נרתיק חגורה לפאלם

אנדרי ז

New member
נרתיק חגורה לפאלם

שלום לכם. יש לי היסטוריה עצובה של כמה שנים עם הפאלמים שלי והניסיון הנואש שלי למצוא דרך להפוך אותם גם לנגישים וגם למוגנים (באותה עת). אחד המכשירים הקודמים נהרס לי בגלל שהחזקתי אותו בכיס המכנסיים, עד שהכפתורים שלו התחילו להידפק אחד אחד. הניסיון הבא היה להחזיק אותו בכיס החולצה, הפעם גם מצוייד בנרתיק מעור. הבעיה - אין הרבה חולצות עם כיס מספיק גדול, וגם אז זה מאוד לא נוח. אז אמרתי שאני חייב להחזיק אותו על החגורה. אבל הבעיה עכשיו שרוב הנרתיקים שמצאתי באים עם אבזם, ואני בטוח שהוא כל הזמן יתנתק וייפול לי, כמו שקרה לי בזמנו כשהייתי מחזיק כך את הפלאפון. לפני כמה ימים מצאתי סוף סוף את מה שחיפשתי: נרתיק לחגורה בלי אבזם, שמתלבש על החגורה עצמה כך שהיא משתחלת בתוכו. אלא מה, החלק שבתוכו עוברת החגורה תפור לנרתיק באיכות מאוד ירודה והוא לא מחזיק יותר מיומיים-שלושה. שורה תחתונה: האם אתם יודעים היכן ניתן להשיג נרתיק משתחל כפי שתיארתי פה שיהיה גם באיכות נורמלית? אני מוכן בשמחה לקבל גם רעיונות אחרים שלא חשבתי עליהם. מדובר דרך אגב בפאלם M515. תודה.

yoovee

New member
מה דעתך על נרתיק מתכתי? הפאלם שלך

קטן ודק יחסית - יש כיסויי אלומיניום ויש גם סתם פלסטיק קשיח כי אלומיניום זה קר בחורף ומזיע בקיץ אבל עדיין עדיף מעור לדעתי בעניין ההגנה. בנסיונות רבים ויקרים להפוך את ה-Sony SJ22 לנגיש ומוגן באותה העת, הסידור שהחזיק מעמד לזמן הרב ביותר היה נרתיק אלומיניום - העניין הוא שה-SJ22 הוא פאלם קצת שמנמן ולכן הוא התגורר בעיקר בכיסים הנמוכים יותר של הדגמ"ח. היום הפאלם+הנרתיק אצל אחי ויש באלומניום שקע ברור מאחורה שמספר בשקט מה עלול היה לקרות לבייבי האלקטרוני לולא השריון...
לאחר החלטה עקרונית לא לבזבז יותר מידי כספים אם איני בטוח מה אני ממש רוצה, הרי שכרגע יש לי TH55 עם נרתיק עור שהגיע איתו (יד שנייה) ובנתיים זה הסידור שלו. הבעיה היא שהנרתיק גדול יחסית ובכיס הוא קצת מסורבל - מה גם שאיני סומך על ההגנה של עור מפני החבטות שהכיסים שלי עוברים. אז בנתיים אני מסתובב לכל מקום כמעט עם פאוץ, כשהסוני בתא האחורי (ה"קרוב לגוף", אבל יש מגן זעה בפאוץ'...) - הסידור הזה יותר זמין ונוח ממה שזה נשמע, וההגנה הפיזית מצויינת - מה שאני חושש זה להשאיר את הפאוץ' באירועים/בילויים ללא השגחה, אבל זה כבר סיפור אחר והלאיתי אותך במספיק סיפורים להפעם
מה שתבחר - שיהיה בהצלחה
- יובל.

אנדרי ז

New member
קצת בלבלת אותי ../images/Emo13.gif

מה אתה ממליץ בשורה התחתונה, פאוץ' או נרתיק מתכתי? אם על נרתיק מתכתי, איפה הוא יישב?

alonhzn

New member
אתה יכול להנות מכל העולמות

אני קניתי לפאלם שלי נרתיק מתכת, ולקחתי בד מחולצת כותנה ישנה והדבקתי אותה יפה עם דבק מגע שקוף לכיסוי מתכת וזה יוצא מעולה! זה גם מגן, גם נוח לאחיזה ולא מחליק מהיד וגם נעים....

אנדרי ז

New member
יופי, בכמה אתה מוכר לי את זה? ../images/Emo8.gif

בטוח לא מוכרים בשום מקום פאוצ'ים עם פטנט משתחל כמו שתיארתי? יש מלא פאוצ'ים כאלה עבור נסיעות לחו"ל, אז למה שלא יהיו גם לפאלמים ודומיהם?

yoovee

New member
יש בהחלט, הם בד"כ גנריים (יתאימו

ללא כל בעיה לדגם שלך) - חפש בדיוק איפה שתיארת: בחנויות של ציוד לנסיעות/טיולים. אני אישית ראיתי משהו מ"בד" עם רוכסן, אבל מוקשח כהוגן מבפנים, וכולל משהו לחגורה אאל"ט - זה היה בריקושט לצורך העניין, אם כי ממש מזמן. והרעיון של אלון נשמע פיצוץ - תמיד חשבתי לעשות את זה, אבל חששתי שזה ייצא מעפן. נחמד לשמוע שזה מוצלח - אם בעתיד ארכוש שריון ל-TH55 שלי, אנסה גם! כוויות קור בידיים מקריאה ממושכת בנרתיק מתכת הן לא צחוק

AYELET1

New member
הרעיון מצויין. לדבר הזה הייתי לוקחת

בד פלנל משובץ

steve60

New member
נרתיק,עור !! של Krussel

עם תפסן לחגורה , עבור זייר71 רכשתי ב-onroad , התפסן נשבר , חזרתי וקיבלתי חדש ללא חיוב. הפאלם מוגן, קרה שנפל ובגלל הנרתיק לא קרה דבר. ניסיון של 3 שנים מאוד מרוצה.

אנדרי ז

New member
בסוף מצאתי

ואני רואה שקניתי אותו דבר כמוך (Krussel). הוא בקושי רב נסגר על המכשיר שלי, אבל הוא כן נסגר ודווקא בגלל זה מחזיק אותו טוב. היום הוא אומנם נפל לי פעם אחת מהחגורה אבל לא קרה לו כלום כי המיגון טוב, ואני מקווה שנפילות כאלה לא יהיו שגרתיות.

AYELET1

New member
העור מתרחב קצת עם השימוש

לבעלי היה כזה (קרוסל) וזה נפל לו הרבה פעמים מהחגורה עד שמכסה הבטריה נשבר קצת (מדובר בפוקט). מכסה הסוללה מודבק כיום עם סלוטייפ והמכשיר נמצא עירום בפאוץ' (לא מעוניינת לייאש איש...)

אנדרי ז

New member
כנראה שאין פיתרון טוב

אבל זה באמת נראה לי יציב בינתיים, ויש לי חגורה רחבה שהוא מתלבש עליה ממש טוב.

למעלה