תיפקוד לקוי בוולפסון, כל אחד אומר משהו אחר...
מכירים את הטלמרקטים שמתקשרים ומציעים כל מיני הצעות ?
היום התקשרו ובקשו את אשתי וביקשו למכור לה ביטוח חיים,
איך נפטרים מהם? התשובה שלה שיש לה סרטן, (היה לה)
הטלפון נטרק....
אתמול הלכתי לאופטומטריסט כיוון שמזה זמן אני מרגיש כאילו יש לי ענן קל מאוד מול העיניים מה שמפריע לקרוא ואני מרגיש כמהלך בערפל קל.
בדק ואמר שאין לי שום בעיה בראיה ומה שאני רואה זה כנראה ליכלוך שמתחיל להתפזר על גלגל העין אחרי ניתוח קטרקט.
קבעתי תור לשעתיים אחר כך אצל רופאת עיניים והיא אישרה זאת, ונתנה לי הפניה למרפאת עיניים במרפאות החוץ עם המלצה לניקוי העין עם לייזר (אמרו לי שזה לא ניתוח ולא אישפוז אלא פעולה של 10-15 דקות, והם מחליטים אם לבצע לעין אחת או לשתיהם ביחד).
התקשרתי למרפאות חוץ/קביעת תורים, והם נתנו לי מספר פקסימיליה של מרפאת עיניים לשלוח להם את ההפניה והם יודיעו לי מתי תאריך הניתוח.
משך יומיים אני מנסה לשלוח פקסימיליה ואין תשובה, איתרתי את מספר הטלפון שלהם (זה בעיה כיוון שהניתוב הוא באמצעות מענה קולי בלי מישהו ממשי). וגם ממנו אין תשובה.
נסעתי לבית החולים ומהמזכירות של מחלקת עיניים נאמר לי ללכת למרכז התורים ושם אקבל תור שיישלח לי בדואר. וכן, הם לא עונים לא לטלפון ולא לפקס......
הלכתי לשם (וכל דבר כמובן זה לעמוד בתורים ולקחת מספרים...) מסרתי את הניירות וקבעו בו במקום תאריך, כמובן לא לביצוע אלא לתור למרפאת עיניים לבדיקה ושם יחליטו בקשר לניקוי בלייזר (בתי חולים לא מאמינים לבדיקות של רופאים), ומנסיוני המתנה במרפאת העיניים זה 2-3 שעות בכל פעם...
ואגב כך הפקידה מוסרת לי את הזימון והניירות שעלעלה בהן, ואומר שלא אשכח את טופס 17, כאשר טופס 17 כבר מצורף....
לזה קוראים להסתכל ולא לראות....
נראה לי שמישהו צריך לעשות שם סדר.