נר נשמה לזכרו של גנדי ז"ל. והמשכיל

MADAM BI

New member
נר נשמה לזכרו של גנדי ז"ל. והמשכיל

בעת ההיא ידום. גנדי אמר שרוצה להיקבר בגיל 119 כדי שיגידו - מת בטרם עת. התנגדתי לדעותיו אבל הייתי מוכנה להיהרג על זכותו לומר אותן יהי זכרו ברוך ואוי לרעידת האדמה החדשה שלנו

גם אני בקצה הרחוק של הקשת ../images/Emo16.gif

הפוליטית. אבל בניגוד להמון פוליטיקאים אחרים גנדי היה איש שהאמין עד הסוף בארץ ישראל ,בדרכו ורוחו. אולי בניגוד לפוליטיקאים-היה בו שמץ של מנהיג. נר זכרון לאדם שהיה ולא למורשתו הפוליטית

זהבוש

New member
גם אני מצטרפת בהדלקת נר לזכרו ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

של גנדי ז"ל ,יהיה זכרו ברוך, צער לי מאד. למרות הניגוד הגמור מבחינה פוליטית אבל כאדם שהאמין בארצו ומולדתו וכלוחם ובכלל כאזרח ישראלי שישראל היתה ביבת עיניו אני מרכינה את ראשי בפניו.

שקדי

New member
מצטרף....וגם אני למרות הכל......... ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

למרות המון המון שהיה לי נגד האיש גנדי ז´´ל אני יודע להעריך שהיה ציוני אמיתי חולם ולוחם וביום זה נדע להעריך את תרומתו להקמת הארץ ובטחונה יהי זכרו ברוך....................

אטיוד5

Active member
ואני זוכר סמל אחר

את הלוחית זהוי של צה"ל שהתעקש ללבוש אותה גם באזרחות חבל שלא עזרה לו היום ודוקא אני מאלה שחושב שרעיון הטרנספר הוא נכון לפחות בתיאוריה לצערי הוא לא ישים לא פרגמטי לא יתקבל לא יתכן אבל נכון דרושה הפרדה וזאת אחת הדרכים

ez2

New member
מצטרף עם כל הלב. מאותם הבודדים

שהיו שאהבת והוקרת למרות דעותיו המרגיזות

MADAM BI

New member
גם אני מקצוות הקשת ההפוכה לגנדי

ואפילו כעסתי על דעות שלו מאד אבל תמיד הייתי מוכנה להיהרג על זכותו להגיד אותן שלא כמו הרב כהנא למשל ורעידת האדמה הזאת נוגעת לכולנו ומזעזעת את כולנו למרות שיש בין השמאלנים אנשים לא רגישים שאומרים שזה יום חג ובין הימנים כאלה שקוראים לחיסול הסמולנים ומאשימים אותם ברצח גנדי אנחנו האמצע השפוי צריכים להצטער על מות כל בן אדם ולהישאר בני אדם ולהעריך גם את הדברים החשובים שגנדי עשה למשל אהבתו את השפה העברית, הספרים שהוא כתב והשתתפותו בהקמת והגנה על הארץ

זהבוש

New member
אני הייתי אומרת מאחרוני הנפילים ../images/Emo16.gif

אנחנו פה פשוט לא מוכנים לקלוט את זה, אישיות משכמה ומעלה.

למעלה