נר וקטורת ריחנית..

טאKילה

New member
נר וקטורת ריחנית..../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

ראשי מונח על כתפך מעורסלים מעורטלים כשני אגמים זורמים חשפת מגופי כסותי נימי עור יחפים שלך ושלי שכבות ליבי מושלות לאט בסחף רגשות אלייך בעוד אתה מתנגן בתוכי מתבונן בי ושותק אני חולמת עליך.. חופנת קורט של אהבה עוטפת פיסת ליבך בליבי מילים מלטפות שלחשת נגיעות קטיפה שנגעת נמסכת לחלוחית גופי אל גופך בשקיקה לאור נר וקטורת ריחנית הטבעת תאוותי ביין תשוקתך כרסיסי טל של הלילה,,משכר..

פ ש ו ט י

New member
נרות....

נרות דלוקים בכל הבית מרצדים כנגד קירות לבנים גוף אישה לאחר טבילה ממתין רק לך... זמן טוהר לכרוך גבר ואישה ידיים יפשיטו כסות גופה לשון תצייר שבילי אהבתך גופה ירקד לצליל אנחות תשוקה הבוקעות מתוך גרונך... בוא ואהוב כל נמש שנולד היום על עורה גלה כל קמט שצחוק חייך בחייה שורטט, טעם היין האדום עוטף לשונה ותאוותה עולה ברחמה מתאווה להתנפץ על גופך.... שבוע טוב...

נרות אהבה . . . ../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif

טמונים לך בכל פינה, קשת של צבעים אדליק בחשיכה, לך ולי בשעת האהבה..., ריח שעווה בתובל בשלל ריחות שדה, עולה כקטורת בפולחן התאווה, אורות הלהבה, מרצדות לך על גופך את כמראה, בוהקת לאור נרות האהבה, עורך מחליף צבעים מטריף את החושים, אני אלייך ניגש, ברקע מתנגנת מנגינה נוגה, אוחז גופך בעדנה, איתך רוקד ריקוד של תאווה, לאור נרות האהבה ..., מסתחררים, מתנועעים, כמרחפים רגלנו מרקדות בין שלל נרות דולקים, מסמנים הם לנו נתיבים, אל תשוקות ועינוגים, מאירים את עלומנו . . . , לנו את הלילה מקסימים, כמו מסע בין כוכבים ... של אישה וגבר אל תאוות העינוגים ...

יליולה

New member
אוהבת את כתיבתך../images/Emo99.gif

ריגש אותי לקרא ...נימי עור יחפים שלך ושלי שכבות ליבי מושלות לאט בסחף רגשות אלייך בעוד אתה מתנגן בתוכי מתבונן בי ושותק

קטורת ריח אהבה ../images/Emo20.gif

העלתי אל ביתך, טבול הוא בין עצים, חבוי, בין גבעוליי דשא ירוקים, את לי דלת פתוחה, השארת חצי סגורה, כאומרת לי, גנוב נא את ליבי ..., אני אלייך בריח בשמים, מור וקינמון עם ריח הדרים ... אל חדרך בלט נכנסתי, כותונת משי לך הסרתי ... ניגון עתיק יומין ניגוניי האהבה תשוקתי לך נתונה כחפץ בידך טמונה צמאה לקטורת תאווה הסירי לי את קליפות האהבה . . . שלובים אנו זו בזה רוקדים בתוך עשן קטורת ללא מילים רק מבטים המנגינה באוזננו שבויה לחישות של חשק נהמות של פרא מסתננות נשלחות אל האוויר, ספוג הוא בריח זיעת הגוף, עת של אהבים, משתגלים בלהט קטורת זינזונים .... שם בביתך, טבול הוא בין עצים, חבוי, בין גבעוליי דשא ירוקים ...

טאKילה

New member
אתה יפה שלי..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

איתך גדול ויפה כוכב הלכת,, אסגוד לאדמה עלייה דורכות רגלייך,, אתה יפה שלי מהתבל כולו,, כפרח מחומש עלים באביב,, איתך רחב הים כחול וצלול,, השקיעה אדומה כאש הלהבה בליבי,, השדה פראי ירוק פורח בצבעים,, כמיני ים יעמק בנטף אגלי טל,, הרוטט בטרם נולד השחר,, בלילה הדליק נר וקטורת ריחנית,, את ראשי השעין בשתי ידייך,, אנשוף וכבר יכבה לו הנר,, בתוך החשכה אלחש לך מחום תשוקתי,, למדני דעת פרי גן העדן,, את החיים למדני בגודל השגה,, למדני להרגיש ולחוש את כולך,, דמיוני כבר מתלהט אליך יקירי,, נושאת עיניי כלות אל תוך הזמן,, ערוב ערגה וזגוגית דמעתי,, אתה הנשימה באפי,, אני כל כך אוהבת אותך..

למעלה