נרדמתם?
קומו יש לי עוד שאלה!!

טל של 4

New member
נרדמתם?../images/Emo1.gif קומו יש לי עוד שאלה!!

ותודה לרוטרוט על הרעיון!!! למי יש חיית מחמד בבית ומה שמה?

rotrot

New member
לי יש כלבה כנענית מעורערת בנפשה ../images/Emo107.gif

לבנה יפהפיה, שהתחביב העיקרי של זה לקפוץ מחלון ביתי (קומה ראשונה), ולכרסם גומיות לשיער.

keren1

New member
איזה נרדמנו ואיזה נעליים.

כשהייתי בהריון עם דניאל היה לנו כלב בוטץ שמו. מכוון שעברנו למרכז הוא נשאר לחיות את החיים הטובים עם אחותי (דנה - שביקרה פה היום!!) לפני 6 חודשים היו לנו 2
זהב, קראו להם, אליק ובליק (בערוץ הופ!! של הקטנים היתה תוכנית כזאת עם 2 יצורים מוזרים). נחשו מה....הם כמובן שלא שרדו יותר מדי I WONDER WHY. החלום שיהיה
GOLDEN יפה שכזה אבל רק כשיהיה בית פרטי. בעצם היו לנו קצת חיות בקיץ
- כיניים בראש של דניאל - נחשב?!

טל של 4

New member
אוף איזה נודניקית הטל הזאת.........

כרגע אין לנו חיות חוץ מכינים לפעמים
אבל היתה לנו כלבה חמודה (מטילדה) שאימצנו בצער בעלי חיים כשהיתה גורה. מטילדה מתה בגיל 13, שבועיים אחרי שהתאומות נולדו.

nonana

New member
לפני שאני נוטשת אתכם- אז ככה

יש לי כלב חכם מאד- פינצ´ר בשם רש. וחתולה לבנה חרשת בשם- סיסי. זהו כרגע אבל עוד שני חתולים מאומצים שמסתובבים לנו בגינה ואנחנו רק נותנים להם לאכול.

zimes

New member
אורטל, מורטל, ופורטל ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

קרנושה

New member
אהממממממ התאמינו?

נדא, גורנישט, כלוווווווווווווום למי שעוד לא הבין.....מידיי פעם לטאה פה ושם שעושה לנו קצרים בבית......אך לא יותר..... היה לנו כלב ומסרתי אותו......SORRY לי מספיק הילדים, אין לי לא זמן, לא חשק ולא כוח לטפל בחיות מחמד.....ומבחינתי חיות מחמד זה נשמה.....או שלוקחים עם כל הלב או שפשוט מוותרים (לפחות בשלב זה) כמוני....

madas

New member
חתול מפונק נורא שהולך ומקריח.....

הבנות שלי כבר מחפשות אותו עם מבט של תאווה בעיניים וברגע שהוא מתיישב לידן הן שולחות ידייםן..טראחחחחחחחחח מושכות לו בפרווה (אני עדיין לא מתערבת רק אם זה בפרצוף) אבל האמת החתול נשמה טובה בד"כ לא זז מ"מ ואם המצב קשה הוא כבר למד לזוז קצת כך שהן לא יגיעו אליו.(בינתיים) הבנות משתגעות עליו והן מחייכות וצווחות משמשחה בכל פעם שהוא מתקרב.

אצלנו זה ../images/Emo107.gif פושקר ו-../images/Emo19.gif בלי שם

פושקר שלנו הוא ויימרנר ועוד מעט נחגוג לו יום הולדת עשירי הוא עדיין לא מעכל מה הם שני הדברים הקטנים שהבאנו הביתה ומשמיעים קולות שלפעמים מזכירים לו חתול... אנחנו מתים עליו ולא שוכחים לו את תשע וחצי השנים שבהם היה בן יחיד

נה נה בננה! תקנאו תקנאו!!!

לי יש בבית סוסה יפיפיה קוראים לה ג´יני והיא איתי מאז שהייתי בן 13 חוצמזה יש לנו בקיבוץ שני כלבים: סטאלין ולנין זאבה אמיתית אחת: לילה גור שעולים: נוש כמה חתולים כשהנורא מכולם הוא ז´ורז´ ועוד כמה סוסים חסרי חשיבות תקנאו כבר אמרתי?

למעלה