נר ראשון

deebeebee

New member
../images/Emo137.gif ראשונה

לגיבורה כמוני שהתאפקה, בינתיים......................

נר שני../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

חג אורים שמח ושבוע טוב לכולם.............לא להגזים עם הסופגניות................
עוד לא אכלתי אפילו אחת

../images/Emo138.gifנס חנוכה../images/Emo138.gif

בזכות רונית כהן מפורום "שורשים משפחתיים", גיליתי את האתר של "המרכז העירוני להנצחת השואה בפתח תקוה" (ראיתי את הבנין, לא ידעתי שיש להם אתר), ואם זה לא נס, אז מה זה נס?! בני, אנא ממך, שים את האתר ב"קישורים" במקום הראוי לו, תודה מראש.

ronitcohen26

New member
הנה הגעתי אליכם

לדעתי צריך לשייך לקטגוריה של הנצחה עירונית וכך לכלול רשויות נוספות ומועצות.

deebeebee

New member
לגבי הסופגניות

אני מכריזה בזאת בגאווה רבה שטרם טעמתי סופגניות או לטקעס השנה.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנר רביעי

היום יום השנה לאימו של בני, ולסבי מצד אבי, יהי זכרם ברוך.

תודה ענת

בדיוק לפני 16 שנה אימי ז"ל נפטרה. שרדה מהשואה לבד ממשפחה גדולה, הקימה בית, זכתה לנכדים. כל שנה בחנוכה הייתה מארחת את משפחת אחותי ומשפחתי עם כל הנכדים. לכל נכד היה חנוכיה משלו. כל השולחן בפינת האוכל מליאה בחנוכיות דולקות. סופגניות תוצרת בית. מתנה לכל נכד. כך כל שנה ושנה, עד אותה שנה. זה כבר לא אותה חנוכה, אומנם מאז נולד לי עוד בן זקונים (עכשיו בן 15) 3 מילדי כבר התחתנו יש לי כבר 4 נכדים אבל ילדי לא שוכחים את החנוכה אצל הסבתא.

נר חמישי../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

"נתניהו לשגרירים: זו 1938, אל תשבו בצד, "צריך מקל ארוך", אמר יו"ר האופוזיציה ל-60 שגרירים זרים. "כמו היטלר, אחמדי-נג'אד הוא בעיה של היהודים - אך גם של העולם כולו. איראן דוגלת בפנטזיה מטורפת בת אלף שנה של רייך איסלאמי עם נשק גרעיני, שבו ייעשה שימוש". אבל השורה התחתונה אופטימית: "באלף ימים אפשר לעצור את זה".

deebeebee

New member
וכעת הוא מודיע על בואו הקרוב

של 'המשיח המוסלמי'. אז אני מבינה שהחמור הקדים את המשיח.......................

../images/Emo26.gifנר שישי../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

"על חשבון ניצולי השואה דווקא הירשזון, שדאג להמשיך את זרם הכספים מאירופה, מפנה עורף לאלה שזכאים וכל-כך זקוקים להם לאחרונה פורסם בתקשורת כי האוצר מתנגד למתן הטבות לניצולי השואה, החיים כיום במדינת ישראל. היו כאלה שאולי התפלאו מקהות החושים של האוצר, אולם עיון בתולדות היחס לניצולים במדינת ישראל מבהיר מה גדול היה העוול שנעשה להם מיום הקמתה".

תגובת מרכז ויזנטל:

מרכז ויזנטל גינה את שחרור מכחיש השואה דיוויד אירווינג באוסטריה מנהל מרכז שמעון ויזנטל בישראל, ד"ר אפרים זורוף, גינה בחריפות את החלטת בית המשפט האוסטרי לשחרר ממאסר את מכחיש השואה דיוויד אירווינג. בית המשפט העליון באוסטריה שחרר מהכלא את אירווינג, שהורשע בהכחשת השואה. בכך קיבל בית המשפט את ערעורו, והחליט להמיר שני שלישים מעונש המאסר שקיבל - למאסר על-תנאי. (ynet מבזקים )

למעלה