נר רביעי: מוקדש לכלתי הוירטואלית!

סיגלינק´ה ...

תגידי, כתוב שם ט ב י ל ה או ט ק י ל ה

טבילה ב חבית טקילה ../images/Emo8.gif

ששששששששששש, אל תפחידי את הילדה. קישתתתתתא

jif

New member
הכנתי כרגע עוגת תפו"ע, רוצה ביס?../images/Emo35.gif

יפה לך, גם יפה וגם אופה כל הכבוד../images/Emo127.gif

נוסיף עם וי לרשימה. האמת? עוד פירור אחד ואני מתפוצצת, אצלי עכשיו אחרי ארוחת צהריים צריך תנומה קלה עד למתקפה הבאה. ואיזו עוגה? שלפי מתכון שלא נרשום לך וי בסעיף קמצנות.

jif

New member
אמנם יום אחרי..

לגבי היפה, אני בספק(חוץ מזה "אין הנחתום מעיד על עיסתו"). לגבי העוגה, יש לי מתכון בבית ובשמחה אתחלק איתו עם אחרים. יום טוב
לגבי הקמצנות, אם הייתי טיפטיפה קמצנית, מצבי הכלכלי היה הרבה יותר טוב.

וואו, אז לפחות לא תהיי כבדה../images/Emo8.gif

אבל אני בהחלט "חותמת על עיסתה של גיסתי" הכל כאן ברוח טובה! כי אם לא, יהיה לנו קצת קשה בוקר טוב בהחלט ומחכים למתכון. ותשרשרי למעלה בכדי שנקלוט.

jif

New member
סיגל

משום שאיני מומחית עדיין בפורום הזה, עניני השרשור עוד קשים עלי. ידוע לי שהכל בצחוק ואני מקבלת את הדברים בהתאם. על איזה נחתום עד מעידה? על גיסתך?

אורא

New member
אם הבנתי נכון שהיא דבה ../images/Emo85.gif

אני מתפוצצת לי מצחוק עכשיו

jif

New member
בעניין השם

נורא מחמיאה לי ההתענינות בי. מדובר בכינוי שנובע מעיוות שמי, ע"י חברי הטובים ולא בג´יפה או בגיפ (עם דגש בפ).

jif

New member
חמות

אז ככה, לפני שהתחתנו, בעלי רצה או יותר נכון ביקש שאהיה כמו אמא שלו. כמעט חטפתי התקף לב! במשך נישואינו, כל פעם שהוא רב איתה או סתם גילינו בה איזה פגם, אמרתי לו: אתה עדיין רוצה שאהיה כמו אמא שלך?? אין מילים בפי, הבנאדם הלבין והתקפל, אבל אני, "אישה טובה", מדי פעם מזכירה לו את זה, אני נהנית לראות אותו מעונה ומצטער על מה שאמר. שלא יחשבו פה שאני איזו מפלצת שמתעללת נפשית בבעל, הכל נעשה ברוח טובה. אך אין מה לעשות, לפעמים דברים הולכים בדרך הקשה. למדתי ללמוד ממנה כמה דברים, אך מעטים, כי היא מאוד שונה ממני. מדובר בדורות של הבדלים. אך, למרות הכל, אני מחבבת אותה, מתייחסת אליה בכבוד ומעריכה אותה. בס"ה אני טריה בתחום, כמה שנים, אני עוד התרגל להכל ומה שלא ימצע חן בעיני, מה לעשות? משפחה לא בוחרים, נכון?

צודקת בהחלט וכל הכבוד על הגישה

המחוייכת משהו
. בעל אכן בוחרים (קורה שגם טועים לפעמים אבל זה נושא אחר) אבל משפחה זה "עיסקת חבילה" שלא תמיד אפשר לשנותה. לגבי הטריות, אין פה עניין של טריות הכל מאוד דינמי ביחסי משפחה, פעם למעלה ופעם למטה.

jif

New member
זה היה זריז

וכפי שאני אומרת לחמותי הפסימיסטית מטבעה: צריך להיות תמיד אופטימיים ולחשוב שהכל יהיה בסדר!

למעלה