נרתיק קשיח או נרתיק עור?

external

New member
נרתיק קשיח או נרתיק עור?

באיזה נרתיק, אם בכלל אתם משתמשים בשביל להגן על הפאלם? איזה נרתיק נוח יותר לשימוש? הפאלם הוא TX. תודה מראש, שמוליק

kintaro

New member
KRUSSEL - עור

עבדתי עם נרתיק האלומיניום עם ה M505, אבל אני מרגיש יותר נוח ובטוח עם נרתיק העור על ה TX במיוחד מכיוון שמגיע עם תפס לחגורה

kanabis34

New member
אני משתמש

בכיסוי מתכת, ככה אני מרגיש יותר בטוח שלא יקרה משהו למכשיר שהוא בתוך התיק שלי זרוק :) המשך יום טוב the_k

kintaro

New member
הבעיה בכיסויי מתכת

הבעיה בכיסויי מתכת היא שגם הדקים ביותר מעבים את המכשיר, ומורידים מה"סקסיות" חוץ מזה, מתכת זה כל כך ניינטיז

Ran sch

New member
הכי מאעפן עובד מעולה

אני משתדל לתפור בעצמי משהו שיהיה עשוי חומר בעל אטימות מסויימת למים, רך מספיק לספוג נפילות, ודק מספיק להכנס לכיס. אני לא משקיע כמו איילת אבל הקודם שרד נפילות - כוס קפה ונשאר נקי מאבק שנתיים... לא רע בעלות של פחות מ 10 שקלים.

external

New member
holux 236 או Globalsat 338 ../images/Emo35.gif

איזה GPS מומלץ יותר לעבודה עם UDRIVE? האם המכשירים הנ"ל יכולים לעבוד גם עם מחשב נייד רגיל? תודה, שמוליק

שניהם טובים עם יתרונות/חסרונות

שניהם מבוססים אותו צ'יפ וככל הנראה אותה גרסת תוכנה (revision) ולכן התוצאות יהיו דומות - לגבי ההבדלים - בגלובלסט יש סוללה שפשוט לא נגמרת (15 עד 19 שעות עבודה!) ולהולוקס יש אפשרות להתחבר כמקלט עכברי. אני מכיר אישית את הגלובלסט אולם לא שמעתי/אין לי מה לומר רק על ההולוקס. באג מוכרים היום ערכה של u-drive וגלובלסט במחיר אטרקטיבי של 1,999 ש"ח ב-12 תשלומים. כמו כן אתה יכול למצוא את הערכה בחנות החברה ולהשתמש בקופון ההנחה שניתן לחברי הפורום (PALM15) אשר מזכה ב-15% הנחה (סה"כ 1656 ש"ח) משה

משה, אני הולך ברחוב עם ה LD

ושואל אנשים איפה רחוב כך וכך ? זה נחשב לציפ מיושן ? בקיצור, אני מחכה לקופון של ה 50%... חג שמח ומבדח

אני מאוד מרוצה מה-338

משתמש בו כבר חודש וחצי. אין תלונות.עובד מצויין וללא ניתוקים.

למעלה