למה ג"ג ולמה את"א
טוב, אז ככה:
למה ג"ג: מגיל מאוד צעיר זה נושא שמאוד עניין אותי, תמיד היו לי אטלסים ומפות. הייתי משנן ערי בירה של מדינות ודברים ביזאריים אחרים. האהבה הזאת לג"ג לא דעכה מאז אבל אף פעם לא חשבתי שללמוד את זה לתואר ראשון זה כ"כ פרקטי. לפני כמה חודשים, כשהחלטתי שהגיע הזמן לחשוב ברצינות על לימודים הלכתי לחטט קצת באתר של האוניברסיטה ולראות. אחרי התעמקות מסויימת הבנתי שהחוג כן נותן כלים מקצועיים שאפשר לתרגם אותם לתעסוקה בעתיד. החלטתי, למרות שהאהבה הגדולה שלי טמונה בתכנון עירוני, ללכת לכיוון הגיאו-אינפורמטקיה. זהו תחום שעד כמה שאני מבין אותו מעניין אותי גם מאוד ובעיקר נראה לי שהתחום הזה הולך לצבור תאוצה מאוד גדולה בשנים הקרובות, עם ביקוש גדול (יחסית) למקצוענים בתחום ואפשרויות תעסוקה רחבות (עם כל מה שמשתמע מכך).
למה את"א: בתור נער פריפריה עד לא מזמן כל גיל ההתבגרות שלי חלמתי לעבור לת"א וללמוד באת"א. לג"ג נרשמתי בדו-חוגי יחד עם מדע המדינה כך שגם השיקול הזה השפיע על הבחירה. בנוסף, את"א קרובה יחסית ונגישה ממקום העבודה שלי וזה שיקול מכריע, שכן אני אצטרף לתמרן באינטנסיביות בין שני המקומות. לא הלכתי לשם משיקולים של רמת הוראה או "נחשבות" התעודה, אלא משיקולים פרקטיים יותר ובעיקר מתוך מטרה להגשים חלום. מקווה שהצלחתי להביע את תחושותיי ושיקוליי כאן במידה משביעת רצון,
שבוע טוב לכולם!!!