נרתיק על היד ל i7 , ואיך התמיכה הטכנית של באג

polop

New member
נרתיק על היד ל i7 , ואיך התמיכה הטכנית של באג

1. אני יוצא לריצה עם שרוואל ללא כיסים, ואני רוצה לקחת איתי את ה i7 רציתי לשאול : האם הוא מגיע עם רצועה לצוואר (בדומה ל G3 ) ? איפה אפשר לקנות תיק לנגן שנסגר על הזרוע ? 2. אני לא טוב באנגלית, ואין חוברת לנגן זה בעברית. האם יש מדריך בסיסי ל i7 בעברית ברשת? ב יוטיוב ? 3. דיברתי עם המוכרים באג והם אמרו לי שהם לא יודעים איך להשתמש איתו ולכן לא יוכלו לעזור לי. אבל אמרו לי שניתן להתייעץ בתמיכה הטכנית של באג בטלפון . למישהו יש ניסיון עם התמיכה שלהם ? תודה רבה

יאיר B

New member
איאודיו 7

1. איאודיו 7 לא מגיע עם רצועה לצוואר (אבל אפשר לקנות בחנויות של ציוד לסלולארי). עד כמה שאני יודע אין בישראל נרתיקים מקוריים עבור איאודיו. אילתור שאני עשיתי: נרתיק לנגן מדבקה מהשחורים הארוכים (עדיין מוכרים כאלה בחנויות). 20 ש"ח, ה-7 נכנס לתוכו בדיוק ויש רצועה ליד. 2. באתר קואון אין מדריך בעברית עבורו. ברשת לא מכיר מדריכים בעברית. ביוטיוב יש סקירות שמראות איך הוא עובד, כל מה שראיתי היה באנגלית. 3. אין לי ניסיון עם תמיכה טכנית של באג. אתה מוזמן לנסות ולספר לנו...

יאיר B

New member
אגב, אם יש לך שאלות ספציפיות על איך עושים

משהו מסויים - אתה מוזמן לשאול. יש בפורום כמה אנשים שיש להם את הנגן הזה.

polop

New member
תודה יאיר שאלה אחרונה בבקשה

ראשית המון תודה יאיר על התשובות שאתה והחברים אחרים נותנים פה בפורום. זה ממש עוזר . אני מתלבט בין הקליפ ל i7 כי אני חושש קצת מהמסך המגע הרגיש , ואני אוהב את העיצוב של הקליפ. מצד שני הבנתי שה i7 יותר איכותי וטוב, מצד שלישי ה g3 שלי התקלקל לאחר 3.5 שנים, ואני חושב שזה זמן קצר מידי . אז אני קצת מבואס מ- cowon. ולכן : מה עדיף , לדעתך (בהנחה שהתקציב מוגבל): קליפ עם שדרוג לאוזניות טובות ב 120 שח . או i7 עם האוזניות שמגיעות איתו? בעיקר מה שחשוב לי, זה לשמוע חזק .. תודה רבה

קצר? זו תקופה ארוכה יחסית לגאדג'טים.

אם לא אכפת לך איך ישמעו אלא באיזו עוצמת קול, אולי אתה יכול להתפשר על הקליפ. ה*מקשי* מגע של I7 לא רגישים, בכל אופן. ושאלה אחת - התכוונת שהאוזניות שתקנה יעלו 120 שקל? אם כן, לא תמצא יותר מדי אוזניות מוצלחות בתקציב הזה, תעלה את זה ל200 ותוכל למצוא כמה נחמדות מאוד.

polop

New member
ראיתי כמה אוזניות בתקציב שלי

למשל: אוזניות Sennheiser CX300 - עולות 145 שח אוזניות Sony MDREX51LP - עולות 90 שח בכל מקרה , נגיד שהתקציב לאוזניות הוא עד 150 שח. מה עדיף קליפ ואוזניות משודרגות או i7 ואוזניות שבאות איתן? תודה

or121210

New member
בכל מקרה תצטרך לקנות אוזניות טובות

בשביל להוציא מהנגן משהו. CX300 במחיר הזה זה זיוף, ויכול להיות שגם סוני במחיר הזה (לגבי סוני אני לא יודע.)

polop

New member
זה מה שפורסם ב ZAP

היי ! ראשית, האם יש המלצה על אוזניות IN EAR - עם סליקון שנכנס ממש לתוך האוזן ב150 שח (הבנתי שרצוי עם ראש בצבע זהב) ... אשמח לקבל המלצה... לגבי האוזניות שאמרת שהם זיוף, אני מצרף את הלינקים שפורסמו בזאפ . סנהייזר סוני אשמח לתגובתך ... חוץ מזה, האם תמיד יש מדריך בעברית בתוך התקליטור של הi7 או שתלוי איפה קונים ?

trakl95

New member
קניתי I7 לפני כחודשיים-שלושה

והחוברת המצורפת אכן לא שווה כלום,ולא רק בעברית,אבל צורף לנגן תקליטור שחוץ מ-JETAUDIO ןעןד מה שהוא כלל, כלל גם מדריך מפורט לשימוש בנגן במבחר שפות,כולל בעברית.

למעלה