נר שמיני: מוקדש לעציון

נר שמיני: מוקדש לעציון ../images/Emo24.gif

עציון היקר, למרות שכאן אתה חם וירטואלי, בכל יום עובר משהו אמיתי מעציון האדם, גם לפורום הזה. זה מתבטא בכתיבה שלך, בסובלנות, בפתיחות, בחום האנושי, בהתייחסות הערכית והמכובדת לנושא המשפחה, והרבה בברכות שאתה מברך את היקרים לך. מי יתן ולכולנו יהיה לפחות בן משפחה אחד מסוגך. ועוד יותר, מי יתן ונלמד גם אנחנו להיות גם קצת כאלו אנשים, כמוך. לכן, היום שבו כל הנרות דלוקים, הוא היום הנכון בשבילי לברך אותך בחום, ובהמון הערכה. את הנר השמיני שלי, אני מדליקה לכבודך. שבת שלום.

הגנובה

New member
מצטרפת לברכותיה של ריפי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

את הנר השמיני הקדשתי לאבא המדהים שלי - הוא האיש עבורו החנוכיה שלי כולה דולקת
מעבר לזה... אני מצטרפת כאן למילותיה וברכותיה של ריפי מכיוון שאני חושבת שעציון הוא באמת כל מה שהיא אמרה
המון ברכות

נר שמיני

למרות שאיחרתי כרגיל, מוקדש לחם המייצג של פורום חמותי ואני שלמרות שהשבוע קצת צימצם פעילות בפורום, תמיד נמצא כאן בשביל עיצה טובה

עציון

New member
תודה לכולם, אני מחשיב את עצמי ל..

שמש. תפקיד השמש בחנוכיה הוא להדליק את הנרות. וזהו. אין לו חלק בתוך שמונת הנרות. אבל...לשמש יש יתרון על יתר הנרות. בעוד שאין להשתמש באור הנרות, קרי. לקרא ספר לאורן- למשל, ועוד דוגמאות כהנה וכהנה , הרי בשמש אפשר להשתמש לכל משימה. משתמשים בו בכל צורך. בכל זמן. ו...הוא הגבוה מכולם (שחצן שכמותי.....) כך אני מרגיש -שמש..ולמרות שלכבוד הוא לי ההקדשה הרשו לי להשאר השמש. כך הייתי כל חיי, וכך אמשיך להיות. ושוב, תודה למברכות.

למעלה