נרדם על החולות ב24 בליsms
ש שמיים כחולים2 New member 29/3/07 #2 בהבטחות של המוזיקה הישראלית../images/Emo79.gif../images/Emo13.gif
ש שונית 7 New member 29/3/07 #3 ../images/Emo51.gifשמיים בהחלט עליה בדרגה! התכנית נקראת מכונת הלהיטים ולדעתי עדיין לא השמיעו את ג'קו שם עד היוםכך שאילו בהחלט בשורות טובות
../images/Emo51.gifשמיים בהחלט עליה בדרגה! התכנית נקראת מכונת הלהיטים ולדעתי עדיין לא השמיעו את ג'קו שם עד היוםכך שאילו בהחלט בשורות טובות
ש שמיים כחולים2 New member 29/3/07 #4 יופי../images/Emo140.gif תודה על ההסבר בדר"כ לא יוצא לי לראות אבל מאחר שאני בחופשת "נקיונות" אמרתי נשמע קצת מוזיקה תוך כדי.. ודקה אחרי שפתחתי ג'קו הופיע על מסך ה בתוכנית הזו.. נחמד לשמוע שהם רואים אותו כהבטחה. .בהחלט עליית מדרגה.. ויפה לך על הבקיאות זזתי להמשיך..
יופי../images/Emo140.gif תודה על ההסבר בדר"כ לא יוצא לי לראות אבל מאחר שאני בחופשת "נקיונות" אמרתי נשמע קצת מוזיקה תוך כדי.. ודקה אחרי שפתחתי ג'קו הופיע על מסך ה בתוכנית הזו.. נחמד לשמוע שהם רואים אותו כהבטחה. .בהחלט עליית מדרגה.. ויפה לך על הבקיאות זזתי להמשיך..
א אסתילי New member 29/3/07 #5 ../images/Emo42.gifזה בדיוק מה שרציתי לספר לכן|סב אבל שמיים, הקדמת אותי. יופי, יופי. בהחלט עליית מדרגה. לא רק בתכנית בה צריך לסמס בלהט כדי לזכות שישמיעו אותו. העניינים מתרככים אם כך לקראת החזרה בגדול. צהריים טובים והמשך יום נעים לכולם.
../images/Emo42.gifזה בדיוק מה שרציתי לספר לכן|סב אבל שמיים, הקדמת אותי. יופי, יופי. בהחלט עליית מדרגה. לא רק בתכנית בה צריך לסמס בלהט כדי לזכות שישמיעו אותו. העניינים מתרככים אם כך לקראת החזרה בגדול. צהריים טובים והמשך יום נעים לכולם.
T talytal New member 29/3/07 #6 איזה יופי! בדיוק אתמול ראיתי שיש מצעד של ההבטחות הגדולות, וחשבתי לראות אם אולי יהיה משהו עם ג'קו, אבל הנחתי שלא, וויתרתי. אז מאוד מאוד כיף לדעת שטעיתי.
איזה יופי! בדיוק אתמול ראיתי שיש מצעד של ההבטחות הגדולות, וחשבתי לראות אם אולי יהיה משהו עם ג'קו, אבל הנחתי שלא, וויתרתי. אז מאוד מאוד כיף לדעת שטעיתי.
ש שונית 7 New member 29/3/07 #7 יש לציין לזכות ערוץ 24 ששידרשירים שלו גם בתקופת העליהום ואח"כ באופן קבוע אבל במינון מאוד נמוך.נראה לי שכשיהיה חומר חדש הם יהיו הראשונים להשמיע
יש לציין לזכות ערוץ 24 ששידרשירים שלו גם בתקופת העליהום ואח"כ באופן קבוע אבל במינון מאוד נמוך.נראה לי שכשיהיה חומר חדש הם יהיו הראשונים להשמיע