נראה שיש שיפור רציני

Eldad S

New member
נראה שיש שיפור רציני

במראה הפורום, ובמהירות התגובה.
כל האייקונים שכל כך אהבנו - חזרו. הפורום עולה במהירות תגובה סבירה, וכך גם ההודעות. הבאג בהעלאת ההודעות - נראה שהסתדר.

חלק מהחברים נופשים עדיין בחופשת הקיץ, ולכן הם לא בפורום, אבל חלק עדיין כאן. אלה שכאן מוזמנים לשוב ולכתוב. בקרוב גם נספר לכם על אפליקציה חדשה לאנדרואיד, שנמצאת בפיתוח כרגע אצלנו בישראל, על ידי אחד מחברינו.

Eldad S

New member
ב"אפליקציה" התכוונתי,

כמובן, ליישום ללימוד אספרנטו.
כרגע הוא נראה מאוד מבטיח.

DoronModan

New member
אם הם באמת רוצים לשפר

שיוסיפו אפשרות לפורומים להעלות אייקון משלהם, למשל כוכב ירוק.

מיכי 10

Member
נו נו נו נו, כמו שאמרה האחות ב-Gerda malaperis.

לא רוצה להיות עוכרת שמחות, אלדד, אבל אני ממש לא שותפה להתפעלות שלך.
נראה לי שאחרי ה"שדרוג" הגדול, רק הוציאו בחזרה כ-4 עִזים מתוך העדר שהכניסו למערכת הפורומים.
אז יופי, החזירו את האייקונים הרגילים, במקום את החדשים המעוותים. ותִקנו עוד כמב פרטים. ולמה בכלל היה צריך לקלקל כל כך הרבה, כדי לחזור לאט לאט אל הדברים שהיו בסדר לפני כן

אבל יש למשל בעיה, שבעיני היא מאד מפריעה עד כמעט מצמיתה: בפורומים מסויימים, אין אפשרות לקבל תשובות בשאלות למביני עניין ולבעלי מקצוע, ללא תמונות. פעם יכולנו לשלוח תמונות ללא בעיה. כיום, כשמנסים לשלוח תמונה לפורום, מתקבלת הודעה שממנה מתברר שתמונה יכולה להיות של מכסימום 1024kb. בעוד התמונות שלי, הן לפחות של למשל 2.1 או 4.3mb

‏{‏מישהי מפורום אחר נִסתה ללמד אותי לשלוח תמונות דרך "הצייר" וע"י הקטנתן בתוכו. הצלחתי להקטין מאד, אבל בינתיים לא יודעת איך לשלוח}.

מיכי 10

Member
בקיצור, יש עוד ים של מקום לשיפור, אפילו אם

יִרצו רק לבטל את כל השִנמוכים, בלי להוסיף שדרוגים אמיתיים.

Eldad S

New member
האמת היא שהתייחסתי

בעיקר לפורום אספרנטו ולפורום נוסף שאני כותב בו.
מהירות התגובה השתפרה, ונוח לראות את ההודעות והשרשורים.
לא הייתי צריך להעלות תמונות, ולכן לא סבלתי מהבעיה שתיארת.
בכל אופן, זה בהחלט שיפור ביחס למה שהיה לפני כשבוע.
אני מעריך שזה מקל מאוד על הכתיבה בפורום (שאול, אני כותב את זה גם עבורך, כמובן).

מיכי 10

Member
ולמי שביקש כוכב ירוק, אני יכולה לומר

שאם עד היום, לאחר שנים של בקשות, לא מצאו לנכון לספק לכבוד פורום תחבורה ציבורית אייקון של אוטובוס, מה לנו כי נלין. וה|אוטובוס| הוא באמת המינימום עבור פורום כל כך חשוב וכל כך שירותִי, שאפילו זכה לפני שנה וחצי בפרס המכובד של תפוז עצמם.

למעלה