נר רביעי: מוקדש לכלתי הוירטואלית!

היי ריפי../images/Emo8.gif

במקרה שלי? עדיף שהוא יעשה הקניות. אני הולכת עם רשימה של 10 פריטים ומגיעה הביתה עם חוזה חתום על שותפות בהיפר נטו.
בכל קניה כשאני מגיעה הביתה הבעל שואל : "כמה נכנסנו שותפים היום?" אז עדיף באמת שהוא יעשה כי הוא כמעט ולא חורג ונצמד לרשימה. מעבר לזאת (לא לשכוח את האשפה!) כ ל ו ם !!! (למרות ש ככה בנינו גם זה קשה לו
והוא כל הזמן מאונן שיש לו "הרבה עבודה בבית" לכלכלך את הריצפה, לזרוק את הכביסה, לכבות סיגריה לא במאפרה, להשאיר כלים וכיור וכו´ וכו´ עד שלפעמים הוא מתמוטט ולא עומד בזאת - זהו הבעל שלי "גזור" על כל הראש ועוד יותר "מופרע" מאישתו
)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif איפה פרויד?

שלי, לא רק שלא נצמד לרשימה, הוא מאוד מקפיד "לדלג" על פריטים שלא מעניינים אותו..... לדוגמה - נוזל כלים. נייר טואלט. אבקת כביסה. (אחרי זה הוא כמובן לא מבין איך זה שבבית נורמלי אין עם מה לנגב...) ואם פירות וירקות יש ברשימה - זה אסון ! אפילו תפוחי אדמה הוא מצליח להביא ענתיקות. שלא לדבר על השאר. למדתי מהר מאוד לא לבקש ממנו לעשות כלום! יותר בריא לכולנו.

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחרגת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אורא

New member
שניכם מופרעים ../images/Emo6.gif מצא מין את מינו

אצלנו, בקושי את הזבל הוא מוריד. קניות בסופר פעם בשבועיים, ותלונות כל הדרך, ותמיד תמיד שוכח משהו חשוב מהרשימה. אבל מביא במקום מלא שטויות ואומר תראי מה קניתי לך
אז ביום שישי האחרון עיתון לשבת לא היה לי
אבל יש לי במקום 4 קרטונים גדולים מלאים קרמבו - טעמים לבחירה וניל, מוקה, בננה, מסטיק נא להודיע לי מה לשלוח לכם

אורא

New member
הוא היה שוטף כלים קבוע ../images/Emo12.gif

עד שיום אחד הוא תפס אותי שוטפת את כל הכלים אחריו.. מאז הכיור יכול להתפוצץ ואין טיפת מקום על השיש, כל הכלים מחכים רק לי

הגנובה

New member
עציון יקירי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כשקראתי את ההודעה שלך היתה לי כוס קפה ביד.... הכוס עדיין ביד... הקפה על הבגדים מרוב שצחקתי
נ.ב. הניקוי היבש... עליך

בוקר יפה לכולן ולעציון ../images/Emo42.gif

כמה מרץ על-הבוקר! איך אתן יכולות לכתוב על אוכל בבוקר? אני רק מלחשוב על אוכל כל כך מוקדם, מתהפכת לי הבטן. יום נפלא שיהיה לכולנו.

../images/Emo124.gif עציון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוקר מצוין שיהיה לך
אני לא מסתדרת עם סופגי, הספוגות, אז תנסה לפחות שתיים, אחת בשבילי...

עציון

New member
לא נוגע. לא בעיניים עצומות ולא

עם ידיים כבולות. לא נוגע בדבר הזה. להתראות בצהריים.

בוקר חמים ונפלא ../images/Emo42.gif

רק פתחתי את עיניים ומה אני רואה??? מדברים כאן על אוכל??? ועוד על ספינג´??? מצטערת בנות, אבל אני לא פותחת את הפה לפני 12 ובטח לא למתוק!! איך אפשר מתוק על הבוקר??? יום מקסים לכולנו

אורא

New member
ממוש תפקידך היום ../images/Emo124.gif

משמרת בדיחות מ 16:00 עד 18:00 נא להתכונן, ותודה על הבדיחות המצחיקות של אתמול, העבירו לי את הזמן בצ´יק

ממוש מ 5:30 בבוקר ../images/Emo7.gif

על הרגליים ומשעה 7:00 צעקות עד לב השמיים (בעבודה) הקיבה מתחילה לחרוק ועושה קולות. חייב משהו לכרסם עד לארוחת צהריים (12:00 פק"ל) אז הבוקר זה ספינג´ אבל בד"כ זה יוגורט, גבינה מגעילה וכו´. אחרי השבוע הזה אנחנו נחזור לשיגרה זה בטוח.

אורא

New member
תגידי לי יא לא נורמלית ../images/Emo28.gif

מה פתאות את קמה בחמש וחצי, (האמת אני ב 6) ואיפה את עובדת שבעה 7 את כבר צריכה לצעוק... מה לא יודעים באילת לדבר בשקט, לשתות קודם קפה ולנשנש עוגיה לפני שמתחילים לצעוק.. האמת שאני בסביבות 10 אוכלת מעדן או משהו קטן וצהריים בין 12-12:30 למשרד אני מגיעה ב 7:30 בערך אני מילא נו טוב אין בררה
אבל את את
תקומי בשבע או שמונה. תגיעי לעבודה בתשע רגועה ובלי צעקות בבקה עור התוף שלי מאוד רגיש

למעלה