נרטיביים אישיים

נרטיביים אישיים

שרשרו בבקשה לכאן סיפורים אישיים שלכם, ושל בני משפחתכם,אודות תהליך ההגירה שלכם,מהשיקולים על הגירה ועד החיים בקנדה

לצערי אני עוד לא בקנדה ואפילו טרם הגשתי בקשה

הלוואי והייתי כבר יכול לספר את הסיפור שלי:(

shipy1234

New member
אז מה שמטריד אותך זה סיפורים אישיים של אחרים?

תבקר בקנדה, תראה אם אתה בכלל רוצה להגר לשם. אם כן, תקרא במאגרי המידע בפורום ובאתר ה- CIC ותשאל שאלות רלוונטיות. החלטה להגירה הינה בסופו של דבר אישית.

אין לי מושג על מה את/ה מדבר/ת

דברים מנותקים מהמציאות,ללא קשר לשאלה.הייתי בקנדה לא פעם ולא פעמיים,אך זה לא רלוונטי לנושא שהועלה.אם אינך מבין/ה את הנכתב,אז אולי כדי להתעלם ,ולהשאיר לאנשים אחרים להגיב לעניין.

aviadbarel

New member
אתה פותח מלחמות מיותרות אחי

עזוב אותך מעצבים, בוא נחייך כל היום! ואם תגיד מה יותר מעניין אותך - לימודים, עבודה, חברים וכו' אנשים ישמחו לענות. ובצבא בתור מפק"צ למדתי שלפני שמבקשים מאנשים להיפתח אתה צריך להיפתח בעצמך. מי אתה? נשוי? רווק? ילדים? קנדה חלום ישן? סתם מתעניין כי חבר עבר? תסביר לנו מה הרקע ואז נדע ונשמח לענות.

בוביקון

New member
אני חושבת שהבעיה היא בניסוח שלך

אתה פותח הודעה ב"שרשרו בבקשה" בלי להציג את עצמך, לספר לנו מי אתה ומה אתה ורוצה שנקפוץ ונספר את סיפורי ההגירה האישיים שלנו. זה לא עובד ככה. תציג את עצמך בשביל התחלה ותתנסח בצורה שעושה קצת יותר חשק להגיב. לנסח שאלה ספיציפית יותר יעזור גם כן. בהצלחה.

היה זה בחורף לפני שנים רבות

אני זוכר, סבא עליו השלום בא אלי בחלום ודיבר אלי שעה ארוכה. לא הבנתי מילה כי סבא שלי דיבר רק יידיש והונגרית, שפות שאינני שולט בהן. בבוקר פתחתי את הרדיו והמצב היה חרבנה והחלטתי להגר.

למעלה