נראה שחוץ מלומר בוקר טוב ולהזכיר

MANY MEN

New member
נראה שחוץ מלומר בוקר טוב ולהזכיר

שיש בגרויות , הפורום הזה מזה לא מעניין אתכם!! , יאלה תעלו רעיונות להתכתבות מסוימת ושירשור רציני , כמו כל אחד והחלומות שלו לגבי העתיד , או כמו תכננתם לעשות הפתעה לחבר/חברה וברגע האחרון בסוף כולם ידעו מזה , או כמו מה הייתם מוכנים לעשות בשביל לא להשתעמם , או כמו האם יצא לכם לכתוב איזה שיר מרגש , תעלו את הכל כאן , נכון שזה רק נט ואין בכלל שום מחוייבות כלשהי למישהו כאן , אבל בכל זאת. . . .

MANY MEN

New member
לא בגלל יפתי אני נשאר פה אלא בגלל

שיש כאן כמה חברי פורום שהם מאוד נחמדים .

ליחנוש 1

New member
תודה,אני יודעת..../images/Emo3.gif

חחחחחחח סתם..

MANY MEN

New member
מי בכלל התכוון אלייך?!?!

חחחחחח סתאאם/tapuzforum/images/emo6.gif

ממש לא הפסקתי לכתוב!!!

אני פשוט מאוד עסוק לאחרונה עם הקליפ, האלבום והופעת ההשקה שתתרחש בקרוב ככה שאני עובד קשה. אני עדיין פה איתכם לדבר על כל מה שמעניין :)

שיהיה בהצלחה עם הופעת הבכורה של האלבום! ../images/Emo13.gif

מחכה לפרטים על הדואט שלך עם אניה בוקשטיין המדהימה.
הוא יצא כסינגל?

HeNoOsH

New member
חח הפתעה שגילו ?

שנה שעברה תיכננו מסיבת הפתעה לידיד שלי אמא שלו נתנה לחברה שלי את המפתח של הבית כדי שכולם יוכלו להכנס ולארגן כמה דברים חיכינו יותר מדי זמן עד שהוא הגיע, וברגע כלשהו פשוט כל אחד הלך למקום אחר בבית [חדרים, מקלחת..] אני הייתי בחדר עם חברות ואז יצאתי לשנייה למטבח [שקרוב ממש לדלת כניסה] ופתאום ידיד שלי נכנס לבית וקולט אותי מחטטת במקרר..קיצר הוא לא הבין מה עשיתי אצלו בבית לבד [אני גם לא באה אליו בכלל הרבה ואנחנו לא כאלה ידידים טובים] מה שיצא לי מהפה באותו רגע זה "אממ...הפתעהה [?!]" ואז לא היה לי נעים אז התחלתי לצרוח לכולם "נו תצאו כבררר...הרסתי לכם את ההפתעה" אבל היה נחמד ביותר :] אממ אולי אפשר לכתוב פה כל מיני פאדיחות שלכם ושל חברים וכאלה..קצת להעיר את הפורום חחח אני יכולה לתרום מלאאאא לשיחה של פאדיחות ודברים מצחיקים עם חברים..רק שתפו פעולה

MANY MEN

New member
פאדיחה רצינית . .

איזה באסה שיוצא מין מצב כזה שיענו בגללך משו נדפק , אבל חפיף זה הקטע הכי יפה שאת יעני היית שיא המעורבת בהפתעה .

MANY MEN

New member
חן . כל סיפור שתעלי כאן יועיל לכולם

וכל אחד יכול לכתוב , אני לא כותב כי לא עולה לי לראש משו מעניין

HeNoOsH

New member
אין לי בעיה לכתוב על זה וזה יכול לצאת ממש הרב

הרבה* אבל לא רוצה שיצא מצב שאני סתם כותבת פה מלא בזמן שאחרים לא כותבים..חחח זה הרגשה כאילו אני סתם חופרת לכם פה..תשתפו פעולה קצת

למעלה