נראה שהיום לא נכנסו אף אחד

הדסהש1

New member
נראה שהיום לא נכנסו אף אחד

ערב לפני זה רגע עמוס.הייתי בקניות קטנות לנכדים הקטנים.הלכתי לטפל הציפורניים פדיקור גבות
העיקר להרגיש טוב לסעודת החג.והשאר לא ידוע.אין תוכניות מיוחדות לחול המועד.אין לנו רכב כל שהרבה אופציות אין לנו.לכן מאחלת לכולם חג פסח שקט ושלו.

תיפקוד לקוי בוולפסון, כל אחד אומר משהו אחר...

מכירים את הטלמרקטים שמתקשרים ומציעים כל מיני הצעות ?
היום התקשרו ובקשו את אשתי וביקשו למכור לה ביטוח חיים,
איך נפטרים מהם? התשובה שלה שיש לה סרטן, (היה לה)
הטלפון נטרק....

אתמול הלכתי לאופטומטריסט כיוון שמזה זמן אני מרגיש כאילו יש לי ענן קל מאוד מול העיניים מה שמפריע לקרוא ואני מרגיש כמהלך בערפל קל.
בדק ואמר שאין לי שום בעיה בראיה ומה שאני רואה זה כנראה ליכלוך שמתחיל להתפזר על גלגל העין אחרי ניתוח קטרקט.

קבעתי תור לשעתיים אחר כך אצל רופאת עיניים והיא אישרה זאת, ונתנה לי הפניה למרפאת עיניים במרפאות החוץ עם המלצה לניקוי העין עם לייזר (אמרו לי שזה לא ניתוח ולא אישפוז אלא פעולה של 10-15 דקות, והם מחליטים אם לבצע לעין אחת או לשתיהם ביחד).

התקשרתי למרפאות חוץ/קביעת תורים, והם נתנו לי מספר פקסימיליה של מרפאת עיניים לשלוח להם את ההפניה והם יודיעו לי מתי תאריך הניתוח.

משך יומיים אני מנסה לשלוח פקסימיליה ואין תשובה, איתרתי את מספר הטלפון שלהם (זה בעיה כיוון שהניתוב הוא באמצעות מענה קולי בלי מישהו ממשי). וגם ממנו אין תשובה.

נסעתי לבית החולים ומהמזכירות של מחלקת עיניים נאמר לי ללכת למרכז התורים ושם אקבל תור שיישלח לי בדואר. וכן, הם לא עונים לא לטלפון ולא לפקס......

הלכתי לשם (וכל דבר כמובן זה לעמוד בתורים ולקחת מספרים...) מסרתי את הניירות וקבעו בו במקום תאריך, כמובן לא לביצוע אלא לתור למרפאת עיניים לבדיקה ושם יחליטו בקשר לניקוי בלייזר (בתי חולים לא מאמינים לבדיקות של רופאים), ומנסיוני המתנה במרפאת העיניים זה 2-3 שעות בכל פעם...

ואגב כך הפקידה מוסרת לי את הזימון והניירות שעלעלה בהן, ואומר שלא אשכח את טופס 17, כאשר טופס 17 כבר מצורף....
לזה קוראים להסתכל ולא לראות....

נראה לי שמישהו צריך לעשות שם סדר.

הדסהש1

New member
בוקר טוב לערב חג..למושלם יש דברים טובי שהם עושים למנויים

אני כבדת שמיעה ומשתמשת במכשירים שעוזרים לי.ההפעם קיבלתי את מכשירי השמעה בחינם כי עברתי את גיל 70.קנינו לבית טלפון מיוחד עם ספרותגדולות וצליל חזק במיוחד.ופעמון לדלת כי לא שמענו את הפעמון הרגיל..זה עוזר מאוד.שילמנו את הכל באשראי וקיבלנו 80% בחזרה..לפני כן קנינו אוזניות לטלויזיה וגם שילמנו סכום לא גדול..כך החיים נראים אחרת...כי לשלם על הכל ללא ההנחות לא היינו עומדים בזאת...חג שמח לכולם.תהנו כמה שאפשר.אם מזג האוטיר ואפשר זאת..

נימה3

New member
שפירא, מה שהציעו לך זה ליזר יאג

אני עשיתי את הפרוצדורה הזו לפני מספר חדשים . הרופא נתן לי הפניה שלחתי לבית חולים קפלן את ההפניה, שלחו לי זימון. הבאתי טופס 17 ישבתי שעה או פחות בהמתנה הטיפול עצמו הוא שתי דקות ויצאתי משם בלי שום בעיות. ועכשיו אני רואה טוב מאד. רק מה, צריך לשים לב אחרי הטיפול אי אפשר לנהוג כמה זמן, אז כדאי לבא עם עוד מישהו או להמתין.
העיקר שתהיה בריא ושלם וחג שמח.

נימה3

New member
חג שמח לכלם. העיקר שתהיה שמחה בלב

עדיין סידורים אחרונים לפני. חילקתי את מטלותי לכמה ימים. אתמול סימתי בשן ועין. אבל היתה לי העוזרת וזה היה חשוב. יש לי עכשיו עוזרת טובה הרגשתי שאני רוצה להעניק לה משהו יפה לחג. והיא מאד שמחה. כנראה שאינה מבני עמנו כי לא ידעה מה אני עושה עם הכבד. טעמה ונהנתה. עברתי את מבחן הכבד הקצוץ. אגב, השנה החלטתי לשמוע לעיצה שקבלתי לא להמליח ולא לפלפל. הבצל המטוגן נותן את כל הטעם.
בערב אסב לליל הסדר עם ילדי וחלק מנכדי וניני. העיקר שתהיה אוירת חג שמחה ונינוחה. נקרא את ההגדה הקיבוצית שלנו נשיר ולא נפסח על אף שורה.
ושוב חג שמח.

נכון, תודה לך, זה בהחלט מרגיע

לגבי הסעה, כיוון שבוולפסון תמיד אין חניה והחניון בתשלום רחוק בשבילי, אני מתנייד תמיד אל/מ- במונית.

באיזה קו"ח אתה שפירא?

אנחנו בכללית ואין לי כרטיס מיוחד למושלם הכרטיס קו"ח הרגיל הוא היחידי שיש לנו.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לחג הפסח

מקווה שלי הסדר עבר עליכם בשמחה באושר ובשלום....
אנחנו חגגנו במסעדה קטנה קרוב מאד לדירה שלנו.
אתמול טיילנו בכיכר סנט מרקו המפורסמת של ונציה עלינו למגדל הפעמונים נסענו ללידו שם מתקיים פסטיבל הסרטים של ונציה... קשה לי לצרף תמונות דרך הטלפון....
כשאחזור אשתך אתכם....
חג שמח ומאושר לכולכם.

הדסהש1

New member
בוקר אור שמחה שזה מאחורינו..היה ארוך שמח עם הנכדים

ומעייף..הכל בזכות ביתי וחמותה שעבדו ובשלו מטעמים מכל טוב..מסלטים שביתי ההההההצמחונית יכלה להנות..פשטידה שגם היתה צמחונית.וקינוחים שהחיה ממש כמו מקונדיטויות...והכל מעשה ידיים...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לחול המועד

איך אתם מסתדרים עם מזג האויר?
כאן האביב בעיצומו כולם עם שורטים וגופיות... נעים מאד...
ד"ש לכולכם...

למעלה