נראה שמגיע מזל טוב לרוני! השם שלו נהיה כחול מאוד
A Aether New member 30/8/07 #1 נראה שמגיע מזל טוב לרוני! ../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif השם שלו נהיה כחול מאוד
ו ויימס New member 30/8/07 #2 מזל טוב רוני!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo150.gif הגיע הזמן באמת, כבר התחלתי לתהות...
מזל טוב רוני!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo150.gif הגיע הזמן באמת, כבר התחלתי לתהות...
G Grany Weatherwax New member 30/8/07 #5 ../images/Emo3.gif תיארתי לעצמי שמישהו ישים לב לפני שאני אספיק להגיד משהו. הרבה יותר נוח ככה.
G Grany Weatherwax New member 31/8/07 #8 ../images/Emo6.gif זה בסדר, גם אני לא באמת ראיתי את זה מגיע .
G Grany Weatherwax New member 1/9/07 #14 אמממ... ../images/Emo3.gif הציעו לי להיות מנהל, הסכמתי. כשאמרתי שלא ראיתי את זה בא לא התכוונתי שסתם הפכו אותי לכחול בלי להודיע לי, אני יודע על זה כבר שבועיים או יותר, אני פשוט מתכוון שלא ראיתי את זה בא שהולכים להציע לי ניהול .
אמממ... ../images/Emo3.gif הציעו לי להיות מנהל, הסכמתי. כשאמרתי שלא ראיתי את זה בא לא התכוונתי שסתם הפכו אותי לכחול בלי להודיע לי, אני יודע על זה כבר שבועיים או יותר, אני פשוט מתכוון שלא ראיתי את זה בא שהולכים להציע לי ניהול .
R Roonil Wazlib New member 31/8/07 #9 מזל טוב!../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif כל הכבוד, ובהצלחה
T TheBursar New member 6/9/07 #18 אתה רואה מה קורה שלא שמים קרם הגנה בים? תופסים צבע!!!! טוב, במקרה שלך אין קשר לים/קרם הגנה אבל מזל טוב על הצבע! הולם אותך בהחלט
אתה רואה מה קורה שלא שמים קרם הגנה בים? תופסים צבע!!!! טוב, במקרה שלך אין קשר לים/קרם הגנה אבל מזל טוב על הצבע! הולם אותך בהחלט