נרות גליצרין

rusty plusty

New member
נרות גליצרין

אילו נזקים נגרמים משימוש יומיומי בגליצרין??

דודי 2002

New member
שימוש ממושך בגליצרין

א. בשימוש מעל שבוע בגליצרין יש להוועץ ברופא ב. הנזק הראשון שנגרם משימוש ממושך בגליצרין הוא ההתמכרות לתכשיר בנוסף גליצרין יוכל לגרום לכאבי בטן, אי נוחות ברקטום, ואף לגרום לפריחה או דלקת. בשימוש מופרז בגליצרין יתכן אובדן אקלטרוליטים ונוזלים

rusty plusty

New member
התמכרות

אם אני משתמשת בערך כחודשיים פעם פעמיים ביום בגליצרין אז יש סיכוי שהתמכרתי??

ממתי

New member
לגליצרין אין התמכרות פיזית או נפשית

אבל אם הגעת למצב שאת צריכה את הגליצרין כ"כ הרבה זמן אז יש לבדוק למה המעיים לא עובדים, בלי קשר לגליצרין.

דודי 2002

New member
זה הפירוש התמכרות

כאשר אדם במקום לבדוק מדוע הוא מקבל עצירות במידה כה רבה והוא אינו הולך לרופא גסטרו לבדוק מה קורה עימו בגלל שיש גליצרין, או לחילופין שאדם אומר למה שאני ימתין עד שיהיה עצירות ניקח גליצרין מבחינתי זה נקרא התמכרות. בנוסף לזה אני יכול לומר שמנסיוני האישי (שהוא לא קטן) פציינטים שלקחו גליצרין בתקופות ארוכות לקחו אותו גם כשהם לא היו צריכים...

ממתי

New member
התמכרות = מצב בו החומר החיצוני בא

במקומו של החומר הפנימי (הורמון, נוירוטרנסמיטור וכו') עד שהגוף פשוט לא יכול לתפקד היות והוא הפסיק את יצורו של החומר הפנימי בגלל זמינות רבה מדי של החומר החיצוני. למשל סמים. בענייני עצירויות, יש התמכרות לסנה יש התמכרות לפנול פטלאין יש התמכרות לביסקודיל. אין התמכרות לגליצרין היות והוא מתערב בתוכן המעיים ולא בפעולת המעיים. מצב בו מישהו לוקח משהו הרבה זמן במקום לבדוק מה הבעיה זה לא התמכרות זו עצלנות והזנחה גופנית.

למעלה