נרשמתי לקורס הכנה

ב ה י ר

New member
נרשמתי לקורס הכנה

בתל השומר . מי שמעוניינת הקורס עולה 480 ש"ח ושמעתי שהוא מומלץ. מי שנירשמת מקבלת חצי פנסיון במלון יולדות (במקום ארוחת בוקר בלבד) אני בררתי גם על קורסים של מכבי הם עולים 350 ש"ח אבל צריך למהר להירשם אני רציתי אבל היה כבר מלא (ואני רק שבוע 26) גם בתל השומר כבר מלא הקורס של יום שישי.(נירשמתי לאמצע השבוע)

ammy

New member
היי, מה שלומך ?אני בסוף נרשמתי

במכבי כי הם היו הכי נחמדים והם גם נמצאים ממש קרוב לבית שלי וזה מאוד נח לי.

ב ה י ר

New member
היי אמי,

דיפדפתי כדי ליראות הודעות קודמות וראיתי את ההודעה שלך אני נישלחתי לעשות שוב תרבית מחר תוצאות. איזה כדורים נתנו לך? את מרגישה טוב?

ammy

New member
הסיפור עדיין לא נגמר , מסתבר

שלמרות שמצאו בתרבית חיידקים הם לא הצליחו לבודד אותם (כנראה יש כמות קטנה) ולכן הרופא החליט לעשות שוב תרבית ובנתיים לא לתת לי אנטביוטיקה כי לא כואב לי כלום ואני מרגישה טוב.מחכה לתוצאות של התרבית שעשיתי בפעם אחרונה.

תלתן.

New member
יו, מה כבר צריך להירשם?../images/Emo12.gif

ואניחשבתי שיש עוד זמממממןןןןןןן

ב ה י ר

New member
כעיקרון צריך להירשם קודם

הקורס מתחיל בין השבוע ה- 28 ל- 32 אבל ההרשמה מתחילה בשבוע 24-25 וצריך למהר כי קורסים מבוקשים עמוסים.

אור אור

New member
מעניין לשמוע איך הקורס..

תספרי חוויות אחרי שתסיימי אותו. החברות שלי וגם הגיסות שלי לא עשו קורסי הכנה וחברה אחת שהתחילה ילדה בחודש שביעי אחרי מפגש אחד... אני מעוניינת ללכת לקורס בבוא הזמן אז אשמח לשמוע איך זה.

*שיר

New member
אנחנו עשינו "בדרך אם" (גם טונטי

עשתה שם) ואני ממליצה על זה בחום. הכיוון הוא כיוון לידה טבעית (או לפחות כמה שיותר טבעי) אבל בלי פנאטיות או קיצוניות. ויש גם שיעור מיוחד להנקה. אנחנו נהנים מכל רגע. ממש מומלץ
.

חיאפרת

New member
גם אנחנו נרשמנו !

לתל השומר ואנחנו מתחילים שבוע הבא! אנחנו בשבוע ה30-31 הסתבכתי עם החישובים

Lilachel

New member
אנחנו גם עשינו בתל השומר...

אצל המיילדת חביבה -שהייתה פשוט מקסימה ומקצועית... שיעור אחד לא יכולנו להגיע ונכנסנו להשלמה לקבוצה אחרת - עם מדריכה בשם מלי/נלי - בקיצור - היא הייתה על הפנים!!! משעממת , מונוטונית ולא עניינית... בקיצור - ממליצה לך לבדוק מי המדריכה בקורס... (ואני ממש מקווה שלא יוצא שאני משמיצה לשווא את מלי/נלי, יכול להיות שהיה לה יום גרוע...) לילך

למעלה