נרדם בעמידה ולא נרדם במיטה

מור ד

New member
נרדם בעמידה ולא נרדם במיטה

ביום הראשון של החופש הגדול נרדמתי ב12:30 ביום השני של החופש הגדול הלכתי לישון ב12:30 נרדמתי ב1:30 ביום השלישי של החופש הגדול הלכתי לישון ב1:00 ונרדמתי אוטומטית בשלוש כבר... עכשיו... הצלחתי לסגת אחורה קצת... היתי בחופשה בחו"ל, חזרתי לנורמה... כשהגעתי לארץ היתי מאד עיף כבר באחת עשרה... באחת עשרה וחצי כמעט נרדמתי על המקלדת. בשתים עשרה הלכתי לשכב במטרה לישון. בארבע נרדמתי... אז אלו שתי הבעיות שלי- 1. בחופשים וכו' אני אוטומטית נרדם מאד מאוחר למרות שכיבה ממושכת בחוסר מעש במיטה. 2. עכשיו באופן ספציפי אני מת מעיפות, כמעט נרדם בעמידה אבל בשכיבה במיטה- גורנישט.... נאדה... כלום... מה לעשות?

mira ker

New member
מור, תנסה לנמנם בישיבה ליד המחשב.

מי אמר שצריך לשכב במיטה בשביל לישון? אולי אתה יכול להרדם ליד הטלויזיה? על הספה, על הכורסה. טלויזיה ידועה כמרדים טוב, בייחוד בתוכניות משעממות. לא יהיה לך קשה למצוא כאלה. אני חושבת שפיתחת פחד מיטה. יש לי עוד רעיון. תסדר את המיטה כאילו קמת מהשינה ואל תסדר אותה ללילה לשינה. אני יודעת שנרדמים הכי טוב עם בגדים, על הכיסוי. כאילו חזרת מאיזו מסיבה ארוכה בשעות הקטנות של הלילה ואין לך כוח לסדר את המיטה לשינה. כמובן אסור לך לספר על זה לאף אחד. יחשבו שאתה פריק. בהצלחה

daud

New member
אז ככה מור....

אין כ"כ פרטים על העייפות שלך כמה זמן היא נמשכת האם העייפות שלך אחרי החופשה אולי קשורה לאפקט של הפרשי זמן בכל מקרה אם אתה רוצה להיות מאובחן ע"י רופא שיקבע עם יש לך תסמונת התשישות הכרונית או פיברומיאלגיה ציין היכן אתה גר ובאיזה קופת חולים אתה חבר ואולי מישהוא מבאי הפורום יוכל לעדכן אותך לגבי רופא שיודע לאבחן את המחלה ושמקבל מקופת החולים שלך. תוכל לעבור איבחון אצל רופא זה ו אני מאחל לך שיתברר שאתה לא סובל מפיברומיאלגיה או מתשישות כרונית.

למעלה