נראה שדודו בעלת אלף הפרצופים

• פותח הנושא tiaa1
  • פורסם בתאריך

tiaa1

New member
נראה שדודו בעלת אלף הפרצופים

החליטה להעביר את השבת במקום בשמש- ליד המחשב, בהשמצות על "תושבי" בית השאנטי" חולני לא???? מציעה לך ל"התעניין" קצת יותר איזה שיזוף עוברת נאן...ולהתפלל שלא תגיעי לעולם ל"זכות" לזעם שקבלה בכבוד וכאב. אני כולנו מכבדים מאד את נאן ומחזיקיעם לה אצבעות שהתקופה הקשה תעבור..מהר ובשלום .

dodo281

New member
ל-../images/Emo151.gif-קבלי: - ../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif

זוהרה7

New member
טיה - יש הרבה שטוענים שאת מתחזה

שבתקופת ההטרדות היו כל מיני שמות שבאו ביחד איתך. ומעניין שכשעזבת את הפורום והבטחת לא להיכנס יותר גם הם נעלמו. וזה לא היה גל אחד אלא כמה גלים!!!!!!!!. אז את!!!!! אומרת שדודאית בעלת אלף פרצופים??????? את בכלל מעיזה להתבטא נגד מישהו????? אחרי כל הסדרות של ההטרדות שלך ושל ההטרדות האחרונות בוואלה. שהצטרכו בגלל זה לקבל את עזרת מנהלי הפורומים שיעזרו לנו עם המחיקות. את מזכירה לי את "ד"ר מייקל ומיסטר הייד" את כאן עד שעוד משתתפים יכירו את כל הפרצופים שלך.

tiaa1

New member
זוהרה, וכולם,אני חוזרת ואומרת

שאני משתמשת רק בניק "TIAA" . זה שמטרידנים נדבקים לתקופות קשות ולוקחים חלק בבלגן-את כמנהלת היית צריכה להפנים. ומי כמוך יודעת שבהטרדות של תקופת אוגוסט2001 היה מטרידן חצוף במיוחד...את אז השתפנת וסרבת למחוק אותו...ואז התגלגלו הדברים בצורה שאיבדת שליטה ויצאת בקריאה"נרגשת" אל כולם להפסיק להטריד אותי"....תגלגלי אחורה(ממילא אין לך מה לעשות) ותמצאי...ותלמדי קצת איך מנהלים פורום....ומה זה מטרידנים... ברור שהם נדבקים לארוע או אדם מסוים ואת יודעת בדיוק ש הגב' 2099 היתה בפורום עוד לפני... ובהזדמנות זו הספר והסרט הידועים נקראים "דר' ג'קיל ומיסטר הייד" ולא מייקל... ושוב ההטרדות שלי הפעם היו יומיים מרגע שסרבת להחזיר הודעה שלי שהיתה רצינית אך לא מלוכלכת. כל שאר הודעותי באו בעיקבות סרובך. תבדקי טוב ותראי שיום לפני שהפכת את הפורום למועדון הפסקתי להכנס. זה שסוני המשיך להטרידכן זו בעיה בינך לבין סוני. אל תבלבלי. אני הפסקתי כעבור יומיים ומבחינתי יכולת לגלגל הלאה את הדפים. אלא מה, לא רצית שיראו את הבושות שלך.... אני בהחלט זוכרת לרעה את התקופה שלא נתת לי הגנה כשהותקפתי אני ובני ביתי ע"י המטרידן ואפילו לא הסכמת למחוק אותו. רוע הלב שלך ויצר הנקמנות שלך בצבץ כבר אז.חשבו שזה רק נכדי. היום, באי פורום תפוז גילו את פרצופך האמיתי- את חוסר הפירגון שלך לפורום זה, את הצורך שלך לפגוע בשלוותו ע"י שליחת מחיקות שלך לכאן.... ומה תעשי לכשיפתח פורום שלישי בחסות אס"ף? תשחקי את הבתולה התמה????

daud

New member
לטיה, עצתי לך על תתיחסי.....

גם עלי הן אומרותצ שקרים אבל מי שיודע את האמת יודע את האמת
גם לי מחקו הודעות לגיטימיות רק בגלל שהן באו ממני ו אפילו במקרה אחד "העתיקו" הודעה שלי כאילו היא באה מאחת מהן ו מי שבעניינים יודע שפשוט החזרתי הודעות שלי שנמחקו כדי להראות שאני לא נכנע לאלימות שהופעלה בפורום. אבל אני לא מתייחס ו עצתי לך גם על תתייחסי תני להן את מה שהן מקבלות בכל מקום כולל הפורום ש"שלהן" בעקבות ההתנהגות שלהן!!! הפני אליהן כתף קרה ועל תתיחסי
stey cool

sayv

New member
טיה עזבי... בשביל מה....

בואי לא ניתן למי שרוצה להוציא את הכעס שלו במה להרוס לנו את הפורום - טוב? בואי נחליט שפה לא רבים, אל תתעצבני- זה לא שווה את זה. ברגע שלא תעני לא יהיה להם מה להגיד עוד בנושא- אין טעם לנסות להסביר ולהסביר ולדבר אל ההגיון- מי שחושב מה שהוא חושב בטח משוכנע בעצמו מספיק, אז.. חבל על האנרגיה. קחי בחשבון שכל ריב כזה מרתיע משתתפים, מצמצם את הכיף שלנו ביחד, אז למה לעזור לזה??? בואי ניתן להשמצות להעלם רחוק רחוק... מהשאנטיה שלנו.. אל תקחי ללב- אפילו לא לתודעה, זה לא שווה את זה. את יכולה בהחלט לעזור לזה להפסיק. פשוט תתעלמי.

tiaa1

New member
זוהרה, ראי הודעתי למעלה

אפילו לרזה איני יכולה להתחזות.... עם ממדי גוף כמו שלי אני יכולה להתחזות רק לגמד....

למעלה