נר רביעי: מוקדש לכלתי הוירטואלית!

../images/Emo8.gifחייבת,פשוט חייבת ../images/Emo70.gif

לקום מוקדם ולהגיע עד השעה 7:00 בבוקר אל המפעל. משמרת לילה יוצאת בין 7:15 ל 8:00 ותמיד צריכים מימני משהו. (אל תשכחי שבעקבות הצמצומים אני כמעט הכל - מזכירה, מנהלת חשבונות, יצוא יבוא, קצינת ת"ש, כח אדם ו סמנכ"ל (היה עוד משהו אבל לא נעים בפורום) ) ומהשעה 8:00 התחילו הצעקות ביני לבין המרכז לבין המכס באילת. כואב לי הראש כבר בשעה 9:00 בבוקר והודעתי לבוס שאני אתבע את הקבוצה על דרגת סיכון בעבודה. ועכשיו כשאני חושבת על כך, עכשיו אני מבינה למה כבר 20:00 בערב הערפל של המיגרנות יורד על העיניים.

אורא

New member
גברת יש לך הרבה על הראש../images/Emo9.gif

את הצד של הנהלת החשבונות תעבירי לי אני אכין לך, לגבי השאר, תבקשי תוספת שכר באופן מיידי.
באיזה מפעל את עובדת
.. עד שגנובית תגיע הבוקר אני אגנוב לה את כל הסימנים
שתלמד לקום מוקדם
אור

תוספת שכר../images/Emo35.gifככה בניתוח על הבוקר

עד שהוצאתי מהם רכב
, פרחה נשמתי
פרטים מדוייקים יותר בתיבת המסרים.

אורא

New member
אני ממתינה בסבלנות ../images/Emo24.gif

ואגב רכב חברה לא ממש משתלם, אלא בתנאים מסויימים מאוד - שילחי לי מסר מסודר... התגעגעתי אלייך

אורא

New member
../images/Emo124.gif סיגלוש תזדרזי עם המייל

אני תכף נכנסת לישיבה ... אז שאני אוכל לקרוא את שנינותך קודם בבקשה

5:30 בבוקר זו השעה שאני

מתהפכת לצד השני
, מה זה השעות האלה
אצלי הילד עושה לי השקמה מוקדמת ב-6:00, הוא יודע מה יקרה לו אם יקום קודם

amitmom

New member
אם כבר בספינג´ עסקינן..מה אם איזה

מתכון לספינג´. הכי טובים אלו המתכונים מהאמא/סבתא. אלו יצאו טעימים תמיד עם טעם של בית.

אני מוכנה להתקשר ולשאול אותה../images/Emo4.gif

אבל זה בעייתי אתן יודעות. בגיל הזה עדיין לא הומצאו המידות. והכל אצל אמא שלי זה :"קצת" או "כמה שנכנס" אבל אני מוכנה לנסות. חכו לי

jif

New member
חם כמו עציון

לפי איך שהוא כותב, מתבטא וכו´ נראה לי שמדובר באחלה חם.

עציון

New member
JIF . תודה על המחמאה ,

אבל חם לא מכירים רק לפי הכתיבה או לפי ההתבטאות. האומנם? ונא לא להתייחס אלי, הבה נשמע על חמותיך....

jif

New member
חמותי שתח´

כפי ששמת לב, אני די חדשה פה והפורום הזה מוצא חן בעיני. אם כי כמעט ולא כותבים פה על החמות, נכון?? תודה לאל, כמעט ואין לי תלונות, חמותי בסדר, חוץ מכמה שטיקים רגילים. לדעתי, חמות היא לא מי שהיא אלא היא מה שעושים ממנה, בד"כ הבעל! אם הוא מעריץ אותה, אני אשנא אותה. אם הוא יקטר עליה, אני יעריץ אותה וכן הלאה, לא כך?

ג´יפי ../images/Emo35.gif

לכל החמיות יש שטיקים. (חוץ מהמפלצות באמת). לא בטוח מה שכתבת. אם הוא מעריץ אותה, ואת מצליחה לראות למה, סביר שתלמדי להעריך אותה גם את. אם הוא לא סובל אותה, עם סיבה מוצדקת וממשית, סביר להניח שתצדדי בו. חמותי היא יופי של אישה. יש לה גם שטיקים. אבל היא קודם כל אישה מדהימה, מרתקת, אמיצה, חזקה, ובנאדם עם אנושיות וטוב לב בסיסי. אני מכבדת ואוהבת אותה בלי קשר בכלל לדעתו של בעלי עליה. רק אותה בזכות עצמה. ואני חושבת שהיום, אחרי הרבה ימים ושנים של "שותפות גורל", זה הדדי. אפילו כשהיא "מעצבנת" את בעלי, וזה קורה, אני לא מתרגזת בשבילו ובמקומו, אלא מבינה את העמדה האמהית והמגוננת שהיא מביאה מולו כאם. זה לא מדע מדויק היחסים האלו, לפחות איך שאני רואה ומבינה.

סיגליונת חמודונת ../images/Emo70.gif

בפורום הזה אין ג´יפה
גנובי
הלכו לך כל הסימנים
היי הג´יפ היי הג´יפ, איזה לילה מסביב? גנובי
כנראה החירפון שהיה לך אתמול, עבר אלי היום
ג´יפי החדשה שלנו מקסימה ומתוקה.
רק עם המתכון לעוגה שלה עדיף שאני לא אתעסק. אני הורסת עוגות פתלוגית. רק בצק לפיצה יוצא לי טוב. כל השאר באמת יוצא לי כמו "עוגות לבני-חבלה", במקרה הטוב. מה שכן, יש להודות שרק אדם אחד עלי אדמות עוד לא נואש מהסיכוי שפעם תצליח לי איזו עוגה. וזו חמותי ! היא מבטיחה לי שמי שמנסה ומתמיד, חייב להצליח.

jif

New member
לאאאאאא

ממש לא, אני בחורה פשוטה ויש אומרים שגם עם הומור בריא, רק צריך לתת לי זמן וצ´אנס

את הטבילה הראשונית , עברת ../images/Emo127.gif

אחר כך כבר נראה
בד"כ אחרי חודש חברות יש מבחני קבלה ולאחר את הופכת להיות חברה מן המנין.

למעלה