נר שביעי מוקדש לילדי משתתפי הפורום

עציון

New member
נר שביעי מוקדש לילדי משתתפי הפורום

של כל באי הפורום. בצער רב וביגון קודר לא יכולתי לקחת חלק בדיונים המעמיקים המתקיימים לאחרונה בפורום. אני יודע שההפסד כולו שלי, אבל מה, השתיה על חשבוני... את הנר השביעי אני מקדיש לילדינו -של כל משתתפי הפורום-באשר הם שם. (אני מקדיש זאת בעיקר לבקשתה של עדי הנחמדה ). שנהנה מהם. שנירווה נחת מהם. שנדע להפיק את המירב מיחסינו איתם. שנדע תמיד לאהוב אותם ולהעניק להם הרבה יותר ממה שבאמת אנחנו- דור האינטרנט וההיי-טק מעניקים. שלא יהיו ילדנו מעמסה עלינו. שנדע לכוון. ללמד. להדריך. להוביל. להגן. שיהיו בבת עינינו. ואותו כנ"ל נבקש מהם בהתייחסות אלינו. שיאהבו אותנו. שיכבדו אותנו. שיעריצו אותנו. ושאנחנו ההורים נהיה מקור לחקוי לחיובי בכל אשר יפנו... ואסיים בכמה ציטוטים על יחסים בין ילדים להורים: אב אחד יכול לפרנס עשרה בנים-ועשרה בנים אינם יכולים לפרנס אב אד. האב מצטער בצער בניו -ואין הבנים מצטערים בצער אביהם... שבעה נרות הדלקנו עד כה: נר ראשון הוקדש לה"ל נר שני הוקדש לכל החמיות נר שלישי הוקדש לחתני המשרת ברצועה נר רביעי הוקדש לכלתי הוירטואלית המתוקה נר חמישי הוקדש להורי היקרים. נר שישי הוקדש לכל כלות הפורום נר שביעי הוקדש לכל ילדי משתתפי הפורום נר שמיני ואחרון???????????

עדי 4

New member
עציון אתה ממש גדול

ואני בטוחה שהרבה חושבות כמוני.
אם מישהו יכול לנסח טוב את מה שאני חשבתי זה אתה. אני מאמינה כל כך בילדים שלנו,הטובים,התמימים,הנשמות הטובות
, הם בעצם ההמשך שלנו, הראי שלנו ומגיע להם נר מיוחד,הנר השביעי. ובאמת למי נקדיש את הנר השמיני? הצעות יתקבלו בשמחה. אני רואה שהדלקת היום נרות חנוכה מוקדם לכבוד הילדים.

ציפי ג

New member
נר שמיני לבעלים

לבעלי היקר, הנושא כבר כשלוש עשרה שנה על גבו את מערכת היחסים שלי עם אמו. הסובל בשקט ובדממה את טענותי ומענותי ואולי גם את של אמו - הוא לא מדווח לי על מה שהיא אומרת לו. תודה מקרב לב.

נר שביעי לילדיי היקרים

שלוש ילדים אהובים שתי בנותיי ובני הקטן אני מקדישה לכם נר שביעי זה באהבה רבה מי ייתן וימיכם יאירו תמיד

למעלה