"נרגשת" אל כולם להפסיק להטריד אותי"....תגלגלי אחורה(ממילא אין לך מה לעשות) ותמצאי...ותלמדי קצת איך מנהלים פורום....ומה זה מטרידנים... ברור שהם נדבקים לארוע או אדם מסוים ואת יודעת בדיוק ש הגב' 2099 היתה בפורום עוד לפני... ובהזדמנות זו הספר והסרט הידועים נקראים "דר' ג'קיל ומיסטר הייד" ולא מייקל... ושוב ההטרדות שלי הפעם היו יומיים מרגע שסרבת להחזיר הודעה שלי שהיתה רצינית אך לא מלוכלכת. כל שאר הודעותי באו בעיקבות סרובך. תבדקי טוב ותראי שיום לפני שהפכת את הפורום למועדון הפסקתי להכנס. זה שסוני המשיך להטרידכן זו בעיה בינך לבין סוני. אל תבלבלי. אני הפסקתי כעבור יומיים ומבחינתי יכולת לגלגל הלאה את הדפים. אלא מה, לא רצית שיראו את הבושות שלך.... אני בהחלט זוכרת לרעה את התקופה שלא נתת לי הגנה כשהותקפתי אני ובני ביתי ע"י המטרידן ואפילו לא הסכמת למחוק אותו. רוע הלב שלך ויצר הנקמנות שלך בצבץ כבר אז.חשבו שזה רק נכדי. היום, באי פורום תפוז גילו את פרצופך האמיתי- את חוסר הפירגון שלך לפורום זה, את הצורך שלך לפגוע בשלוותו ע"י שליחת מחיקות שלך לכאן.... ומה תעשי לכשיפתח פורום שלישי בחסות אס"ף? תשחקי את הבתולה התמה????