נר לי נר לי..

נר לי נר לי..../images/Emo137.gif

למרות שאנחנו כבר עמוק בחנוכה, ואפילו לקראת הסוף.. למרות שחלקנו הדלקנו נרות, או לא. ברכנו, שרנו, השמנו והתמלאנו שפע אור.. יש לנו תמיד את האפשרות לבקש, להחזיק אצבעות ולהיות כולנו אחד בשביל השני. אז, מה אתם מבקשים שיהיה נס החנוכה שלכם?

נס החנוכה שלי...

אני יודעת שזה נשמע בנאלי וטפשי אולי מעט, שיש כל כך הרבה דברים שאפשר לבקש, ואני מבקשת דווקא את זה.. אבל למצוא עבודה. שיהיה לי טוב בה. שאני ארגיש נוח. שאני לא אצטער על זה. שאני אוכל לסיים לקראת תחילת אוגוסט בלי בעיות. ואז ללכת ללמוד. זו המשאלה שלי לחנוכה.

גם לי מותר?

יש לי נס גדול, שמכיל בתוכו דברים קטנים. שאצליח שיהיה לי טוב בחודש הקרוב. שפשוט הכל יסתדר עם הצבא ועם האמת הפנימית. תחזיקו אצבעות שיהיה לי טוב? חג מלא אור לכולנו.

0mroosh

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה טיפולוגי..
יהיה טוב, צריך לשמור על איזון ולא לצאת מפרופורציות, וכמובן להיות מוכנים לכך שלעתים דברים לא מסתדרים בדיוק בצורה שאנחנו רוצים.

ובנימה אופטימית זו...

משאלה שיש לי, ולפי דעתי גם לכולנו, אז זה מוקדש בהמון אהבה לכל חברי הפורום ולכל האנשים בעולם... ימים טובים מילים: יעקב גלעד לחן: יהודית רביץ מילא, שיהיו ימים כאלה יש רעים יותר מאלה וזה לא כל כך נורא מילא, שיהיו ימים כאלה יש טובים יותר מאלה הם יבואו חזרה אף על פי שבינינו מפעם לפעם נדמה שאיבדנו כל טעם ואין לזה סוף בכל זאת בינתיים השמש זורחת וטוב שאנחנו ביחד או הו או הו... הו... מילא, שיהיו ימים כאלה יש רעים יותר מאלה וזה לא כל כך נורא מילא, שיהיו ימים כאלה יש טובים יותר מאלה הם יבואו חזרה אף על פי שלרוב המצב פה מתוח ומה כבר לגמרי בטוח כשאין לזה סוף בכל זאת, בינתיים הדרך נמשכת ולנו נותר רק ללכת או הו או הו... הו... אף על פי שהקשר לקוי וגרוע הגשר נטוי ורעוע יהיה לזה סוף בכל זאת כל מה שיכולנו לשמוע ככל שעלינו גבוה או הו או הו... הו... מילא, שיהיו ימים כאלה יש רעים יותר מאלה וזה לא כל כך נורא מילא, שיהיו ימים כאלה יש טובים יותר מאלה הם יבואו חזרה... בהמון אהבה, מיכל. נ.ב - בעיקר לאיזו מין ילדהה...

מיכלי, ../images/Emo24.gif

אוהבת אותך !!
תודה, וזה באמת הנס חנוכה שאולי אני מקווה שיהיה, שהם יבואו חזרה .. הימים הטובים האלה

venustudent

New member
הנס שלי

האמת, הייתי זקוקה עכשיו לנס חומרי, קצת כמו פך השמן. אולי למלגת לימודים שתחסוך לי לשלם את שכר הלימוד...

למעלה