"נראה שפיליפ ממהר לגדול"

שמיצית

New member
"נראה שפיליפ ממהר לגדול"

ככה אמרה נינה לתומאס, ובפליטת פה אחת עשתה לי את כל הפרק
ע-נ-ק! יותר מזה אין לי מה להגיד על הפרק היומי.. אולי שקצת הרבה עצבן אותי כשפיליס אמרה למייקל, שבגלל כריס הוא היה בכלא?! סליחה?! חשבתי שאלו שנות ה-2000 והפסקנו מזמן להאשים את הקרבן
לא קורה הרבה שמדאיג אותי המסרים שהתכנית הזו מעבירה..

Dawn12

New member
לא ראיתי את זה

אני לא רואה סצינות של נינה ותומאס. בכל מקרה, היא אמרה משהו דומה לשרון לפני כמה פרקים כשהן הגיעו לרשום את הילדים לבי"ס. חוץ מזה - פרק באמת די סתמי. הסצינה היחידה ששווה אזכור היא זו של פיליס שנזכרה בדניאל (וזאת לא פעם ראשונה שנפתח כאן שרשור על משהו ויש התייחסות אליו בפרקים הבאים
). היא אמנם עיוותה את ההיסטוריה אבל הראתה לנו שיש לה לב, ועוד איזה לב...

ים כחול

New member
../images/Emo3.gif צודקת זה מצחיק , וסיכומי :

מסתמנת כימייה בין פיטר פן
לחייזר
- יפה יפה ומאמי נינה מבסוטית מהעניין
ויותר יפה שהתסריטאים נותנים לנו להבין שפיטר פן עדיין בסביבה ולא באיזה משחק , אימון , פנימייה והשד יודע מה עוד... .....
. משעשע לראות את ג'יל מתחננת בפני ג'ק שיספר לה מה עובר על בילי ... והתגעגעתי לציניות של ג'ק : נסי להקשיב לו מבלי להזיז את הפה שלך"- חחחחחח זה היה טוב
ראול פעמיים עזב את ב\ריאנה לאנחות בבית הקפה כדי לחפש את מאק - לא היה נעים לי לראות את זה , תן כבוד לבחורה הכי שפויה שם, מה קורה איתך?
(2 נקודות רעות נוספו לו אצלי) סיינט כריסטין נראתה הערב כמו אחת שיצאה מסרט שנות ה70 היה חסר רק פדלפון ופרחים על השיער ...
אני עם צהובי - פיליס באמת יכולה לשכור בלש (רק לא את פול
) כדי למצוא את ליטל דני . מה הבעיה לשים ציטוט לטלפון של ג"ינה ולברר מאיפה הוא מתקשר. היא מתוחכמת , יכולה גם לבדוק בדואר אם הגיעו מכתבים
אם רוצים הכל אפשרי ... תגידו הם כאלו מרחפים ?? איך ג'ק ובילי לא מבחינים שבילי חצי רדום בקושי זז בסרטון?? מקווה שיראו שוב ויגלו תגליות מפתיעות . מה יהיה מחר ?? האם ראול יקנה כרטיס הלוך יחד עם מאק ושניהם יברחו לעבר השקיעה ??
ואז כשיחזרו נשואים יגלו שב\ריאנה ובילי חובקים תאומים ובריטני וקארטר התפרעו בג"נואה - וכולם יחיו באושר עד עצם היום הבא. ... אבל המציאות טופחת על פנינו אז נחכה למחר בכסיסת ציפורניים משותפת
....

למעלה