מתישהו החודש הייתה אמורה להיות איזו שקופית כלשהי לזיכרה בסוף הפרק. בנוגע לפרק ממש : החל מאמצע החודש הזה או הבא אליס תהיה חולה ואנשים יבואו להיפרד ממנה (גם דמויות שלא משחקות כרגע בסדרה - למרות שאין פירוט עדין איזה דמויות יחזרו, לפחות לא שאני ראיתי). הם יפרדו מאליס ואט אט יבינו שהסוף קרוב. הדמות של אליס תמות לקראת סוף הסוויפס של מאי ותארך לכבודה הלוויה גדולה. לטענת קורדי זה יהיה עשוי כמו שצריך...
שהם ישבו ליד המיטה שלה ימררו בבכי, ויזכרו בימים הטובים עם אליס תוך שהם מחזיקים ביד שלה אבל בפועל לא יראו את אליס. זה ניחוש פרוע אבל אני יכולה לראות אותו מבוצע.
אם אני לא טועה זה ממש לפני שצ'לסי נופלת לביוב - זה היה פרק שלא ראיתי אבל היה קטע כזה שבל כמעט נופלת לביוב ושון מציל אותה אז אני מאמינה שזאת הכנה לקראת הנפילה של צ'לסי.
בטח כבר עברו כל הפרקים המעניינים, אלו של ג'ון ואלכס, שון ומימי ובו והופ.... אנחנו כבר יודעים איך זה נגמר, רק לא את הדרך.. חבל מאוד שמנעו מאיתנו את התענוג.. לפחות היינו מסיימים לראות עם חיוך. גם זה משו.
לא שון ובל דמויות לא בסדרה יותר הם עזבו במרץ 2008 ארה''ב אפילו לא מזכירים אותם בכלל בו והופ הייתה להם שיחה לפני כמה חודשים והם רק הזכירו את זאק את קיארה ילדה חדשה שלהם והתנהגו כאילו אין להם עוד ילדים ושון לא קיים