נר רביעי: מוקדש לכלתי הוירטואלית!

עציון

New member
נר רביעי: מוקדש לכלתי הוירטואלית!

אז הפעם הדלקנו בזמן ( הזמן: עם צאת הכוכבים). וזה גם בקושי כי ממשיכים לרוץ בנושאי העבודה. את הנר היום אני מקדיש לכלתי הוירטואלית שאימצה אותי כחם. אז נכון שאני מערבב מציאות עם וירטואליות, כי בכל זאת הנר הוא מציאותי והכלה היא וירטואלית (עד כאן, מובן?) אבל: הרגש הוא הגובר על כולם , ולכן, ההקדשה היא מכל הלב . ממשית . מציאותית. והעיקר בגלל שמצאתי בה שפה משותפת לרעיון שגם כאשר רע לך- ראה את הכל בלבן. קרי: חיובי. וכשאתה בא להתלונן, לקטר, להשמיץ ולכאסח , תמיד תדע: לעולם לא תפיק מכך תועלת. מקסימום: נירגנות. מיגרנה ויום רע שלא לדבר על מצב רוח זיפת. תזה זו משותפת לי ולכלתי הוירטואלית- כך אני מקוה ומאמין- ואין שום סיבה שנר רביעי לא יהא מוקדש לה. שאי ברכה, כלה!!!!

../images/Emo24.gif גדול לך, עציון

מכל הלב. וירטואלי, זה נכון. ובכל זאת אתה כל-כך צודק ! המידות הטובות הן תמיד יותר מהרעות. גם בווירטואלי. למרות שלפעמים נראה, על פניו, שהרע גדול ורב עוצמה - זה בעיקר מפני שהוא "מומחה" בלעשות רעש, להפגין נוכחות. עדיין בעיני הטוב, מידתו גדולה יותר. אני חושבת שכולנו, הבנות, כאן בפורום הזה בורכנו בחם וירטואלי למופת.

נר רביעי

אם בוירטואלי עסקינן אז גם אני רוצה להקדיש את הנר הרביעי לאחות הוירטואלית שלי כ"כ שמחה שהכרתי אותך, שמחה על שיחות הנפש שלנו, ומודה כל יום עלייך אז חיבוק וירטואלי ונשיקה וירטואלית ממני אלייך אני אוהבת אותך אחות יקרה
(וזה אגב, תרגום החתימה שלי מיוונית)

בוקר טוב לכולנו ואני אקדיש נר ../images/Emo42.gif

רביעי ל :
א מ א
שלא ריחמה עליי אתמול ודחפה לי ספינג´ עד כלות הנשימה.
וכשיצאנו סוף סוף מביתה ברוב חוצפה ביקשתי מימנה כמה ל "דרך".
אז לך אמא יקרה מוקדש נר רביעי שלא תחסרי לי ושאלוהים ישמור אותך מכל משמר.

אורא

New member
בוקר ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

בוקר נפלא לכולן + עציון, סיגלוש אני רואה שבזמן שלי סיפרו בדיחות בפורום להעביר את זמני בעבודה הקשה, את אכלת ספניג´ בשביל 10 אנשים ל עשרים שנה
מקווה ששמרת לי כמה
שיהיה אחלה יום

בו´קר בוקר גם לך../images/Emo24.gif

שמרתי? ל א
אבל כשתגיעי בטח יהיה מלאי דנדש "ספיישלי פור יו".
אחלא יום שיהיה לנו. (אני עדיין עם הבחילות של הספינג´- כי התעוררתי ב 24:00 בלילה לעוד ביס)

אורא

New member
את מופרעת ../images/Emo6.gif אישפוז דחוף ../images/Emo28.gif

לקום ב 24:00 בלילה בשביל ספינג´... מלת נפש אמיתית, את צריכה גמילה דחוף
תבואי אליי אני אגמול אותך
שיהיה יום מקסים

זה היה בהחלט מצחיק ../images/Emo6.gif

נכנסתי למיטה בסביבות 20:30 (אחרי עץ או פלי מי יראה בסלון, הפסדתי) בעלי נשאר בסלון לראות משחק כדורגל ואני כרגיל נרדמתי תוך כדי צפיה בסרט. ב 21:30 סיימה את עבודתה המכונת כביסה ובעלי בא להעיר אותי.(אלא מה?) 1.נגשתי לתלות כביסה עם ספינג´ בפה. 2.ב 24:00 קמתי שוב מהמיטה לעשות כיבוי אורות ושוב ספינג´ לפה. 3. ב 6:00 בבוקר אחרי מקלחת ובלי קפה עדיין , ספינג´ לתוך הלוע. ואמא שלי שואלת איפה זה נכנס? ל פ ה אמא ל פ ה .

אורא

New member
הלוואי עלי עץ או פלי ../images/Emo3.gif

אצלנו זה תמיד כדורגל בסלון ובמיטה אני רואה וכמובן נרדמת עם המשקפיים טלוויזיה דלוקה, וכמובן במקום שלו במיטה
אבל למזלי הוא לא מעיז להעיר אותי, כשהמכונה מסיימת הוא פותח את הדלת, מוציא את הכביסה לכלי פלסטיק והיא מחכה בסבלנות עד לבוקר להגיע לחבל כביסה.. אם אני אתעורר, קודם כל אני אתחיל לצעוק, אחר כך אני אדרוש נס קפה לפני שאני משתוללת.
יש לו נסיון רע איתי, אסור להעיר אותי באמצע הלילה.. דווקא אתמול הגעתי הביתה ב 19:20 בערך, הכנתי ארוחת ערב, מקלחת, ראינו ביחד בסלון
הכספת, ואחר כך אני פרשתי למיטתי והוא נשאר בסלון לראות
לא מזמן עברנו ליס מתבל דיגיטל.. והוא הסתבך עם השלט באיזה שעה לא נורמלית בלילה וברח לו הערוץ של הספורט באמצע משחק חשוב
הוא התחיל לצעוק, אור אור הטלוויזיה לא בסדר, בואי תסדרי לי מהר
באתי סידרתי וזה עלה לו ביוקר

עציון

New member
סיגל. נאה דורש- נאה לא מקיים?

אז קודם כל בוקר טוב. הבריאות?איך? שאלה: את זו ש"דופקת" לכולם את ובראש לקחת יוזמות. לא לעשות חשבון לאף אחד, את זו שנותנת לבעלך להעיר אותך כדי לתלות כביסה? הרי לאחרים היית עונה בערך בזה הסיגנון: "הוא לא יכול לתלות כביסה בעצמו- שיתלה את עצמו" לא כך היית מיעצת? מה זה מעירים אותך מהשינה? איפה שיויון הזכויות? מסתבר שנושאית הדגל לחופש היא עצמה שבוייה בחבלי עבדות הכביסה.... אז קדימה להתקפפפפפפההה... אבל עם קמצוץ של חיוך...

jif

New member
בענייני כביסה

מנסיון... עדיף שהבעל לא יתלה. סיגל,הפתרון הטוב ביותר: מייבש כביסה

jif

New member
מייבש

גם אני חשבתי שזה מיותר ובזבזני, עד שילדתי, מאז אני מחוברת למייבש כמו לאינפוזיה

צודקת בהחלט ../images/Emo45.gif

אבל נכון להיום זה מיותר. באופן עקרוני (והיה לי עד לפני שנה כשהחלטתי שמספיק לו להיות רהיט בבית וללא שימוש) מייבש מקל על החיים אבל הייתה לי בעיה "נפשית" עם זה, לא יכולתי ללבוש שום בגד שעבר במייבש ואין לי הסבר הגיוני לזאת. באילת כדאי מאוד לתלות כביסה רק בלילה ולמהר ולהוריד בבוקר ! ואת זאת אני עושה (קל יותר והזמן מתאים יותר) . השמש בקיץ הורסת את הבגדים ובחורף לילה שלם עם מהירות סחיטה גבוהה יותר זה בהחלט מספיק.

jif

New member
מייבש, אחרון ודי בנושא זה../images/Emo70.gif

הבעיה ללבוש בגדים אחרי מייבש.....הם מתכווצים. לסיכום, אם יש לך מייבש אסור לך להשמין ואפילו כדאי לרזות. (אז אולי כדאי שאפסיק עם הסופגניות)

הגנובה

New member
הבגדים מתכווצים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif.....

אממממממממ.......... איפה שמעתי את זה קודם
...... אה כן.... בשומרי משקל

בוקר אור גם לך חביבי../images/Emo24.gif

הבריאות?
נהדר וחן חן לשואל.
לעצם הכביסה, נהפוך הוא, אני זאת שדרשתי
להעיר אותי.
אני לא מסוגלת להשאיר כביסה ממתינה לתליה, או מחכה על החבל (זאת מחלה) ולתת לו לתלות? ה ש ת ג ע ת ?
חצי מהכביסה תרד על החבל של השכן למטה או במקרה הטוב על הדשא למטה. חוק ברזל!
בעל לא נכנס למטבח ולא לשום מחלקה בבית למעט: הורדת הזבל, קניות. ההה? אז מי השוביניסט כעת? א נ י !
וכלפיו.
יום טוב

סיגלינקה ../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif

את באמת
. לשלי אפילו קניות אני לא מרשה לעשות. וטוב שכך!!!

למעלה