נרדמתם???

RedStorm

New member
נרדמתם???

או שאנשים עם חליפות ...נכנסו לבית שלכם ומחקו לכם את הזיכרון? כבר לא מעניין!

IC4

New member
שני דברים שיש לי להגיד !

אחד פעם רשמתי את הקונספירציה של רופאים/חוקרים שמפיצים מגפה כדי שיהנו מהקהל שיבקש את התרופה שלהם. אז חשבתי , אולי זה ככה נגיד גם במשטרה? הורגים אנשים כדי שיהיה מה לעשות :) (זה בצחוק כמובן אבל זה עלה בדעתי משיחה עם חבר שהיה במשמר אזרחי) משהו אחר ויותר רציני אנשים שחושבים שמטריקס זה רק סרט של אפקטים נגיד אז מה? זה לדעתי מעולה שהאפקטים עושים אותו מה שהוא זה האמנות שלו ואן גוך צייר בקוים פיקאסו צייר שברירי תמונות צבעוניות קובריק ידע לשחק עם התאורה בסרטי השחור לבן שלו והאחים WACHOWKI יודעים לעשות את מה שהם עשו או מי שרק היה אחראי וקשור לקטע הזה

RedStorm

New member
ראית את מאחורי הקלעים?

רק שלשום יצא לי לראות את המאחורי הקלעים של המאטריקס....... בספיישל פיצ´רס בDVD (לא שלי) ומראים איך עשו את האפקטים .....אווו איזו השקעה......ממש אומנות! 180 מצלמות בשביל שוט אחד!

IC4

New member
אני זוכר שהתחלתי לראות פעם

והראו בניסוי איזה יער (יעני פעם ראשונה שניסו את הבולט טיים) 180 מצלמות הא? מרשים !! אגב אני פעם ראשונה שהכנסנו מאטריקס לדיוידי ממש אהבתי את זה ! המנגינה והקטעים שיש ברקע של ה MENU לפני שאתה משחק עם האופציות עשוי ממש מעולה !

rshilkrot

New member
דרך אגב קובריק

ראית את הספיישל עליו בערוץ ארבע אתמול? משהו מטורף.. הסרט שלו שהכי אהבתי היה פול מטאל ג´אקט. והכי שנוא - EYES WIDE SHUT. ראיתי את הסרט, שאני כבר לא זוכר את השם שלו, בשחור-לבן עם שני המפקדים הבכירים שנתקעים באמצע מלחמה בחדר והם משתגעים שם, ממש אהבתי..

IC4

New member
כן כן בגלל זה רשמתי את זה :)

וואלה שכחתי לרשימת סרטים לא אהובים את EYES WIDE SHUT אני דווקא שונא את 2001 מצטער אבל הסרט פשוט היה ממש ממש ממש לא מהנה לצפייה ולא מובן חוץ מכל הקטע הביזארי של האל 7000 או איך שקראו לו, שזה היה חמוד אמנם, זה סרט מציק פול מטאל ג´קאט אני אוהב מאד יש לי נטייה לסרטי מלחמה דיברת על גנרל סטרנטכוב או אך שקוראים לזה :) ? סרט טוב

למעלה