נרשמתי לאילת (צריך להוסיף פרצוף של קולולולולו

טליטר

New member
נרשמתי לאילת (צריך להוסיף פרצוף של קולולולולו

אז לאחר דיונים סוערים (ביני לבין עצמי) החלטתי לעשות את הלילה של נייקי ואת אילת (לא עושה את קיסריה ושדות ים אלא מתכוננת היטב לאילת) עכשיו אני רוצה לרדת 6 ק"ג עד נובמבר - ולאור ההשקעה הגדולה בעצמי-(נהייתי HIGH MAINTENANCE )אני לא אקח גם דיאטן צמוד
האם יש למשהי תפריט מומלץ? אני יודעת שיש מלא באינטרנט והכללים ברורים לי- אבל אם יש למשהי תפריט כתוב לימים של ספורט ולימי מנוחה אני מה זה אשמח וואו אני כבר מחכה לזה לילה טוב צריך לקום לרוץ מחר בבוקר מיטל

hartzitzit

New member
ברכות וקולולולולולולולו

שמעתי שאילת זה ממש חוויה ענקית ! אני בטוחה שיהיה מדהים! לגבי הדיאטה - הכי טוב לקבל תפריט שמתאים לסגר היום שלך, לצרכים שלך ולמה שאת אוהבת לאכול. הייתי ממליצה לך ללכת פעם אחת לדיאטנ/ית ספורט לקבל תפריט. את לא חייבת מעקב שוטף. שיהיה בהצלחה נירית

דיאטן שמומחה בתזונת ספורט

אני סמויה הרבה זמן נהינת מהפורום המדהים הזה.אני ספורטאית בנשמה רוכבת שטח,הולכת כל בוקר 7 קמ,קיקבוקס....הגעתי לתזונאי שישנה את אורח חיי בתזונה וכמובן בספורט.ירדתי במשקל כ 15 קג,ובאחוזי שומן 13.אין לי חלילה אחוזים,רק המלצה חמה ואישית,,,אחרי שאנשים ראו את המהפך שעברתי לא הפסיקו להגיע איליו.שמו קובי עזרא מומחה לרפואה נטורופטית ותזונת ספורט 8567140 052

טליטר

New member
תודה רבה

חזרתי עכשיו משחיה- טרפתי צלחת מרק עדשים (עם שקדי מרק
וחשבתי שאני חייבת תזונאי אפשר לקבל עליו עוד פרטים? איפה מקבל ? רק פרטי? כמה עולה כל מפגש? תודה רבה

תזונאי ספורט

אני הגעתי איליו בעקבות המלצות חמות של נשם שלא ידעו מה לאכול לפני אחרי אימונים ובכלל במהלך היום.וכמובן כל סוג של ספורט לגופו של עניין.פשוט עברתי מהפך אצלו.לימד אותי אכילה נכונה של פחמימות וחלבונים,אולי נישמע מצחיק אבל אנחנו ספורטאיות וצריכות הדרכת תזונה כדי לשמור ולשמר את הגוף.את המהפך ביצעתי לפני 3 שנים אבל עד היום אני מגיעה איליו פעם בחצי שנה כי יש תקופות שעולים במשקל וגם כדי לקבל תפריטים שונים.הוא המעין גורו שלי בעניין האוכל.שאת מגיעה איליו את מפרטת לו את סדר יומך באימון ובתזונה מה אוהבת או לא ...שמע אותך לוקחת דף ועט ומפה השינוי!!!!!כמובן שאלות בעיות הוא תמיד זמין.הוא היה מר ישראל בחיטוב הגוף לפני 10 שנים,נותן תוכניות אימון אם צריך....בקיצור תותח לדעתי...בקשר למחיר לא יודעת אפשר להתקשר בכל זאת הייתי לפני 3 שנים.מקבל ליד ביהס הולץ בצומת חולון השכונה מצד ימין בדרך לתיקווה דרום תל אביב

למעלה