נרתיק לTX - מה כדאי?

Bloody AE

New member
נרתיק לTX - מה כדאי?

רכשתי לאחרונה פאלם TX, ואני מבסוט עד הגג. בכל זאת אני תוהה האם כדאי לי לקנות נרתיק. המסך מוגן בסה"כ ע"י מגן מסך ומעליו ע"י המכסה צד שבא עם המכשיר. אני סוחב אותו רוב הזמן בכיס דגמ"ח צדדי, ככה שאני מניח שיכולות להיווצר סריטות על הדפנות והחלק האחורי, אבל שום דבר קטלני, נכון? אז במה משתמשים תושבי הפורום הנכבדים? אפשר להסתדר בלי נרתיק? ואם לקנות, איזה כדאי? תודה :) ולדי.

AYELET1

New member
נרתיק הייתי קונה . בהחלט.

מגן מסך אינו במקום נרתיק והמכסה המצחיק שבא עם המכשיר לא שווה הרבה. אבל אל תקנה נרתיק מאיזו תוצרת יקרה כי כשבאים למכור את המכשיר, על הנרתיק לא תקבל הרבה אם בכלל.

cinargy

New member
אני קניתי נרתיק אלומיניום ב - Ebay

זה ממש ממש חובה לקנות נרתיק קשיח לפאלם TX. מדובר במכשיר עוצמתי אבל שבנוי באופן מאד עדין. מספיק לחץ מתון על המסך או נפילה קטנה בשביל להרוג אותו. כדאי לדעתי לא לקנות את הנרתיק אלומיניום היקר של פאלם, גם בגלל המחיר וגם מכיוון שאין בו מקום לכרטיסי זיכרון מסוג SD. זה מאד נוח שיש מקום לכרטיס זיכרון אחד או שניים בתוך הנרתיק, כך שתמיד הם זמינים וקל להחליף אותם. מצורף קישור לנרתיק ב - Ebay דומה מאד לזה שרכשתי (בשלי היה מקום לרטיס זיכרון אחד וכאן יש מקום לשניים).

kintaro

New member
הצעה אחרת

היה לי פעם נרתיק אלומניום לM505, הוא היה מאוד מוגן אבל הפך את הפאלם לבלוק גדול, ואיבד את כל היחוד שלו אני מציע על הפתרון הבא: http://www.cases.com/krpt5.htm יש לי כזה כבר שנתיים, הפאלם נפל לי כמה פעמים ואפילו לא מצמץ

AYELET1

New member
אני מצטרפת להמלצה לא לקנות נרתיק אלומינים

(אלא אם אתה אולי על אופנוע או משהו מעין זה). נרתיק אלומיניום הרבה יותר כבד.

../images/Emo207.gif איפה מוצאים מכסה מסך/נרתיק פשוט ל...

PALM TUNGSTEN E ? מחפש משהו כמו מכסה המסך המקורי שהחזיק לי יותר משנתיים (זה שנכנס לחריץ בצד המכשיר). איפה אפשר למצוא בארץ? בהנדי הציעו לי את האופציה הכבדה והיקרה: נרתיק עור מגושם ב 150 ש"ח. יקר ולא משהו... תודה.

orenm106

New member
איילת את כלל לא צודקת

לידיעתך יש נרתיקי עור ששוקלים הרבה יותר מנרתיק קשיח כמו כן נרתיק מתכת מגן מנפילות הרבה יותר טוב מכל נרתיק אחר סיליקון/עור/קריסטל וכו' אורן מכלוף מחשבי כף יד (2005) בע"מ WWW.PALMNET.CO.IL

AYELET1

New member
אולי יש אך הם בהחלטם אינם הרוב.עד כה נרתיקי

העור שמרו לי על המכשירים היטב כשהם נפלו (והם בהחלט נפלו). לכן ציינתי שהמצב יוצא הדופן הוא בם הינך רוכב על אופנוע או דבר אחר שעלול לסכן את מכשירך במיוחד. לנפילות מקריות, נרתיק העור בד"כ עושה את העבודה היטב ובד"כ הוא קל יותר במשקל

למעלה