נראה שהשביתה תימשך עוד הרבה זמן...

milaP

New member
נראה שהשביתה תימשך עוד הרבה זמן...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3471627,00.html

אני ענת

New member
../images/Emo46.gif אני כועסת ועצובה../images/Emo7.gif גם יחד

1. שילמתי - גם את התשלום השני 2. לא התחלתי בכלל ללמוד רק יום אחד תרגול בסטטיסטיקה 3. הרבה תוכניות וכלום לא יכולה לבצע, כי לא יודעת מתי יתחיל הסמסטר (ואם בכלל) ומתי יסתיים 4. חיכיתי כל כך להתחיל תואר שני ועכשיו... אוףףף 'צטערת הייתי חייבת לשחרר קיטור אחרי קריאת הכתבה. אני בטוחה שכולם/כועסים/מאוכזבים/מבועסים וכו... מקווה שהשביתה תסתיים במהירה.

Hermione1382

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif מזדהה עם כל מילה

לקחתי הלוואה במיוחד כדי שאוכל לשלם את כל שכר הלימוד בבת אחת - כך שבעצם כבר שילמתי על כל השנה. כמעט חשבתי לבטל אבל אז הודיעו לי גם שקיבלתי מלגה - אני בספק יחד עם זאת אם המילגה תגיע לאור העובדה שלא מתקיימים לימודים. שבוע לפני פתיחת שנת הלימודים בבית הספר איפשרו לי ללמד בחצי משרה וכיתות שפציפיות כדי שאוכל ללמוד כמו שצריך ובסוף מה יצא? אין לי בכלל לימודים אפילו לא קורס אחד וזה אחרי שחיכיתי שנתיים כדי להתחיל ללמוד ועשיתי מאמצים וויתרתי על שעות נוספות שיכלו לסייע לחשבון הבנק....... אוףף סורי חשבתי שאולי רק כאן יוכלו להבין את הבעסה :) במייל שנשלח מהאוניברסיטה נמסר שסיום השביתה תלוי גם בנו... דבר מופרך לחלוטין

stkachov

New member
אין קשר בין מלגה לשביתה

כמו שאין קשר בין השביתה לתשלום השכר לימוד. מלבד המרצים של סגל בכיר, שאר עובדי האוניברסיטה עובדים כרגיל ומספקים את כל השירותים כרגיל.

milaP

New member
את לא לבד...

גם אני מאוד עצובה, כי כל כך חיכיתי ללימודי תואר שני... בעלי לומד במכללה למנהל והיום כאשר אמרתי לו ש"אני מקנאה בו כי הוא לומד ואני לא" הוא צחק ואמר כי הוא מוכן להתחלף איתי:).. אותי זה בכלל לא מצחיק....

shirimic

New member
אני ממש במקרה פה

ואני נורא שמחה שהחלטתי על מכללה למנהל ולא אחת האוניברסיטאות

stkachov

New member
כן אבל

השכ"ל במכללה למנהל הוא פי 3 מהשכ"ל האוניברסיטאי... כך שהבחירה היא לא כל כך פשוטה בין מכללה לאוניברסיטה. למי שלא יכול להרשות לעצמו לימודים בבית ספר פרטי, אין כל כך הרבה ברירות.

Lunar4D

New member
בסך הכל אין צורך לכעוס.

אנחנו חיים במדינה כזו שהכל עובד עקום ומוזר. צריך לנסות להתרגל לעובדות. כי הולכות להיות עוד המון אכזבות כאלה בעתידי שלנו פה.

Lunar4D

New member
נכון.....

לעזוב ולחזור... להעביר את השנים. בכל מקרה אנחנו זמניים.

מי פה שמספיק וותיק

בטח זוכר את השביתה הגדולה של הסטודנטים, אי שם ב 99'. אז התחלתי בדיוק את התואר הראשון, ואפילו הלכתי עם הגמל בב"ש... אז השביתה הייתה עד אמצע דצמבר, התחלנו ללמוד וקיצרו לנו את החופשת סמסטר כמו גם שהורידו חלק מהחומר הנלמד. שנה שעברה אחרי השביתה הורידו חומר והאריכו את הסמסטר השני. כך שאל דאגה, ללמוד יהיה זמן, ואת החומר מקסימום קצת מקצצים או נותנים ללמוד לבד עם עזרה כשצריך. בהצלחה לכולם

למעלה